Am nevoie de ajutorul vostru:
Mi-am luat un Siemens MC 60 si mi-am luat si cablu de date dar nu am driver, cine are un driver de siemens il rog frumos sa il puna aici.
mi`am luat SPV C500 de la microsoft ... are internet explorer! aseara chiar am stat pe forum de pe el si nu e greu de manevrat pe pagina mai greu e cu meniu pana te invetzi cu el
07 Yamaha Gryzzli 700
09 BMW X6
10 Mercedes E coupe
lamureshte-ma shi pe mine cum e cu scrisul mesajelor in aer... sau ceva de genul asta ca nu am intzeles
pai.. e cam asa
fata pentru telefonul ala costa vreo 3 milioane. Ea are in interior un accelerometru si niste leduri dispuse vertical. In functie de cat de repede misti de el in stanga sau in dreapta aprinde aleator ledurile pentru a forma litere. E ca la laser cand il invarti in cerc si chiar pare a fi un cerc. Intelegi?
eu de cam o saptamana mi-am achizitionat un Nokia 3510i .... sunt super multumit de el .. singurul dezavantaj este marimea acetsuia care nu deranjeaza prea mult ... si se simte lipsa unei camere foto !!!
__________________ Moldovean incurabil si ma mandresc cu asta !
frumushel foc mobilu..sa`l stapanesti sanatos seamana un pik d tot cu al meu(nokia 6260)..numa k al tau e mai mikutz..finutz..mai frumos da nu e smartphone
merci. nici n-am nevoie de smartphone... am nevoie sa pot vorbi la el, sa fie cat de cat micutz si sa tzina bateria.
ps. bateria tine 3 zile cu aprox. o ora de convorbiri pe zi, e ceva, nu?