Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Zona tehnica Fiat

Zona tehnica Fiat Zona tehnica, secrete, tips&tricks Fiat

Reply

Thread Tools
Old 08-11-08, 19:29   #1
magul

Stage 3

magul's Avatar

Member of:
[VW]
Default Inlocuire nuca schimbator viteze

salut, sunt mandru proprietar al unui fiat stilo 1.6 16 v 2003, de curand deoarece se uzase am decis sa schimb nuca de la schimbator, am citit pe forum am cautat nuca schimbator pentru maneta cu inel si azi m-am apucat de el ! frate e turnata am taiat la ea de mi-a venit rau nu mai spun ca m-am taiat ..... si cand supriza cand terminasem am constatat ca nuca cea noua nu se potriveste))))))) deci am ramas cu masina in curte ca nu am schimbator; luni comand unul original .......deci ganditi-va de 10 inainte sa scimbati ceva la fiat...ahhh uitasem am si un bec ars cel de faza scurta si ca sa il schimb trebuie sa scot vasul de apa !!!! ca altfel nu pot...
magul is offline   Reply With Quote
Old 09-11-08, 00:54   #2
AlexXx-4ti

Stage 5

AlexXx-4ti's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Fiat]
Default Re: italienii niste tampiti

Nu te supära asa de repede pe ei greseli sunt peste tot mai gäsesti cäte ceva care nu a fost gändit cänd a fost fäcut nu numai la fiat!
Eu recomand o carte tehnicä inainte sau mai multä informare inainte de a incerca o modificare ,vorba romänului te mai uiti si in curtea vecinului a fäcut si el ce vrei sä faci si tu si cum a fäcut.
Problema cu schimbatul becurilor sunt mai multe masini la care mai necesitä si demontarea altora doar pentru ati schimba un bec .
Baftä in continuare la modificäri
Old 10-11-08, 10:38   #3
magul

Stage 3

magul's Avatar

Member of:
[VW]
Default Re: Inlocuire nuca schimbator viteze !

deci cum spuneam azi am sunat sa vad cat ma costa nuca + tija schimbator originale...surpriza unul din piele cum aveam costa 360 ron; unul din cauciuc 180 ron sau toata tija 460 ron cu tot cu fire electrice........deci mai bine iau una aftermarket care sper sa se potriveasca..daca stie cineva ce model se potriveste (verificat) sa imi spuna si mie va rog.
magul is offline   Reply With Quote
Old 15-12-08, 13:11   #4
toxygene

Stage 2

toxygene's Avatar

Salut. Incearca cu modele de la Momo http://www.fiat-sportiva.de/index.ph...Interieur.html
toxygene is offline   Reply With Quote
Old 29-12-08, 21:24   #5
wolf cos

Stage 1

wolf cos's Avatar

salut! sunt nou pe aici si am si eu o problema... imi ingheata cablul de la schimbatorul de viteza. de unde cumpar unul ieftin? aici e cam scump. poate fi remediat?
wolf cos is offline   Reply With Quote
Old 10-01-10, 00:28   #6
@ovidiu-ozy@hd

Stage 2

@ovidiu-ozy@hd's Avatar

Quote:
Originally Posted by magul View Post
deci cum spuneam azi am sunat sa vad cat ma costa nuca + tija schimbator originale...surpriza unul din piele cum aveam costa 360 ron; unul din cauciuc 180 ron sau toata tija 460 ron cu tot cu fire electrice........deci mai bine iau una aftermarket care sper sa se potriveasca..daca stie cineva ce model se potriveste (verificat) sa imi spuna si mie va rog.
sal poti sa-mi spui te rog si mie daca ai reusit cu nuca de schimbator si daca ai f
olosit de la momo ce modele se potrivesc ?
mersi mult !!!!!!!!!!!!!
@ovidiu-ozy@hd is offline   Reply With Quote
Old 21-06-16, 20:31   #7
florin.a

Stock

Default Re: Inlocuire nuca schimbator viteze

Salut.
Poate ma ajutati cu un sfat. Am un Fiat Stilo si mi s-a dus nuca de la schimbator. Problema este ca am schimbator cu inel pt marsarier si nu gasesc o nuca cu deschidere atat de mare cat are nuca asta a mea.
A mai avut cineva problema asta?
Am vazut alte Stilo cu schimbator normal. S-au facut mai multe variante sau au facut ei o adaptare?
Astept raspuns.
Multumesc.
florin.a is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -