nu stiu cu ce sa incep mai intai... sa va spun "povestea" mea si ce vreau eu (visez ?...) sau sa pun intrebarile... si cum este vazuta din punctul meu de vedere Fiat Tempra asa ca o sa incerc sa le combin.
sez ma numesc si... in principal (pana la varsta asta) visez, dar oricum parerea mea este ca fara vise (eu personal) nu as putea trai.
asa ca de ceva timp am inceput un nou... vis. am 19 ani si sunt in vacanta inainte de clasa a 12-a. vara asta cu toata vointa mea nu am avut cum sa incep scoala de soferi dar nu este o graba din moment ce oricum momentan nu as fi avut cum sa cumpar si o masinuta. dar la anul lucrurile vor arata altfel in momentul cand vor ajunge pe mana mea niste bani (nu prea multi...) pentru ca ai mei se despart... ma rog, nu intru in detalii inutile.
asa ca mi-am pus in gand urmatorul plan: in cursul anului asta (spre sfarsit - inceputul anului 2007) voi incepe scoala de soferi urmand ca la anu, dupa ce termin cu scoala sa (speeer) imi cumpar o masinuta.
m-am apucat sa-mi fac liste cu optiuni... cu site-uri pe unde sa ma uit... si dintr-un forum in altul... de pe un site pe altul... (dupa ce am adunat in lista mea cateva masinute, numai nemtesti) am ajuns intamplator pe un site din germania urmand ideea ca este mai bine sa aduci o masina de afara (o iei mai ieftin, chiar daca pe urma ajungi la acelasi pret cu una sh de aici, dar nu este rulata in romania => este mai buna) si m-am apucat sa ma uit... bmw... mercedes... deja ma cam plictisisem... si fara sa ma gandesc ca voi gasi o noua pretendenta la lista "vreau eu sa fiu masina ta" am dat sa ma uit si printre anunturile cu masini de marca Fiat. mai in graba, mai in amanunt, am vazut o poza interesanta in dreptul unui anunt cu numele "Fiat Tempra SX", am intrat sa o vad mai in detaliu si de atunci am ramas cu gandul la ea (Tempra): bord cu afisaj digital - abs - computer de bord (desi masina este de la inceputul anilor '90) - spatioasa - consum MIC (si spun MIC cand consumul declarat in mai multe anunturi era de 5 - 7 %

.
bun... pana aici cred ca am terminat cu introducerea mea si urmeaza cate ceva legat de masina si rugaminti catre voi.
dati-mi sfaturi. ce parere aveti despre Tempra ? a avut cineva ? daca da, va rog dati detalii despre cum v-a "slujit" (sau poate inca o mai aveti), ce v-a placut si ce nu, are rost sa mai visez la un asemenea model ?
nu stiu, m-am cam pierdut ca ma gandesc ca sa nu cumva sa ma fac de ras...
astept cateva "reply"-uri ca sa stiu daca imi pun o punga pe cap sau incepem dezbateri