Zona tehnica Fiat Zona tehnica, secrete, tips&tricks Fiat |
15-11-08, 13:45
|
|
Stage 4
|
Re: Problema inchidere usi
cam ciudata treaba...eu atata stiu...ca dupa ce puneam contactul..dupa aproximativ 15 sexcunde se blocau usile...iar acuma nu se mai blocheaza..si nici alarma nu mai functioneaza
|
|
|
16-11-08, 01:55
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [2 Roti]
|
Quote:
Originally Posted by george04
vlad_VSV @ marius piticul: daca ai inchidere centralizata din fabrica, se blocheaza usile cind depasesti 20 kmh, sau de loc, depinde de setarea facuta in computerul de bord, cel putin alta setare nu are a mea (HGT 2005)
|
la mine se intampla exact cum zici,daca depaseam 20 km/h se blocau usile,acum nu se mai blocheaza deloc, oare pe unde ii problema ?
|
|
|
16-11-08, 12:02
|
|
Stage 2
|
intra in meniul computerului de bord, si ai acolo "door lock", sau ceva de genul, si daca vrei sa se blocheze, il sertezi "on", daca vrei sa nu se blocheze usile la 20 km/h il, setezi pe "off"
sper ca in sfirsit m-am facut inteles...
|
|
|
16-11-08, 13:39
|
|
Stage 4
|
meniul calculatorului de bord...poate sa difere de la masina la masina?
eu am un punto '01 16v 60 cp 1242 cmc si la bord imi arata numai: cati km am facut in total,cat consuma,cati km am facut de la ultima resetare,cati km mai fac cu benzina ramasa,si media de km / h cu care circul eu....cum fac sami apara si restul meniului?sau eu nu am
|
|
|
16-11-08, 18:49
|
|
Stage 2
|
al meu e HGT 1.8 130CP din 2005, avind mai multa electronica pe ea (ABS ESP ASR Hill-control), si e si modelul cu face-lift, posibil sa aiba si mai multe optiuni in computerul de bord, pt ca are si optiunea de blocare a usilor...., am sa ma uit la un prieten care are punto ca al tau, poate ma dumiresc eu
iar modelul tau 1.2 are 16V si 80CP, sau 8V si 60CP
|
|
|
17-11-08, 01:40
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [Fiat] [2 Roti]
|
si eu am la computerul de bord doar informatii de consum,autonomie,medie km/h,cum are piticu....
ps: cred ca vroia sa zica 1.2 8V 60 cp
|
|
|
17-11-08, 20:52
|
|
Stage 4
|
8v si 60 cp ms mult..daca afli ceva anuntama si pe mine sa vad cum sa fac...dar cred ca nu are alte optiuni calculatorul de bord
|
|
|
23-11-08, 18:20
|
|
Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
|
eu am 1.2 16 v 80 cp si tot doar informatii de baza afiseaza...in schimb am o '' carticica'' unde da informatii despre setarile astea...insa nu stiu cum se face sa ajung in meniul de unde pot seta diverse chestii...de exemplu treaba cu usile, si treaba cu afisarea consumului in l/100 km si nu in km/litru
la mine se inchid usile automat ...cateodata )))...unde sa fie problema?...a mi-e imi ramane si un martor de usa deschisa aprins in bord.....
Last edited by giubau_v8; 23-11-08 at 18:22.
|
|
|
23-11-08, 18:25
|
|
Stage 4
|
pai eu ma gandesc ca setarile acelea in plus..sunt la modelele mai noi...de aceea noi nu le avem..am mai vazut la un punto in 2 usi din 2004..care avea butonul de "trip" la maneta de la stergatoare chiar in varf..si daca nu ma insel avea si la maneta de semnalizare in varf ceva buton
in legatura cu martorul de usa deschisa....sar putea sa ai un senzor defect sau sa ti se fi blocata martorul
|
|
|
26-11-08, 11:06
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by MariusPiticu
pai eu ma gandesc ca setarile acelea in plus..sunt la modelele mai noi...de aceea noi nu le avem..am mai vazut la un punto in 2 usi din 2004..care avea butonul de "trip" la maneta de la stergatoare chiar in varf..si daca nu ma insel avea si la maneta de semnalizare in varf ceva buton
in legatura cu martorul de usa deschisa....sar putea sa ai un senzor defect sau sa ti se fi blocata martorul
|
dak nu ai rezolvat problema incearca Direct la fiat...e o problema de la soft....am un doblo 2007 si nu se mai inchidea din cheie dupa ce o dusesem la o revizie...sa rezolvat in 5 min dupa ce a puso pe calculator....stiu ei problemele ....asa k nu te mai gandii la sigurantze si prostii...asta dak o ai pusa din fabrica...dak e pusa dupa cumparare verifica modulu sau shimba tot sistemu de inchidere...in general dak sunt chinezesti nu rezista mult
|
|
|
26-11-08, 16:49
|
|
Stage 4
|
Quote:
Originally Posted by mrbubu
dak nu ai rezolvat problema incearca Direct la fiat...e o problema de la soft....am un doblo 2007 si nu se mai inchidea din cheie dupa ce o dusesem la o revizie...sa rezolvat in 5 min dupa ce a puso pe calculator....stiu ei problemele ....asa k nu te mai gandii la sigurantze si prostii...asta dak o ai pusa din fabrica...dak e pusa dupa cumparare verifica modulu sau shimba tot sistemu de inchidere...in general dak sunt chinezesti nu rezista mult
|
ms de sfat....oricum vreau sa sun la fiat pt o programare...am auzit ca se fac diagnosticari gratuite in perioada asta la fiaturi si zic ce probleme ai si ce sa schimbi...daca am inteles bine ms
|
|
|
26-11-08, 21:37
|
|
Stage 2
|
Quote:
Originally Posted by MariusPiticu
ms de sfat....oricum vreau sa sun la fiat pt o programare...am auzit ca se fac diagnosticari gratuite in perioada asta la fiaturi si zic ce probleme ai si ce sa schimbi...daca am inteles bine ms
|
acum trebuie sa faci si u diferentza intre reclama si practica...k esti in Romania ...
|
|
|
26-11-08, 23:31
|
|
Stage 4
|
da )) oricum am trimis un mail la fiat sa intreb daca e adevarat....cea ce nu prea cred nici eu deocamdata am o alta prioritate..schimbarea unor leduri de la neoane
|
|
|
|
|