Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Zona tehnica Fiat

Zona tehnica Fiat Zona tehnica, secrete, tips&tricks Fiat

Reply

Thread Tools
Old 16-07-07, 12:36   #1
uzzi_05

Stage 2

Default Tempra 1.6 - probleme piese motor

mai are cineva fiat tempra?...........am mai multe probleme la ea pt ca fostul proprietar punea piese de dacie si tot ce apuca si mecanicii nu se pricep la ea.........daca are cine as vrea niste poze cu motorul.......motor 1.6 benzina fara inj
uzzi_05 is offline   Reply With Quote
Old 20-08-07, 11:20   #2
ady.sandu

Stock

Default Re: Fiat Tempra

poate cu altceva ca motoru lu a mea e pe injectie si nu am nici carte la ea
ady.sandu is offline   Reply With Quote
Old 20-08-07, 13:11   #3
uzzi_05

Stage 2

din pacate numa la motor am probleme...........ms oricum
Old 01-09-07, 17:58   #4
Fi@tz3l
NoSpeedLimit Romania Club Member

Stage 5

Fi@tz3l's Avatar

Member of:
[Fiat]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Smile Re: Fiat Tempra

Salutare..am eu ceva manua;le de intretinere Fiat Tipo/Tempra....dac vrei..poate te ajuta! Am si un Fiat Tipo 1.6 dar e pe injectie!....dar ash avea o intrebare:
miam cumparat acum 2 zile un punte spate complet pt fiatul meu....a mea veche era pe tambur, iar asta pe care lam cumparat e pe disc! Cu montarea naveam nici o problema..dar nu prea functioneaza etrierele cum vreau eu!Frana de mana nu merge deloc (se blocheaza)...si cilinrul nu iese..si nici nu intra cat ash vrea eu...ati demontat voi vreodata vreun etrier??...cum se demonteaza??...sau tresa cumpar etriere noi din magazin??
multumesc anticipat
ps postez aci ca etrierele de la tempra/Tipo se potrivesc..cel putin asa am auzit eu
Fi@tz3l is offline   Reply With Quote
Old 01-09-07, 18:12   #5
uzzi_05

Stage 2

E adevarat ca se potrivesc pt ca aproape toate se potrivesc de la tempra la tipo si inverz .....dar eu habar nam de problema ta nu ma pricep la asa ceva
Old 03-09-07, 18:45   #6
mihai_fiat

Stock

nu stiu sigur daca se potrivesc etrierele de la tempra la tipo dar ar trebui sa mergi la un dezmembrari sa te uiti. vezi sa nu ai probleme cu schimbarea sistemului de franare la masina. am un prieten care l-a respins la itp pt ca masina nu era prevazuta cu discuri spate. intradevar itp-ul l-a facut in strainatate, pt ca masina avea nr straine. etrierele nu sunt f complicat de reparat, important e sa ai un set de granituri noi, si sa nu ai prea mare uzura la pistonas. ar trebui sa consulti un mecanic daca iti da cu radical .
succes

Last edited by mihai_fiat; 03-09-07 at 18:48.
mihai_fiat is offline   Reply With Quote
Old 05-09-07, 00:26   #7
alex racer

Stage 5

alex racer's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

salut hai ca te ajut eu cu schimbatul garniturilor si restul ca mam bagat la fiatul meu
alex racer is offline   Reply With Quote
Old 05-09-07, 00:27   #8
alex racer

Stage 5

alex racer's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

sti unde dai de mine
alex racer is offline   Reply With Quote
Old 07-09-07, 11:04   #9
Fi@tz3l

Stage 5

Fi@tz3l's Avatar

Member of:
[Fiat]

Quote:
Originally Posted by alex racer View Post
sti unde dai de mine
mersii...hai ca tresa fac ceva..pe o parte am disc si pe cealalta am tambur!...si n8u vreau sa dau atatia bani iara pe etriere nasoale...!le aduc de la tara si te caut!
mersii mult
Old 07-09-07, 11:06   #10
Fi@tz3l

Stage 5

Fi@tz3l's Avatar

Member of:
[Fiat]

Quote:
Originally Posted by mihai_fiat View Post
nu stiu sigur daca se potrivesc etrierele de la tempra la tipo dar ar trebui sa mergi la un dezmembrari sa te uiti. vezi sa nu ai probleme cu schimbarea sistemului de franare la masina. am un prieten care l-a respins la itp pt ca masina nu era prevazuta cu discuri spate. intradevar itp-ul l-a facut in strainatate, pt ca masina avea nr straine. etrierele nu sunt f complicat de reparat, important e sa ai un set de granituri noi, si sa nu ai prea mare uzura la pistonas. ar trebui sa consulti un mecanic daca iti da cu radical .
succes
probl e ca sunt tare ruginite...nu prea se misca...vad ce pot sa fac...! si la itp nu ma pot respinge ca Fiaturile 1.9 au disc pe spate....sa vad sa le fac bine ca de4ja imi lipsesc curbele cu frana de mana
pace
Old 20-09-07, 22:47   #11
Poni

Stock

Quote:
Originally Posted by uzzi_05 View Post
mai are cineva fiat tempra?...........am mai multe probleme la ea pt ca fostul proprietar punea piese de dacie si tot ce apuca si mecanicii nu se pricep la ea.........daca are cine as vrea niste poze cu motorul.......motor 1.6 benzina fara inj
Am eu un fiat tempra tot motor de 1.6 carburatie
Poni is offline   Reply With Quote
Old 27-01-09, 17:46   #12
TTTabarth

Stage 3

Unhappy Re: Fiat Tempra

Am un fiat tempra din 92, cu o problema la un piston..... mai exact nu lucreaza. Ciudatenia ete ca acel piston are si compresie (12....si ceva), are si scanteie (am o singura bobina) iar motorul este monopunct ! CE ARE OARE ?Vreau pareri pls
TTTabarth is offline   Reply With Quote
Old 30-01-09, 22:27   #13
sorin 666
Porsche Driver

Stage 3

sorin 666's Avatar

Member of:
[PORSCHE]

Quote:
Originally Posted by TTTabarth View Post
Am un fiat tempra din 92, cu o problema la un piston..... mai exact nu lucreaza. Ciudatenia ete ca acel piston are si compresie (12....si ceva), are si scanteie (am o singura bobina) iar motorul este monopunct ! CE ARE OARE ?Vreau pareri pls
verifica functionarea supapelor, axa cu came...
sorin 666 is offline   Reply With Quote
Old 31-01-09, 12:32   #14
TTTabarth

Stage 3

Thumbs up Re: Fiat Tempra

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...88#post2015088
TTTabarth is offline   Reply With Quote
Old 24-02-09, 19:26   #15
dudu81

Stage 2

dudu81's Avatar