De ceva timp nu mai primesc e-mail din acele thearduri unde am postat eu ... am verificat eu si este bifat sa-mi trimita e-mail daca se posteaza intru-n theatd unde am postat si eu.Ce pot face?? va rog frumos
) poi inainte primeam mail de la therduri acuma trebuie sa intru pe mereu in acele therduri sa sa vad daca a mai postat cate cineva este un pic ca incomod
si eu am aceasta problema... oare de la ce sa fie?
am sters si din cele citite si tot nu merge...
dar nu are cum sa fie din cauza spatiului
nu cred ca este din cauza spatiului .. dar nu-mi pot da seama ce este ca m-am uitat la setari la abonament si este bifat sa primesc mail.I-mi este sa nu-mi fi facut ceva vreun admin "prieten"
Member of: [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4Rally]
Re: Probleme cu abonamentul 4tuning(forum)
Deci cand postezi undeva.si iti raspunde cineva acolo,intri pe cont si dai user CP si aici iti apar automat toate locurile unde s-a postat ceva nou.Better and simple than mail.
Deci cand postezi undeva.si iti raspunde cineva acolo,intri pe cont si dai user CP si aici iti apar automat toate locurile unde s-a postat ceva nou.Better and simple than mail.
Pai da asa fac dar i-mi era mult mai comod cand primeam mail
Eu daca postez pe un thread si mai posteaza cineva dupa mine nu primesc imediat e-mail il primesc dupa ce mai posteaza alti useri dar nu se intampla mereu.Paste Fericit la toti