Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Zona tehnica Fiat

Zona tehnica Fiat Zona tehnica, secrete, tips&tricks Fiat

Reply

Thread Tools
Old 15-10-08, 18:01   #1
roby9002
Fiat Driver

Stage 1

roby9002's Avatar

Member of:
[Fiat]
Question Probleme la sprituitoarele de geam

Am si eu o problema la sprituitoarele de geam din fata,daca parchez in panta cu masina imi curge afara toata solutia de parbriz pe langa capetele de sprituit.Mentionez ca am un Fiat Ritmo si borcanu de umplere pt solutie ii in spate in portbagaj.Asa ca va cer ajutoooooooooorul vostru ceva tips&tricks k sa nu mai am problema asta ?
roby9002 is offline   Reply With Quote
Old 27-10-08, 00:38   #2
roby9002
Fiat Driver

Stage 1

roby9002's Avatar

Member of:
[Fiat]
Cool Re: Probleme la sprituitoarele de geam

Ma da nu cred nimeni nu are habar cum as putea sa rezolv problema....somebody,anybody...HELP ME ?sau chiar nu exista alta solutie decta sa parchez invers tot timpu adik in rampa sau pe loc drept ?
Old 27-10-08, 20:50   #3
Fi@tz3l
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Fi@tz3l's Avatar

Member of:
[Fiat]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Smile Re: Probleme la sprituitoarele de geam

Quote:
Originally Posted by roby9002 View Post
Ma da nu cred nimeni nu are habar cum as putea sa rezolv problema....somebody,anybody...HELP ME ?sau chiar nu exista alta solutie decta sa parchez invers tot timpu adik in rampa sau pe loc drept ?
Salut!
Eu nu am avut problema asta dar pot sa-ti sugerez ceva.
Eu am pe conductele acelea de plastic niste "valvute" (sunt de culoarea neagra, cam 1cm in diametru, rotunde), si au o sageata care indica sensul curgerii a apei. Eu cred ca daca ai gasi asa ceva la vreo dezmembrare (pe o conducta) ai rezolva problema. Vezi sa nu fie infundate, ca degeaba le mai iei atunci
Fi@tz3l is offline   Reply With Quote
Old 27-10-08, 21:22   #4
roby9002
Fiat Driver

Stage 1

roby9002's Avatar

Member of:
[Fiat]
Default Re: Probleme la sprituitoarele de geam

Ms de sfat,dar chiar ma gandeam si io la asa ceva numai k nu ieram sigur daca exista asa ceva.Ms ink odata tre sa ma apuc de cautat at
Old 28-10-08, 20:26   #5
Fi@tz3l
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Fi@tz3l's Avatar

Member of:
[Fiat]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Smile Re: Probleme la sprituitoarele de geam

Quote:
Originally Posted by roby9002 View Post
Ms de sfat,dar chiar ma gandeam si io la asa ceva numai k nu ieram sigur daca exista asa ceva.Ms ink odata tre sa ma apuc de cautat at
Nu ai pentru ce sef. Si eu ma gandeam pentru ce e acolo.Plus ca ale mele sau infundat, asa ca m-am chinuit o vreme sa le desfac si sa le curat.
Bafta
Fi@tz3l is offline   Reply With Quote
Old 17-12-08, 18:52   #6
Freelander2

Stage 1

Ia parcheaza invers, in panta...
Adik daca ai botu' la deal si curge, parcheaza cu botu' la vale si vezi dak mai curge...
Sau umple borcanu' doar pe jumate cu lichid de spalare.
Sau modifica instalatia si pune un borcan cu pompita, conexiuni si furtunase pe undeva pe sub capota motorului.
Furtunase iei de la perfuzii, din farmacii, tehnica medicala sau clinici. Borcan+pompita de prin dezmembrari. Electrica ti-o potriveste un electricar auto de categ. II.
Freelander2 is offline   Reply With Quote
Old 17-12-08, 20:25   #7
roby9002
Fiat Driver

Stage 1

roby9002's Avatar

Member of:
[Fiat]

Deci am testat treaba deja demult daca parchez cu botu in sus spre deal at nu curge numa invers adik cu botu in jos.Da cred k o sa mut borcanul de umplere in fata ,dar deocamdata o sa am grija cu parcarea sa nu raman fara solutie,momentan oricum ii km pe tusa masina k ar avea nevoie de niste reparatii........
- Copyright 2025 4Tuning -