Din punctul meu de vedere toata povestea asta imi pare cusuta pe ata alba...adica hai sa fim seriosi..o mare parte din oamenii ce se aflau la putere in Polonia,in aceelasi avion.Multi au spus ca erau extrem de rare cazurile in care acestia calatoreau impreuna.
Mi s-a parut interesant cum Putin a aparut la o conferinta de presa la doar cateva ore de la intamplarea accidentului si a spus ca Rusia va demara o ancheta.
Tensiunile existau de mult timp,asta cred ca a facut doar sa le amplifice.
In situatia declansarii unui alt razboi,nu fiti asa de siguri ca Rusia+China=Love,sunt multe disesiuni si pe tema asta.Pentru mine toata lupta asta s-ar rezuma la un conflict intre Rusia si America,ele avand sferele de influenta bine stabilite,iar atata timp cat nu se calca pe coada una pe cealalta,probabil ca va fi pace.
Einstein are rostit o fraza memorabila pe tema asta:"Nu stiu cum va fi al III lea razboi mondial,tot ce va pot spune ca al IV lea va fi cu bete si pietre"
Nu cred ca ar fi avut cineva ceva impotriva ca EIR FURSE RUMANIA ONE sa se prabuseasca cu Base,Boc si Nuti Udrea la bord,dupa cum a spus si G0rdY probabil in secunda doi am fi toti afara la gratare
)
Quote:
Originally Posted by andi_cimpean
Mai trebuie să înveţe şi România să fie curvă cu 2 feţe precum alte ţări. Destul timp s-au dus lupte pe terenul nostru şi uite în ce situaţie suntem.
|
Cred ca Romania a invatat la perfectie lectia asta acum 66 de ani