08-10-08, 20:38
|
|
|
Design Team Member
 Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [VW]
|
Who is invisible on Yahoo?
Un site foarte folositor daca vrei sa vezi cine sta pe invisible pe Yahoo Messenger!!
Functioneaza perfect, l-am testat chiar eu, nu e vrajeala ca alte programe gen BudySpy sau eu stiu altele care nu prea functioneaza.
Intrii pe site, nu necesita logare, scrii doar ID-ul persoanei respective si dai Enter sau Search
Click Aici Pentru Site
sper sa fie de folos

Last edited by EaGle; 09-10-08 at 17:59.
|
|
|
08-10-08, 23:58
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Who is invisible on Yahoo?
Site 2
Site 3
Sunt destule si mai era si xeeber dar acum nu prea mai merge.
budyspy merge daca sti sa il setezi, cel putin mie mi-a mers bine.
Last edited by EaGle; 09-10-08 at 18:00.
|
|
|
09-10-08, 01:06
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [VW] [Nissan] [2 Roti] [FOTO] [4Rally] [4Wheels]
|
|
|
|
09-10-08, 09:02
|
|
 Stage 5
|
Va zic eu cum sa aflati daca cineva e pe inv... fara sa va inscrieti la diferite situri si tot felu de prostii! Dati un buzz la id care vreti sa stiti daca e pe inv, selectati IMVironment "Doodle", iar daca e pe mess se va deschide si puteti desena... daca nu e pe mess ramane inchisa. Depinde de conexiunea de net, deci dati un buzz asteptati maxim un minut si daca nu se deschide nu e pe mess.
Mai merge si cu conferintele, inviti pe cel care vrei sa stii daca e pe inv, daca e pe inv iti apare ca nu a vrut sa intre in conferinta si daca nu e pe mess nu iti apare nimic.
Testati si vedeti...
|
13-10-08, 10:30
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
www . pulso . ro
|
|
|
14-10-08, 09:05
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Quote:
Originally Posted by Psycho
www . pulso . ro
|
Nu merge bine. 
Mi-am dat search dupa propriul ID cand eram pe invisible si imi zicea ca sunt offline, nu pe invisible.
|
|
|
14-10-08, 10:00
|
|
  Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [REDACTOR 4TUNING] [4TuningRO]
|
ASTA merge, e testat
|
|
|
14-10-08, 17:10
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
nu va ganditi ca motivul pentru care unii oameni stau pe invizibil e pentru ca nu au chef sa fie deranjati?
si ca programele de genul asta inseamna o incalcare a intimitatii, intr-un fel?
e ca si cum as spuna ca nu sunt acasa iar cineva vine si apasa pe clanta sa fie sigur ca e incuiat....
|
|
|
14-10-08, 19:04
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
Nup, sunt multe persoane care stau pe invisible mereu, si nu neaparat ca sa scape de tine, ci de multi altii din lista, acele persoane le verifici pentru ca vrei sa vorbesti ceva cu ei, eu personal am prieteni care stau mereu pe invisible, chiar si soramea. Si stim cu totii ca e mai placut sa vorbesti pe mess decat la tel, nu trebuie sa gandesti la fel de repede, si in plus e si mai ieftin
|
|
|
14-10-08, 22:51
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
unii mai stau pe inv. ca nu au chef sa vb cu anumite persoane sau ca sunt in mood ca sa stea sau au nervi etc ... si unii sunt cei care iti dau perm offline .. si te ignora ... whatever .. dar un prg care sa te poti ascunde sa nu te vada offline nu aveti ??
|
14-10-08, 23:53
|
|
|
PARTICIPANT CURSE
 Stage 5
|
De ce ai vrea sa nu te vada offline? Poti sa lasi calcul deschis pentru asta, sau sunt boti care pot fi folositi pentru asta.
|
|
|
14-10-08, 23:57
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
|
pai am cativa care ma scaneaza si ma gasesc offline  ) si vreau un program care sa nu le arate ca sunt offline un fel de anti buddy spy ceva de genu ....
|
|
|
15-10-08, 00:15
|
|
General Supervisor
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [BMW] [MERCEDES] [2 Roti] [ALFA ROMEO]
|
Quote:
Originally Posted by dagosh88
Nup, sunt multe persoane care stau pe invisible mereu, si nu neaparat ca sa scape de tine, ci de multi altii din lista, acele persoane le verifici pentru ca vrei sa vorbesti ceva cu ei, eu personal am prieteni care stau mereu pe invisible, chiar si soramea. Si stim cu totii ca e mai placut sa vorbesti pe mess decat la tel, nu trebuie sa gandesti la fel de repede, si in plus e si mai ieftin 
|
pai nu e simplu sa dai click pe el si sa-i spui: "buna, esti?" decat sa-l cauti de "ouanline" si sa-i spui: stiu ca esti!
mie azi mi-a zis cineva "stiu ca esti pe inv!" si daca nu-mi era prieten si nu-mi era simpatic ii dadeam ignore fix pe motivul asta.
de la el am si linkul topicului, dealtfel...
|
|
|
15-10-08, 00:32
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
Cel mai simplu este sa intri pe Mail la Contacts si iti apar toti cei online.
|
|
|
15-10-08, 00:35
|
|
General Supervisor
 Stage 5
|
ca sa nu apari pe mail la contacts online pt altii selectezi asta din setarile mailului propriu
|
|
|
|
|