Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply
 
Thread Tools
Old 23-10-09, 00:11   #1
Sasha
Girl on Road

Stage 5
 
Sasha's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 5,483
Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
Default 7 din cele mai vechi lucruri de pe pamant

7 din cele mai vechi lucruri de pe pamant

Daca va gandeati ca nu toate lucrurile care ne inconjoara sunt ca vinul, adica cu cat mai vechi, cu atat mai bune, veti afla ca nu prea aveti dreptate. Din cele ce urmeaza veti vedea ca nu putine sunt lucrurile a caror perisabilitate nu trece nici macar dupa sute ani.

Cel mai vechi hotel din lume se numeste The Ryokan Hoshi(ryokan in aponeza inseamna hotel traditional) si il gasiti in Hokiruki, Japonia. Inaugurarea a avut loc cu mult inainte de domnia lui Stefan cel Mare, prin 717, era noastra. Si ca sa fiti siguri ca traditia s-a pastrat pana in zilele noastre, hotelul estre condus in continuare de aceeasi familie. Ca o curiozitate legata de hotel, baia permite accesul ambelor sexe in acelasi timp, iar pretul este undeva pe la 300 de euro pe noapte.


Ojo Caliente(izvorul cald) din New Mexico este cel mai vechi spa din America de Nord. Resortul a fost deschis in 1880 si cuprindea nu doar centrul de relaxare, ci si un oficiu postal si un mic mall, intitulat la vremea respectiva "general store".


Cel mai vechi restaurant din lume se numeste Casa Botín si se afla in Madrid, Spania. Acesta a fost infiintat in 1725 si referinte despre el gasim in mai multe carti de istori.Barfele locului spun ca Goya ar fi lucrat aici inainte de a se indrepta spre cariera de pictor si ca Hemingway manca destul de des aici spunand despre Botin ca este unul dintre restaurantele lui preferate.


Pentru a vedea unde a profesat cel mai batran stripper trebuie sa mergeti tocmai pana la Miami Beach, Florida. Aici, in Club LeBare s-a dezbracat profesional Bernie Barker la doar 66 de ani. Din pacate nu-l mai puteti vedea, el murind in 2007, dar cu siguranta veti gasi o copie video a unuia dintre cele 30 de concursuri pe care le-a castigat in ciuda varstei.


Cea mai veche sampanie din lume poarta marca Perrier-Jouët si dateaza din 1825, inainte ca Victoria sa fie regina. Conform expertilor care au degustat o sticla, cele mai multe dintre bule au disparut, iar gustul aduce a trufe, caramel si ciuperci. In prezent nu mai exista decat doua sticle de astfel de sampanie, veche de 184 de ani.


Placerile artificiale sunt mai vechi decat am fi banuit noi, asa ca cel mai vechi dildo din istorie are acum 28000 de ani (douazecisiopt de mii de ani, ca sa nu credeti ca am pus vreun zero in plus din greseala). Dildo-ul cu pricina a fost descoperit in 2007 langa Ulm, in Germania.


Cel mai vechi prezervativ din lume dateaza din 1640. Acesta este reutilizabil si are chiar si un manual de folosire in limba latina. Dintre sugestiile din manual se remarca aceea conform careia prezervativul ar trebui inmuiat in lapte inainte de a fi folosit. Prezervativul este facut din intestin de porc si este an continuare perfect functionabil.
__________________
Menorah Hora
Sasha is offline   Reply With Quote
Old 14-11-09, 18:27   #2
B3ST

Stage 5
 
B3ST's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 341
Default Re: 7 din cele mai vechi lucruri de pe pamant

Vai cum arata acel prezervativ...

Dar na, pentru orice trebuie sa existe un inceput !
B3ST is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -