Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Zona tehnica Fiat

Zona tehnica Fiat Zona tehnica, secrete, tips&tricks Fiat

Reply

Thread Tools
Old 01-01-09, 18:15   #1
HIDALGO

Stage 1

HIDALGO's Avatar

Unhappy Vopsea zgariata!

am un punto 2001 argintiu si am reusit sa o zgarii un pic pe aripa spate si spoiler spate. pe aripa a sarit vopseaua un pic dar nu tare, o pot rezolva cu un polish in perioada asta[ am vazut ceva in Selgros] sau cu un spray la culoare. stiti cam cat costa?
invatati-ma si pe mine cum sa o rezolv in perioada asta!
multumesc!
HIDALGO is offline   Reply With Quote
Old 02-01-09, 11:06   #2
CT 88 BAU
Fiat Driver

Stage 5

CT 88 BAU's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[Mitsubishi]
Talking Re: Vopsea zgariata!

Quote:
Originally Posted by HIDALGO View Post
am un punto 2001 argintiu si am reusit sa o zgarii un pic pe aripa spate si spoiler spate. pe aripa a sarit vopseaua un pic dar nu tare, o pot rezolva cu un polish in perioada asta[ am vazut ceva in Selgros] sau cu un spray la culoare. stiti cam cat costa?
invatati-ma si pe mine cum sa o rezolv in perioada asta!
multumesc!

daca a sarit vopseaua la polish nu poate sa iti faca nimic...doar sa te duci la o vopsitorie si sa iti faca retush ) sau sa vopsesti toata piesa ) succes
CT 88 BAU is offline   Reply With Quote
Old 03-01-09, 12:04   #3
HIDALGO

Stage 1

HIDALGO's Avatar

Default Re: Vopsea zgariata!

Quote:
Originally Posted by CT 88 BAU View Post
daca a sarit vopseaua la polish nu poate sa iti faca nimic...doar sa te duci la o vopsitorie si sa iti faca retush ) sau sa vopsesti toata piesa ) succes
retush asta cum se face?
HIDALGO is offline   Reply With Quote
Old 03-01-09, 12:23   #4
vlad_VSV

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Fiat]
[2 Roti]
Default Re: Vopsea zgariata!

adica sa vopseasca doar locul acela,insa trebuie sa nimereasca culoarea perfect,daca nu ,vopsesti toata aripa spate + spoiler

daca ii dusa culoarea polish nu mai are rost sa faci ca nu ai la ce... si sa mergi in magazine sa cauti spray la culoare nu gasesti exact nuanta care ii pe masina ta,sfatul meu asteapta sa iesi din iarna si la primavara mergi la ceva vopsitorie si o corecteaza ei acolo unde ai probleme

Last edited by vlad_VSV; 03-01-09 at 12:29.
vlad_VSV is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -