Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply

Thread Tools
Old 14-08-06, 01:10   #16
BlueEyes

Stage 5

BlueEyes's Avatar

Default Re: Romania - Victima Unui Plan Criminal Al Strategilor Noii ???

eu spun doar kre e realitatea l noi in oras ... si d bine sau de rau eu chair M-AM INTERESTA depre acet virus l noi ....e nasoala treaba oricum .....
Old 14-08-06, 08:11   #17
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Romania - Victima Unui Plan Criminal Al Strategilor Noii ???

Quote:
Originally Posted by BlueEyes
ideea este s v tineti bine c*****e in pantaloni si sa aveti grija cu *** in weekend .....sunt foarte multe persoane infestate cu acest virus ucigator ....fara ca macar s stie .... unele dintre ele .... cum ti-ar fi la varsta de 16 ani s gasesti buletinu de analize pe masa si sa afli k u ai ...HIV iar mama ta mergea in fiecare luna cu tine la medic sa-ti faca tratament pentru ...."caderi de calciu" ..? (caz adevarat cu o fetita infestata intr-un spital printr-un vaccin ).........ziceti Doamne Fereste ! si aveti mare grija .... chair nu este un subiect de misto de de ras ... oameni chair mor ... rugati-va sa nu fiti pe lista .... si fiti cu capul pe umeri ..
eu am avut ocazia pana acum s fac de vreo 2ori testul hiv odata la admiterea l academia d pol si odata voit si voluntar ...v-as recomanda ...daka aveti sange .. eu am avut ceva emotii !!
si uite d'asta revenim noi la reclamele cu durex si altele
fara d'alea nu facem deloc...

nush ... poate ... cu bunavointa moderatorului ... lasam asta aici si ... daca se schimba ceva sau nu ... sa stim daca vom putea ataca articolul respectiv sau nu ...

e o parere ...
Mustang is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -