Quote:
Originally Posted by antonio74
aia din germania ....iti sa brief ul si cu actele de vama inclusiv taxele ...si te duci la RAR si la politie singur .....cand ajungi la politie trebuie sa predai si numerele de germania ......la aia cu numere rosii .....daca ITP ul este valabil nu il mai faci ....doar contract vanzare cumparare ..si cartonasul lui de la circa finaciara stampilat ca a radiat o ...si iar RAR si politie
|
Acum am intrat eu in ceata...
Ce acte de vama?
Daca masina nu e inmatriculata in romania ce treaba are circa financiara sau radierea?
Eu trebuie sa merg la RAR cu ea(unde ii fac autentificare, Fisa Indentitate ro, va fi scris numele meu in ea, si ITP) dupa care ii fac asigurarea. Fac fisa de inmatriculare si contractul de vanzare cumparare (am inteles ca se fac in acelasi loc, iar in fisa de inmatriculare o sa fiu scris doar eu deoarece masina nu a fost inmatriculata pe numele lui in ro), ma duc la Circa financiara (din judetul meu) si o inscriu pt. ai plati impozit(iau si fisa de inmatriculare pt. ca trebuie stampila), platesc toate taxele si merg la politie la inmatriculari
Cand ii dau banii la om? Inainte dau dupa RAR?
RAR-ul se poate face in orice oras sau doar acolo unde are vanzatorul sau camparatorul domiciliul?