Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Zona tehnica Fiat

Zona tehnica Fiat Zona tehnica, secrete, tips&tricks Fiat

Reply

Thread Tools
Old 02-01-09, 14:29   #1
Pury_ultrasboy

Stock

Smile Bec ars - semnalizare in bord !

am un fiat punto 1.2 16 valve 80 cp.....si am si eu o problema la bordul masinii...mi se aprinde un led galben , e de fapt un semnul exclamarii in paranteze....asemanator cu cel de la frana de mana.....mi se aprindea si mi se stingea k imi facea probleme becul de pozitie pe spate stanga,,,,,,ii dadeam o palma la far in spate si mi se stingea becul din bord....apoi mi s-a ars becul de tot pe pozitie si mi-a ramas aprins becul in bord.....nu mi se mai stinge....mi se aprinde doar cand dau drumul la faruri....! cineva mi-a zis k trebuie sa o duc pe tester si imi dispare,,,,,! voi ce ziceti,,,,? a avut cineva p[robleme cu ledul acela in bord???? astept cat mai rpd rasp vostru....! ......ledul e cam asa .... (!) ....
Pury_ultrasboy is offline   Reply With Quote
Old 02-01-09, 18:32   #2
vlad_VSV

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Fiat]
[2 Roti]
Default Re: Bec ars - semnalizare in bord !

pai normal ca se aprinde doar cand dai drumul la faruri ca atunci se aprinde si pozitia in spate nu? ... schimba becul ars de pe pozitie din spate si se stinge ledul din bord,cum sa se stinga daca tu ai un bec ars? ala ii rolul lui sa-ti semnalizeze ca ai un bec ars undeva...vezi becul sa fie de 10 W si nu de 5 W cum au majoritatea magazinelor de piese auto,deoarece daca pui de 5 W(o sa fie bun)dar tot nu o sa se stinga becul din bord neaparat de 10 W
Old 03-01-09, 00:24   #3
Pury_ultrasboy

Stock

Smile multumesc

iti multumesc mult pt indrumare....! raman dator ....
Pury_ultrasboy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -