Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 20-05-10, 20:13   #16
69RUP

Stage 5

69RUP's Avatar

Default Re: Vreau sa ma fac mecanic(cred)

Daca vrei cu adevarat asta sa faci , fao ...... da nu stii nici odata ce iti rezerva viitorul poti avea avantajul sa faci ceva mai bine platit / totul depinde de tine

Last edited by 69RUP; 20-05-10 at 20:15.
69RUP is offline   Reply With Quote
Old 20-05-10, 20:20   #17
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

Ca sa vin cu o completare pentru ultimele 2 posturi. Eugen Lovinescu am terminat si eu. Si sincer nu v`as recomanda sa veniti in lovinescu decat daca nimeriti la profesorii care trebuie. Si aia din pacate au plecat. Gen Dl. Ioan Grosu de matematica, ( care cat a fost el de "necumsecade" la inceput, pot sa zic ca pe mine ma ajutat enorm de mult in gandire, si banuiesc ca stiti si voi ce se aude de Dl. Grosu ). As mai vrea sa adaug ca de mult nu am mai vazut un topic asa serios unde lumea sa impartaseasca pareri si sa se ajute reciproc. . Acum sa fiu On`Topic. Tu la 14 ani gandeste`te ca mai ai putin pana cand ajungi la aleea principala sa zic asa de unde ti se despart drumurile. Poti sa alegi orice cale vrei tu. Tu te gandesti la cea de mecanic. Bun. Dupa cum stim in Tara asta de hoti, nu prea mai poti sa faci nimic de unul sigur, decat daca esti vreun geniu` ascuns, deci automat trebuie sa apelezi la pile. Daca cineva mai apropiat din familia ta, lucreaza ca mecanic e foarte bine. Unu la mana, vei invata altfel cum merg lucrurile, datorita binevointei rudei tale, si doi la mana, ai un loc asigurat pe langa el, daca te tii de treaba. Ma bucur iar ca nu ai ales si tu ca restul ... ma fac avocat ca se castiga bine. Sunt mii de avocati care stau pe la judecatorie si nu au cu ce sa isi ia o paine. Ce vreau sa scot in evidenta este ca, de cele mai multe ori experienta bate diploma. Cunosc destule persoane care au o facultate terminata si nu stiu sa completeze o cerere.

Oricum hai ca m`am lungit prea mult. Concluzie. Fi 100% singur inainte sa o iei pe un drum, ca iti face placere ceea ce urmeaza sa faci, e un lucru extrem de important, si apoi ... cu interes si bunavointa vei ajunge unde vrei. Sper ca nu v`am plicitisit. O zi buna.

RoByNeT is offline   Reply With Quote
Old 20-05-10, 20:43   #18
rizea.vlad

Stage 3

rizea.vlad's Avatar

@nea_gogu_de_la_gaze:Eu trebuie sa fac 1, dar nici pe aia nu pot sa o fac. Oricum,nu vroiam cariera militara, vroiam acolo pentru disciplina.

@synu:Cum e liceul? Droguri, tigari, bautura, tigani? Fete frumoase? Ieri am fost la PTTR, in vizita, nu ca vreau sa ma duc, sa scap de ore, si era foarte vechi, tigani multi, seringi in bai, tampoane cu ciclu, prezervative folosite, foarte urat liceul, daca asa e si lovinescu nu ma mai duc!

@RoByNeT:As opta pentru Lovinescu, pentru ca e cel mai aproate, eu sta la capatul liniilor de RATB:69;71;173, si licee prin zonu, nu prea, trebuie sa aleg intre Elena Cuza, Eugen Lovinescu, Gheorge Airinei(sau PTTR) si Moisil. De Moisil se Cuza, nu am medie, PTTR-ul e prea varza, mai ramane lovinescu, care este acceptabil.Daca mai maresc mediile, poate intru la Cuza.
Asa e, dar pana la urma lumea te priveste altfel, daca esti avocat, decat daca esti mecanic sau inginer mecanic. Nu ne-ai plictisit!

O seara placuta!

Apropo:Nu are cineva prin PC vreun proiect in PowerPoint despre radiatii?

Last edited by rizea.vlad; 20-05-10 at 21:02.
rizea.vlad is offline   Reply With Quote
Old 20-05-10, 21:46   #19
synu
4Rally

Stage 4

synu's Avatar

Member of:
[4Rally]

Referitor la ce spui ca ai vazut in PTTR , eu nu am vazut aici , baile sunt curate , cine fumeaza iese afara in foisorul de langa liceu , in curtea scolii nu ai voee sa fumezi ca se i-au domnii de la BGS de tine , bautura si droguri nu prea .
Cu profesorii depinde , eu am prins profesorii destul de buni , mai putin la fizica , unde am prins-o pe Vieriu care are o placere nebuna sa dea numai 2 si 3 la toata clasa , dar din cate am auzit din vara v-a iesi la pensie.
Acum e alegerea ta unde vrei sa mergi.

Last edited by synu; 20-05-10 at 21:50.
synu is offline   Reply With Quote
Old 20-05-10, 21:48   #20
RoByNeT
AirRide Lover

Stage 5

RoByNeT's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[SKODA]
[4Rally]
[Competitor CNCA]
[STREETMANIACS]
[AUDI]

Vezi ca il bagi pe om in ceata. Vieriu e profesoara de fizica in lovinescu. Alaturi de doamna Mateiciuc daca nu a iesit la pensie.
RoByNeT is offline   Reply With Quote
Old 20-05-10, 21:51   #21
B-72-RZD

Stage 5

B-72-RZD's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

La romana - 9.70
La mate. - 7.80 (daca nu uitam sa scriu un ex. la prima parte pe foaie, luam 8.40)
Concluzia - Sunt un dobitoc.

Tu ce ai facut?
B-72-RZD is offline   Reply With Quote
Old 20-05-10, 22:02   #22
rizea.vlad

Stage 3

rizea.vlad's Avatar

Misto atunci, Lovinescu! Si la PTTR, erau aia de la BGS, da pareau niste fraieri. Acu, yo stiu ce invarteli mai sunt pe acolo, si noi, la scoala avem bodyguarzi, da ne lasa sa plecam, sa fumam, sunt de treaba.(Eu nu fumez, dar am prieteni care da, m-am apucat odata, nu mi-a placut si le-am lasat)

@B-72-RZD: La romana 8.85, La mate 7,85, la subiectul 3, m-am incurcat, m-am grabit, ramaneam si fara timp.Inca nu i-am spus lu maica-mea, cred ca ma omoara daca afla.
Old 20-05-10, 22:14   #23
B-72-RZD

Stage 5

B-72-RZD's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Nu te descuraja ca nu e totul pierdut. Trage tare la liceu.
Iar cu mama ta, obisnuieste'te sa fii sincer, sa nu o minti sau sa amani sa'i spui un lucru. E cel mai bine asa.

OFF: In legatura cu examenul, noi nici nu am lucrat cu cercul, ce-i drept ne-a dat ceva formule cu o saptamana inainte, dar nu stiam ca cercul e in programa si nu le-am invatat. Probleme la scoala, 0. Sunt totusi mandru ca ce am sustinut a fost o evaluare la propriu si ca m-am bazat pe cunostintele mele.

Last edited by B-72-RZD; 20-05-10 at 22:26.
B-72-RZD is offline   Reply With Quote
Old 20-05-10, 22:25   #24
rizea.vlad

Stage 3

rizea.vlad's Avatar

Stiu, dar imi este foarte frica de reactia ei, nu ca m-ar bate, dar nu vreau sa o supar. Oricum, ma ajuta mediile de la clasa!
Old 24-12-12, 13:27   #25
TurboRacer1990

Stage 1

TurboRacer1990's Avatar

Daca esti convins ca asta vrei in viata eu zic sa mergi inainte, nu te sfatuiesc sa faci un liceu de mecanica (gen Liceul Dacia) acolo oricum nu o sa inveti mare lucru probabil...cel mai bine ar fi sa faci un liceu teoretic si sa faci in paralel un curs de calificare pe mecanica auto.
http://www.cursuricalificare.ro/cursuri/29/mecanic-auto
http://cursuricalificare.com/curs-mecanic-auto.php
Poti sa incepi sa il faci dupa clasa a X-a, imediat dupa ce ti-a eliberat liceul diploma de absolvent al ciclului inferior (10 clase). Dupa ce termini cursul de mecanica o sa primesti o diploma de calificare recunoscuta international, echivalenta cu atestatul pe care l-ai lua dupa terminarea unui liceu de profil. Dupa aceea poti sa te perfectionezi continuu cu cursuri ale academiei AD Auto Total, etc. Ai grija cand alegi cursul sa fie o firma serioasa si sa se faca multa practica, sa poti invata cat mai multe. Cursul tine probabil in jur de 4-5 luni.
Astfel poti sa faci si o facultate dupa liceu daca te hotaresti sa mergi pe inginerie auto (ar fi bine sa faci liceu mate-info ca sa mergi pe inginerie) si o sa fii si mecanic auto calificat.

Eu unul mai am un pic si termin masteratul (care nu are nicio legatura cu tehnica, ca si facultatea pe care am facut-o dealtfel ), dar indiferent de ce o sa fac in viata vreau neaparat sa fac si eu un curs de calificare in mecanica auto, sunt pasionat de masini si nu ma deranjeaza sa lucrez ore in sir sub capota si sa ma murdaresc. Am deja un atestat de calificare pe instalatii sanitare si gaze (sunt instalator cu diploma ), obtinut in urma unui astfel de curs de calificare. Sper prin vara sau peste 1-2 ani cel tarziu sa-l fac si pe cel de mecanica auto.

Iti doresc mult succes in continuare cu examenul de capacitate si admiterea la liceu, sa intri unde vrei tu!

Last edited by TurboRacer1990; 24-12-12 at 13:35.
TurboRacer1990 is offline   Reply With Quote
Old 26-02-13, 23:26   #26
rizea.vlad

Stage 3

rizea.vlad's Avatar

Multumesc de raspuns, acum sunt elev in clasa a 11'a la Liceul Teoretic Eugen Lovinescu. De atunci pana acum , mi'am revenit cu mecanicul, prefer sa ramana la stadiul de hobby.
Old 27-02-13, 00:21   #27
scrisit

Stage 5

Si acum ce vrei sa te faci?
scrisit is offline   Reply With Quote
Old 27-02-13, 03:47   #28
Ionica2010

Stage 1

Salut!
Meserii fara studii superioare in domeniul auto pot fi: mecanic auto, electrician auto, spalator auto, tinichigiu auto, vopsitor auto, conducator auto, instructor auto etc.
As sfatui sa faci specializarea autovehicule rutiere (studii de licenta si studii de master) si pot sa fi: consilier vanzari la masini noi si second-hand, consilier receptie service, sef service, operator comenzi - identificare piese auto, inginer proiectant automobile etc.
Mai multe informatii, citeste link-ul: http://imim.univ-ovidius.ro/programe-de-studii/licenta.
Mai poti sa te faci inspector ITP (Inspectie Tehnica Periodica).
Succes!
Ionica2010 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -