Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Tot ceea ce nu poate fi incadrat

Reply
 
Thread Tools
Old 20-09-09, 16:42   #1
DTH
2 Roti

Stage 5
 
DTH's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 6,411
Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]
Cool 20 de filme în care apare România !!!

7 Seconds (2005)


Wesley Snipes a fost în România, in 2005, la Bucuresti. Se filma 7 Seconds. Pentru filmul regizat de catre Simon Fellows s-au cheltuit nu mai putin de 10 milioane de dolari, în timp ce rezultatul a fost unul, hai sa spun mediocru. La realizarea sa au participat si câtiva români, printre care s-au aflat si Adrian Pintea (în rolul lui Grapini), dar si Andrei Ionescu, care a dat viata personajului Frank „Bull” Mercea.

Children of Men (2006)


Filmul lui Alfonso Cuaron. Un SF original, a carui actiune se desfasoara prin 2027. Filmarile nu au avut loc în România, însa tara noastra apare în discutie prin intermediul (cum altfel) unei tiganci, Marichka, interpretata de catre Oana Pelea. Actrita româna se achita excelent de sarcina si reuseste sa faca un rol bun, unul cheie în economia filmului. Înainte de vizionare nu aveam habar de prezenta Oanei Pelea si chiar am ramas surprins sa aud pe cineva vorbind româneste, în timp ce pe ecran aparea subtitrarea în engleza.

Hellraiser: Deader (2005)


O fi tarisoara noastra plina de habe, dar nu-i putem reprosa (multe) la capitolul locatii si peisagistica. Cu o lista de distributie hibrid, actori americani- romani, si-o locatie interesanta (Bucuresti), filmul spune povestea unei reporterite ce va avea de investigat misterul ascuns tocmai in suburbiile capitalei noastre.

The Seeker: The Dark Is Rising (2007)


Pelicula lui David L. Cunningham isi propune ca din platourile de filmare de la Buftea, MediaPro Studios (Bucuresti), sa transforme un taram de basm, plai pe care aceasta poveste fantastica sa poata prinda contur in ochii privitorului. Filmarile in Romania au pornit odata cu data de 26 februarie 2007, la baza fiind o productie a 20th Century Fox si Walden Media.

Pulse (2006)


Continuam lista de filme horror ce au scene filmate la noi cu “Pulse”, o productie semnata de americani, dar strict inspirata de pelicula lui Kiyoshi Kurosawa, “Kairo”. Ce-i interesant de mentionat aici? Pai, in primul rand, distributia: Kristen Bell si frumoasa Christina Millian, care se ofera sa te sperie la tine acasa. Si dat fiind ca filmul acopera drama unui adolescent, locatia nu este greu de intuit: campusurile si imagini din cadrul Universitatii de Politehnica din Bucuresti.

The Brothers Bloom ( 2008 )


Cum sa uitam de neastamparatii frati Bloom? Nu i-am zarit de mult pe ecrane, ci doar de anul trecut. Rachel Weisz si Adrien Brody, ambii castigatori de Oscar, pentru a-si putea continua aventurile au trebuit sa treaca si prin Romania. Si nu orinde, ci chiar la malul marii, in Constanta, langa Castelul Peles dar si pe drumurile dintre Comarnic si Breaza.

Perkins’14 (2009)


Surpriza sau nu, alt horror filmat la noi (Bucuresti) si-a anuntat lansarea la inceput de an, cu precadere in deschiderea “Horrorfest”, eveniment inchinat genului in cauza. Personaje macabre, groaza autohtona si nume de-ale noastre prin productie, cu asta va poate surprinde “Perkins’14”.

Joyeux Noel (2005)


Un alt film realizat în România este Joyeux Noel, scris si regizat de Christian Carion. Inspirat dintr-o întâmplare reala, filmul spune povestea fraternizarii soldatilor adversi în timpul Craciunului din 1914. Atunci s-a realizat un miracol: trupele germane, franceze, britanice au lasat deoparte armele timp de mai multe zile, au început sa faca diverse mici schimburi (tigari, ciocolata) si chiar sa se împrieteneasca. Miracolul nu avea cum sa dureze, Primul Razboi Mondial se afla la început.

Amen (2002)


Costa Gavras a venit în România pentru a realiza un film despre ororile nazismului. El prezinta eforturile unui ofiter SS care încearca sa-l informeze pe Papa Pius al XII-lea despre ce se întâmpla în lagarele de concentrare si care spera ca Biserica Catolica va lua o pozitie oficiala fata de nazism. Filmarile au fost realizate în mai multe locuri din tara, printre care Casa Poporului, Palatul Mogosoaia, Casa Presei Libere, Gara Baneasa.

Youth Without Youth (2007)


Chiar si marele Francisc Ford Coppola a ales tara noastra pentru a realiza un nou film dupa o pauza de 10 ani. Poate nu ar fi facut-o daca subiectul filmului nu ar fi fost inspirat din creatia unui român. Tinerete fara tinerete, povestea fantastica a lui Mircea Eliade, spune intamplarea unui profesor care este lovit de trasnet, dar nu moare, ci intinereste cu 40 de ani. Coppola a realizat un adevarat tur de forta si a filmat în Bucuresti, Piatra Neamt, Sinaia, Brasov si Constanta.

Cold Mountain (2003)


A fost filmat în România timp de cinci luni si doar doua saptamâni în SUA. În satul Potigraf (comuna Gorgota, judetul Prahova) si orasul Râsnov (judetul Brasov) au fost turnate mai multe cadre ale peliculei. Cei mai multi soldati americani din film sunt de fapt figuranti români, în jur de 1.200. Cu toate ca productia a avut sapte nominalizari la Oscar, singura câstigatoare a fost Renée Zellweger pentru cea mai buna actrita în rol secundar.

Wesley Snipes a fost în România, in 2005, la Bucuresti. Se filma 7 Seconds. Pentru filmul regizat de catre Simon Fellows s-au cheltuit nu mai putin de 10 milioane de dolari, în timp ce rezultatul a fost unul, hai sa spun mediocru. Probabil cel mai slab film al lui Snipes din întreaga cariera. La realizarea sa au participat si câtiva români, printre care s-au aflat si Adrian Pintea (în rolul lui Grapini), dar si Andrei Ionescu, care a dat viata personajului Frank „Bull” Mercea.

Borat (2006)


În 2006 când a aparut filmul a produs destule controverse. Cunoscându-l pe actorul Sacha Baron Cohen acest lucru nu ar trebui sa ne mire. Dupa cum probabil stiti deja, Borat este un reporter de fictiune din Kazahstan inventat si interpretat de catre comedianul evreu din show-ul “Da Ali G Show”. Borat pleaca din Kazahstan în America pentru a realiza un documentar. “Kazahstan-ul” a fost filmat în România, mai exact în satele Moroieni si Glod (judetul Dâmbovita).

Mirrors ( 2008 )


Despre aceasta productie va povesteam, anul trecut, aici. Ce nu v-am spus despre acest horror a fost ca multe din cadrele din film au fost filmate în România. De exemplu, magazinul Mayflower din film este, de fapt, cladirea Bibliotecii Nationale din Bucuresti. Aceasta a fost construita de Nicolae Ceausescu si abandonata cu sase luni înainte de finalizare.

Blood and Chocolate (2007)


În ciuda faptului ca a fost filmat în studiourile MediaPro din Bucuresti si are în distributie câtiva actori români, filmul de fata nu a fost un esec total.

The Cave (2005)


Un film ce îl are în distributie pe simpaticul Eddie Cibrian, pe care îl stiti din serialul “Sunset Beach”, si pe actorul român Marcel Iures. Filmat în mare parte în studiourile MediaPro, “The Cave” se aseamana foarte mult cu un alt horror de care v-am povestit acum ceva timp: “The Descent”. Un grup de exploratori se avânta într-o expeditie în interiorul unei pesteri noi, descoperita în România.

Bram Stoker’s Dracula (1992)


Unul dintre cele mai bune filme cu vampiri realizate (în opinia mea), “Bram Stoker’s Dracula” este regizat de celebrul Francis Ford Coppola si are o distributie formata din actori foarte valorosi (Gary Oldman, Winona Ryder, Anthony Hopkins, Keanu Reeves, Monica Bellucci). Nu a fost filmat în România, însa, în scena de la început este mentionata Transilvania noastra împreuna cu numele domnitorului Vlad Tepes, cunoscut si ca Vlad Draculea sau Dracula. De asemenea, în anumite momente actorii vorbesc în limba româna.

Harry Potter and the Goblet of Fire (2005)


In cea de-a patra parte a celebrului film cu vrajitori Harry Potter este nevoit sa se lupte cu niste dragoni. Scenele cu dragonii nu au fost realizate in Romania insa in film ne este precizat faptul ca acestia au fost adusi din tara noastra.

Transporter 3 ( 2008 )


In cunoscutul film cu Jason Statham exista o scena filmata in Romania, la un peco Petrom. In scena se vad cateva produse romanesti (eu am vazut o ciocolata Poiana).


Seed of Chucky (2004)


Filmul este practic o comedie deoarece ne face sa uitam de scenele horror ale “familiei Chucky” din celelalte productii. Jennifer Tilly este, sa zicem, cel mai important nume din distributie. Productia a fost realizata in mare parte in Romania cu sprijinul Castel Film (studiourile Castel Film, din Bucuresti).


Public Enemies (2009)


Ar fi fost ceva ca Johnny Depp sa filmeze in Romania povestea lui John Dillinger.Nu, nu a fost asa. Tara noastra apare insa in discutie odata cu finalul filmului atunci cand in poveste apare Ana Cumpănaş, o prostituata de origine romana ce i-a ajutat pe investigatorii americani in schimbul neextradarii ei.


sursa : None Bogdan
__________________
STEAM - KLawxith
YOUTUBE - ELITE INC.
INSTAGRAM - klawxith666

PHOTOGRAPHY SITE - http://klawxith.wixsite.com/elite-inc

US/RO
DTH is offline   Reply With Quote
Old 20-09-09, 21:04   #2
andi_cimpean

Stage 5
 
andi_cimpean's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 9,889
Member of:
[Moderators]
Default Re: 20 de filme în care apare România !!!

Lista poate continua cu usurinta:

Pot aminti aici de celebrul serial Seinfeld

Este episodul numit: The Gymnast, in care se presupune ca apare o gimnasta romana, se aminteste de Ceausescu...bla bla.

Goal 3 (o porcarie btw)

La fel, multe secvente de la inceputul filmului sunt filmate la noi in Romania.

cam atat imi pot aminti pe moment.
__________________
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
andi_cimpean is offline   Reply With Quote
Old 20-09-09, 23:09   #3
DTH
2 Roti

Stage 5
 
DTH's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 6,411
Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]
Default Re: 20 de filme în care apare România !!!

Quote:
Originally Posted by andi_cimpean View Post
Lista poate continua cu usurinta:

Pot aminti aici de celebrul serial Seinfeld

Este episodul numit: The Gymnast, in care se presupune ca apare o gimnasta romana, se aminteste de Ceausescu...bla bla.

Goal 3 (o porcarie btw)

La fel, multe secvente de la inceputul filmului sunt filmate la noi in Romania.

cam atat imi pot aminti pe moment.
Bineinteles ca sunt multe filme dar am zis asa ca fapt divers cateva , ca sa mai puna si restu ca deh nici eu nu le stiu pe toate ( si + ca le-am luat de la sursa lor ) , daca stie cineva un film tare si bun cu secvente in romania ...sa-l zica aici sa-l luam si noi ( si cateva detalii care ar fii binevenite )
DTH is offline   Reply With Quote
Old 25-09-09, 06:28   #4
DTH
2 Roti

Stage 5
 
DTH's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 6,411
Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]
Default Re: 20 de filme în care apare România !!!

Inca doua...


My giant (199


Aici, in timpul unei calatorii cu masina, Sammy il descopera pe Max (Gheorghe Muresan), un urias de aproape doi metri si jumatate care lucra ca ingrijitor la o manastire. Sammy vede imediat in acesta sansa unui succes neasteptat si incearca sa-l convinga pe Max sa-l urmeze. Ii ofera rolul unui luptator dintr-un film de aventuri si amandoi pleaca in Statele Unite, fiecare cu alt scop: Sammy spera sa dea lovitura ca impresar al lui Max, iar uriasul spera s-o gaseasca acolo pe iubita lui din adolescenta, Liliana (Joanna Pacula), care traieste acum in New Mexico.
Sammy si Max ajung in New York unde actorul Stevan Seagal trage filmul in care urma sa joace Max. Cand insa Sammy reuseste sa dea de Liliana, aceasta ii spune ca Max nu o mai intereseaza deloc, prin urmare, Sammy trebuie sa gaseasca o solutie sa-i impace pe cei doi.

Anaconda 4: Trail of Blood (2009)


Un proiect stiintific care prin creearea unui ser, modifica genetic organismul fiintelor,intarindule sau chiar vindecandule de anumite boli.In cazul de fata, lucrurile scapa de sub control atunci cand o anaconda care a fost supusa testelor reuseste sa evadeze si sa faca numeroase victime.Modificata genetic,nu numai ca si-a marit volumul de 100 de ori dar mai este capabila sa se regenereze intr-un timp foarte scurt. O echipa de arheologi este surprinsa de tavalugul evenimentelor si incearca sa se salveze din aceasta situatie,in timp ce mai trebuie sa faca fata si unor asasini profesionisti,angajati de catre un bogatas-finantatorul acestui proiect stiintific,ce dorea sa recupereze serul si sa-i elimine pe cei ce l-au creat pentru a pastra secretul acestuia. Sunteti curiosi daca vor reusii eroii din film sa se salveze?Nu va ramane decat sa urmari acest a-4-lea fim din seria Anaconda!

Last edited by Sasha; 25-09-09 at 21:21.
DTH is offline   Reply With Quote
Old 25-09-09, 10:36   #5
andi_cimpean

Stage 5
 
andi_cimpean's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 9,889
Member of:
[Moderators]
Default Re: 20 de filme în care apare România !!!

Daca atunci cand spunem Romania, ne referim si la populatia sa, si aici fac referire la actori, atunci sunt multe exemple. Unul scurt:

1. Marcel Iures - in legendarul film GOAL I
andi_cimpean is offline   Reply With Quote
Old 25-09-09, 14:51   #6
cRbL


Stage 5
 
cRbL's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1,818
Member of:
[Moderators]
[FOTO]
[4Tuning International]
Default Re: 20 de filme în care apare România !!!

si o sa tot mai fie la noi filme. e mai ieftin cu figurantii si locatiile.
plus ca avem ce arata ca si peisaje.
cRbL is offline   Reply With Quote
Old 27-09-09, 07:04   #7
Mihai90

Stage 5
 
Mihai90's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 653
Default Re: 20 de filme în care apare România !!!

Parca era si un film cu ''Vandam''..dar nu mai stiu cum ii zicea
Mihai90 is offline   Reply With Quote
Old 28-09-09, 22:34   #8
Mihai90

Stage 5
 
Mihai90's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 653
Default Re: 20 de filme în care apare România !!!

Si RAVE TO THE GRAVE..e cu Bleont si parca am vazut un Cielo pe acolo
Mihai90 is offline   Reply With Quote
Old 29-09-09, 15:31   #9
2fast4u_DK

Stage 5
 
2fast4u_DK's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 847
Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[RENAULT]
Default Re: 20 de filme în care apare România !!!

In The Librarian: The Curse of the Judas Chalice este mentionata Romania,Vlad Tepes sau Vlad Dracul si altele ..mai stiam alte filme in care este mentionata Romania dar nu le mai stiu..daca imi amintesc le insir aici
__________________
2fast4u_DK is offline   Reply With Quote
Old 01-10-09, 13:45   #10
Kedy
AfterDark Racing Member


Stage 5
 
Kedy's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 3,847
Member of:
[AfterDark Racing]
[FORD]
[DACIA]
[4Tuning International]
Default Re: 20 de filme în care apare România !!!

Les roi maudits(Regi Blestemati) (2004)
Un mini serial Francez despre condamnarea Cavelerilor Teutoni. Mini serialul s-a filmat la Castelul Corvinilor din Hunedoara am avut placerea sa lucrez la realizarea acestui film Joaca Gerard Depardieu in rolul marelui con ducator al Lojei Cavalerilor Teutoni. Acesta este condamnat pt acte de erezie impotriva biserici la moarte prin arderea pe rug. Acesta blesteama familia regala sa nu aibe parte de tron decat dupa 7 generatii. Destul de fainut

Rezident Evil(2005)
A fost o parte filmat la Castelul Corvinilor din Hunedoara si la asta am fost figurant.

Savanerola (2005)
Documentar realizat de Discovery in care se vb despre viata de la curtea vieneza Deasemenea filmat la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Savanerola era unul dintre calugarii vienezii care erau acceptati de cei de la curte. Si la asta am fost figurant.
__________________
Kedy is offline   Reply With Quote
Old 02-10-09, 16:34   #11
xxdadixx
BMW Driver

Stage 5
 
xxdadixx's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 6,369
Member of:
[Moderators]
[Design Team]
[Virtual Tuning]
[BMW]
Default Re: 20 de filme în care apare România !!!

Vlad 2003
Filmat la Castelul din Hunedoara, la asta am fost eu figurant.
http://www.imdb.com/title/tt0337744/
xxdadixx is offline   Reply With Quote
Old 01-08-10, 15:02   #12
Lupes

Stage 1
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 20
Default Re: 20 de filme în care apare România !!!

Transylmania o super comedie dupa parerea mea
http://www.imdb.com/title/tt0936471/
Lupes is offline   Reply With Quote
Old 01-08-10, 22:51   #13
vacaroz

Stage 5
 
vacaroz's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 2,016
Member of:
[VW]
Default Re: 20 de filme în care apare România !!!

trenul vietii
o coproductie francezo-romana in care un sat intreg de evrei din germania in timpul celui de al 2-lea razboi modnial au reusit sa fuga in rusia parca.
evreii zgarciti de fel desi aveau bani multi cumpara un tren la un pret de 5x mai mic si reusesc cu el sa fenteze toti agentii ss si soldatii germani si sa iasa din germania. la sfarsit se intalnesc cu alti tigani care ufgeau si ei, tiganii majoritatea erau roluri cunoscute, ca de exemplu mihai calin. in film sunt multe scene filmate si in romania
un super film care sincer nu stiu dc nu a fost mediatizat la noi si din toti cunoscutii niciunul nu stia de el. eu l-am vazut intamplator intr-o seara pe tvr2
vacaroz is offline   Reply With Quote
Old 02-08-10, 01:33   #14
Alexutzzz

Stage 5
 
Alexutzzz's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,349
Default Re: 20 de filme în care apare România !!!

Catacombe.Suburbia 13,mai era ceva si cu "Stiven"Segal,Blade( nu mai stiu exact care din ele)
Alexutzzz is offline   Reply With Quote
Old 02-08-10, 13:01   #15
Danutz Bratosin
Oltcit Driver

Stage 5
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 3,595
Member of:
[Moderators]
[Oltcit]
[Fiat]
Default Re: 20 de filme în care apare România !!!

Quote:
Originally Posted by Alexutzzz View Post
Catacombe.Suburbia 13,mai era ceva si cu "Stiven"Segal,Blade( nu mai stiu exact care din ele)
Unde e filmata vreo actiune din Suburbia 13 in Romania?
Danutz Bratosin is offline   Reply With Quote
Reply



- Copyright 2024 4Tuning -