Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 19-05-06, 20:01   #1
andrey2003
Dream Squad Member

Stage 5

andrey2003's Avatar

Member of:
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[Dream Squad]
[FOTO]
[SKODA]
Default Proiect ''Evolutia Transporturilor''

Am de facut un proiect pentru la engleza despre ''Evolutia transporturilor''. Am cautat pe google si nu prea am gasit . Aveti din intamplare asa ceva? Sau unde gasesc??? M-ar interesa in Engleza... dar merge si in romana macar Va multumesc!!

Skoda Octavia 2 - B 89 WYN
BBS VZ033 18" - H&R Springs -50mm - Debadged - TCM Turbo stage 1 - Piano black trims - US parking-lights - RNS 510 Columbus -

Activez diverse functii, stergere/citire erori cu VAG-COM pentru VW/SEAT/SKODA/AUDI

andrey2003 is offline   Reply With Quote
Old 19-05-06, 20:14   #2
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Proiect ''Evolutia Transporturilor''

evolutia transporturilor ? au fost caii .. trasurile .. apoi .. masinutzele.. care au evoluat si ele... aberezi ca.. doar.. le ai cu masinile .. habar n-am, foloseste-te in puii mei de photoshop ! ca d`asta il stii ! apoi gaseste unde sa le scoti , si scoti o mica cartzulie .. de 2-3 pagini , design foarte smecher , si o dai pe spate... cel putin la mine .. merge...
scriu 3 randuri , bag 12985324567234858324587 de poze facute f tare in p.s
si .... cam aia e bum 10
restu or sa vina cu un text de cacat furat dp google ... cu poze pe care numeri pixelii , cand ii intreaba profa ceva din refererat habar n-au , ca le-a fost lene sa citeasca tot cacatu ala de 3 pagini dp google .. so .. u will rule good luck

Last edited by EvLSant0S; 19-05-06 at 20:16.
EvLSant0S is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -