Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Zona tehnica Fiat

Zona tehnica Fiat Zona tehnica, secrete, tips&tricks Fiat

Reply

Thread Tools
Old 10-10-07, 03:54   #1
fearX

Stage 2

fearX's Avatar

Question Am nevoie de ajutor ! magazie de cd-uri !

Vreau si eu o magazie de cd-uri care sa mearga pe casetofon de pe stilo . Casetofonul suporta magazie de cd ca mam interesat insa din cate am inteles nu merge orice magazie asa ca as avea nevoie de ajutorul vostru .
Mam saturat de radio ,modulatoare de 2 lei si mp3 playere adaptate la casetofon . Astept sugestii si recomandari

Last edited by vlad_VSV; 11-06-08 at 22:50.
fearX is offline   Reply With Quote
Old 12-01-08, 06:02   #2
AlexXx-4ti

Stage 5

AlexXx-4ti's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Fiat]
Default Re: Am nevoie de ajutor !

Salut ai mai multe variante acum depinde de buzunarul täu poti incerca la Fiat si vezi cit face asa ceva sau uitäte pe casetofon ce marcä este si poti gäsi ceva ce se potriveste si cred cä este Grunding.
Schimbi CD casetofon sau ce ai cu altul ce are si magazie de CD,sau sunt acum si mai performante cu CD.MP3 si mufä de cartelä s.a.m.d.este mai practic 1 cartelä de 1GB sau 2 GB ai muzicä si nai sä apuci sä asculti tot ce ai pe ea .Merge usor de schimbat alt CD dar mai ai nevoie de o ramä ce nu face mai mult de 10€ Baftä

Last edited by AlexXx-4ti; 12-01-08 at 06:07.
AlexXx-4ti is offline   Reply With Quote
Old 12-01-08, 15:03   #3
fearX

Stage 2

fearX's Avatar

Default Re: Am nevoie de ajutor !

Am rezolvat problema in mare parte cu o navigatie dupa un abarth insa am o alta prpoblema acum .Am nevoie de o sanie de navigatie sau un sistem de pridnere bun sa imi stea navigatia fixa acolo in lacasul ei .Pls daca sti pe cnv care imi poate aduce platesc oricat !
fearX is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -