Re: diaconu vs pascal
diaconu a fost mai slab decat in primul meci... si antrenorul cu tot cu staff`ul nu la avertizat la sfarsit sa traga tare sau sa caute ko`ul. se vede la sfarsit ca el se credea victorios, si asta doar ca staff`ul lui ia dat impresia asta. poate ar fi fortat, poate altul era deznodamantul. dar si asa una peste alta la cam batut bine de tot pascal si se vede ca 31 de ani pentru el este destul, mai ales la acest nivel, problema e ca a stat ca boul ca nu`l pot numi asa la intersport, la canadienii aia jegosi care nu ii intereseaza sportivul in sine cat ii intereseaza banii, si spun asta pentru ca adi a fost antrenat de un seccund (la un asa nivel, un meci pt medalie e de rasul plansului)asa a patito si doroftei atunci la cantarul oficial... cand un om din staff`ul tau este angajat ca sa aiba grija de tine ce mananci, cat mananci si fiecare gram al tau e cam absurd sa nu faci kilele....ideea e ca adi a stat pe bara si cate aproape un an de zile, cand era in forma maxima interboxul nu erau in stare sa ii gaseasca adversari, ca toti ii stiau valoarea, si nu degeaba hbo si altii in domeniu il clasau pe locuri fruntase mondial, si cand timpul sa scurs trebuia sa ii paseze centura altui canadian de`al lor...si al 2`lea meci a fost momeala pentru prosti si ca sa mai faca si ei un banut
ps nu spuneti ca n`am fost eu in ring. am purtat si eu manusi si stiu ce inseamna sa vezi adversarul in dificultate, atunci din instinct te napustesti asupra lui si vrei sa`l omori.unde au fost croseele lui devastatoare in meciul asta, unde au fost 1, 2`urile....pascal este un boxer complet, foarte bun dar diaconu are ceva ce toti boxerii ar dori, are acel ceva care cand te vede o secunda in dificultate poate pune capat meciului imediat, are zvacnirea si forta necesara
|