Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Alte discutii Fiat

Reply
 
Thread Tools
Old 04-07-06, 21:49   #1
sez me
Renault Driver

Stage 3
 
sez me's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 92
Member of:
[RENAULT]
Default Sfat achizitie Fiat Tempra

nu stiu cu ce sa incep mai intai... sa va spun "povestea" mea si ce vreau eu (visez ?...) sau sa pun intrebarile... si cum este vazuta din punctul meu de vedere Fiat Tempra asa ca o sa incerc sa le combin.
sez ma numesc si... in principal (pana la varsta asta) visez, dar oricum parerea mea este ca fara vise (eu personal) nu as putea trai.
asa ca de ceva timp am inceput un nou... vis. am 19 ani si sunt in vacanta inainte de clasa a 12-a. vara asta cu toata vointa mea nu am avut cum sa incep scoala de soferi dar nu este o graba din moment ce oricum momentan nu as fi avut cum sa cumpar si o masinuta. dar la anul lucrurile vor arata altfel in momentul cand vor ajunge pe mana mea niste bani (nu prea multi...) pentru ca ai mei se despart... ma rog, nu intru in detalii inutile.
asa ca mi-am pus in gand urmatorul plan: in cursul anului asta (spre sfarsit - inceputul anului 2007) voi incepe scoala de soferi urmand ca la anu, dupa ce termin cu scoala sa (speeer) imi cumpar o masinuta.
m-am apucat sa-mi fac liste cu optiuni... cu site-uri pe unde sa ma uit... si dintr-un forum in altul... de pe un site pe altul... (dupa ce am adunat in lista mea cateva masinute, numai nemtesti) am ajuns intamplator pe un site din germania urmand ideea ca este mai bine sa aduci o masina de afara (o iei mai ieftin, chiar daca pe urma ajungi la acelasi pret cu una sh de aici, dar nu este rulata in romania => este mai buna) si m-am apucat sa ma uit... bmw... mercedes... deja ma cam plictisisem... si fara sa ma gandesc ca voi gasi o noua pretendenta la lista "vreau eu sa fiu masina ta" am dat sa ma uit si printre anunturile cu masini de marca Fiat. mai in graba, mai in amanunt, am vazut o poza interesanta in dreptul unui anunt cu numele "Fiat Tempra SX", am intrat sa o vad mai in detaliu si de atunci am ramas cu gandul la ea (Tempra): bord cu afisaj digital - abs - computer de bord (desi masina este de la inceputul anilor '90) - spatioasa - consum MIC (si spun MIC cand consumul declarat in mai multe anunturi era de 5 - 7 % .
bun... pana aici cred ca am terminat cu introducerea mea si urmeaza cate ceva legat de masina si rugaminti catre voi.
dati-mi sfaturi. ce parere aveti despre Tempra ? a avut cineva ? daca da, va rog dati detalii despre cum v-a "slujit" (sau poate inca o mai aveti), ce v-a placut si ce nu, are rost sa mai visez la un asemenea model ?
nu stiu, m-am cam pierdut ca ma gandesc ca sa nu cumva sa ma fac de ras...
astept cateva "reply"-uri ca sa stiu daca imi pun o punga pe cap sau incepem dezbateri
sez me is offline   Reply With Quote
Old 20-08-07, 10:19   #2
ady.sandu

Stock
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2
Default Re: Fiat Tempra si introducere

am tempra si consuma cam 10/100km in loc si mai mult in afara ca 7-8. in rest dotari uimitoare, clima, geamuri, oglinzi, pornire electrica, in totalitate, mi-a sp cineva k dupa ce incepe sa-ti pice partea electrica la fier vechi cu ea oricum probleme cu semnalizarea a avut de cand am luat-o abea am facut-o nu avea schema electricea si nimeni nu s-a bagat sa o faca dup vreo6luni mi-a picat cureaua de distributie, caut d vreo2 sapt p cineva care sa stie sa o puna, la service nu se apuca nimeni de ea k ink are numere straine in rest motoru rupe tot, nu se tureaza k altele, si lista cu lucruri bune sai/sau rele poate continua . incearca o masina mai noua, dupa2000, nu ai atatea de schimbat la ea
ady.sandu is offline   Reply With Quote
Old 20-08-07, 14:19   #3
sez me
Renault Driver

Stage 3
 
sez me's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 92
Member of:
[RENAULT]
Default Re: Fiat Tempra si introducere

m-am reoreintat catre stilo. raman la fiat pentru ca am vorbit cu mai multi posesori si fost posesori de masini italiene care au fost si sunt multumiti de ele. intradevar, exista parti negative, dar dupa cum am si gandit, m-au asigurat ca orice marca are partile ei proaste.
in fine. pe la inceputul toamnei o sa ajung in germania de unde sper sa aduc un stilo in trei usi care sa nu fi trecut prea mult de 100.000 de km.
thanx oricum pentru reply si bafta la repararea masinii !
sez me is offline   Reply With Quote
Old 21-08-07, 21:59   #4
uzzi_05

Stage 2
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 30
Default Re: Fiat Tempra si introducere

ady.sandu..........chiar consuma tempra ta 10 in localitate si mai mai mult inafara????......ciudata chestie .......si cureaua de distributzie o poate schimba un mecanic bun in cateva ore atat ii toata problema ca are niste semne pe ea cum trebuie pusa ca si oricare alta.......dar ma repet un mecanic BUN......iar in rest e adevarat 100% foarte greu repari masina daca are probleme la partea electrica si cea mai buna varianta e care ai zis si tu fier vechi (daca are multe probleme la partea electrica)..........iar tzie SEZ bafta si ai grija cu masinile mici
uzzi_05 is offline   Reply With Quote
Old 29-11-07, 08:13   #5
manulamax

Stock
 
Join Date: May 2007
Posts: 2
Default Re: Fiat Tempra si introducere

e cea mai belea masina , dar sa o ai si tunata. e masina de lux care are grija de tine . eu am una de care o sa-mi fie greu sa ma despart, dar trebuie(vreau ceva nou) iti recomand una dar doar daca te simti in stare sa o stapanesti. a mea are 2000 cmc si e pe benzina, e f apriga si rapida. asa ca tre sa te analizezi pe tine si sa vezi daca pti face fata provocarii. eu de cand am bagat-o la vanzare parca sunt terminat dar asta e. bafta si ia una sa o incerci(e mai tare ca o blonda intr-un bar)
manulamax is offline   Reply With Quote
Old 02-02-09, 13:20   #6
TTTabarth

Stage 3
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 82
Thumbs up Re: Fiat Tempra si introducere

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...88#post2015088
TTTabarth is offline   Reply With Quote
Old 23-09-09, 12:47   #7
dinustefan34

Stock
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1
Default Re: Fiat Tempra si introducere

[Salutare, ce Tempra ai fratioare,tot tempra am si eu,din 93 si imi consuma 5.5
dinustefan34 is offline   Reply With Quote
Old 01-10-09, 09:04   #8
RobertGadau
Fiat Driver

Stage 4
 
RobertGadau's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 297
Member of:
[Fiat]
Default Re: Fiat Tempra si introducere

Quote:
Originally Posted by dinustefan34 View Post
[Salutare, ce Tempra ai fratioare,tot tempra am si eu,din 93 si imi consuma 5.5
Ce motor ai ?
RobertGadau is offline   Reply With Quote
Old 01-10-09, 09:28   #9
denver
Fiat Driver

Stage 5
 
denver's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,143
Member of:
[Fiat]
[Old School Cars]
[LANCIA]
Default Re: Sfat achizitie Fiat Tempra

mergi cu incredere pe fiat , eu am revenit la primul meu fiat , orice fiat ti-ai lua , ai sa ramai placut surprins si ai sa treci prin multe aventuri
denver is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -