Quote:
Originally Posted by MisuBV
Mi s-a intamplat si mie lucrul acesta; problema este becul nou, pe care l-ai montat si care nu este exact la fel cu cel care era initial; nu vreau sa spun prostii, dar foloseste mai putin curent ca primul ca sa functioneze si din aceasta cauza inca mai ai martorul aprins in bord; mergi la reprezentata fiat si cumpara de la ei bec-ul corect;
P.S. daca s-a ars un bec, cu siguranta o sa se arda si celalalt; iti sugerez sa cumperi doua sa nu faci doua drumuri; la masina mea, dupa vreo 2 saptamini dupa ce s-a ars un bec s-a ars si cel de pe partea cealalta; poate ar fi mai bine sa le schimbi pe amindoua odata ca sa scapi de probleme viitoare.
|
nu stiu ce sa zic....poate ai dreptate..intradevar becul nu este la fel cu originalul,dar faza e ca la mine se tot stinge si se aprinde(senzorul de la bord),si acesta este un al 2-lea bec pt ca am incercat cu inca un bec..si tot asa facea.
dar oricum iti urmez sfatul si am sa cumpar de la reprezentanta un bec nou sa incerc si asa.
partea proasta la fiaturi e ca odata la vreo 2,3 luni schimbi cam 2 becuri,dar nu e mare chestie.
ms de sfat