Salut,
Am observat acum cateva zile ca nu merg motorasele ce pozitioneaza farurile. (Nu am folosit aceasta facilitate pana acum). Nu cred ca ambele sunt arse. Cred ca e totusi de la sigurante. Doar ca nu gasesc in manual care sunt acele sigurante. Atasat am partea din manual cu sigurantele. Ma poate ajuta cineva in identificarea acestora?
Mentionez ca masinuta este un Fiat Stilo 1.9JTD din 12.2003.
Merci,
Vice.
P.S. 1 Daca vrea cineva manualul masinii in engleza si de radio (cele 3 versiuni: caseta, CD si mp3), sa ma contacteze, ca sunt cam mari si nu le pot uploada. Le am in format pdf, dar nu mai stiu de unde, ca as pune un link direct.
P.S. 2 Stiti pe cineva ce se ocupa cu piese SH de Stilo? (eu am si motor - Honda Transalp
si pe un forum dedicat este o treaba f infloritoare aceasta; se pot aduce tot ce vrei si la preturi rezonabile). Ca ma intereseaza unele chestii ce nu mai corespund sau nu le mai am: scrumiera spate, capac far stanga, semnalizator lateral dreapta (cel mai misto ar fi asta
http://www.fiat-sportiva.de/product_...lear-blue.html), capac baterie, chestii din astea.
P.S. 3 La Multi Ani 2009!