Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > TOYOTA - LEXUS > Alte discutii Toyota - Lexus

Reply

Thread Tools
Old 01-07-09, 20:36   #1
Mv:)

Stage 1

Default Rivali Supra

Buna ziua,
Toyota Supra are rivali? Adica, exista alte masini cu motoare asa mici care pot ajunge la puteri de peste 1000Cp! MA rog, inafara de Nissan GT-R, eu nu am ptut gasi niciunul! Daca stiti voi, va rog sa imi spuneti si mie!
Mv:) is offline   Reply With Quote
Old 01-07-09, 22:46   #2
nigger
Toyota Driver

Stage 5

nigger's Avatar

Member of:
[Toyota]
Default Re: Rivali Supra

EVO si STI-UL,mai rar dar ajung si ele
nigger is offline   Reply With Quote
Old 01-07-09, 23:52   #3
Victor_WRC
VW Driver

Stage 5

Victor_WRC's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[4Rally]
[VW]

skyline r33 gtr , r34 gtr ; mazda rx-7 (greu) ; bmw m3....foarte multe masini pot fi duse la pragul de 1000 de cai dar .....asta ar insemna foarte multi bani + uzura exagerat de mare a blocului motor care va rezistat ca masinile de F1 adica 2 max 3 curse......teoretic totul e posibil dar pracic trebuie finante
Victor_WRC is offline   Reply With Quote
Old 02-07-09, 10:50   #4

Stage 1

Aici e diferenta, o Supra tunata pana la pragul celor 1000Cp mai poate rula cateva mii de kilometri, pe cand un Evo sau un STI nu mai poate face mai mult de ~20Km! Nissan Skyline cred ca e sinfurul concurent! Si cu M3 la fel ca Evo!
Old 02-07-09, 11:00   #5
Victor_WRC
VW Driver

Stage 5

Victor_WRC's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[4Rally]
[VW]

Quote:
Originally Posted by Mv:) View Post
Aici e diferenta, o Supra tunata pana la pragul celor 1000Cp mai poate rula cateva mii de kilometri, pe cand un Evo sau un STI nu mai poate face mai mult de ~20Km! Nissan Skyline cred ca e sinfurul concurent! Si cu M3 la fel ca Evo!
da M3 dc nu ??? daca pui piese de care trebuie eu zic ca poate sa mearga mult mai mult si oricum de exemplu m3 e36 are motor de 3.2 deci la o adica mai mare ca supra .......de asemenea am vazut pe youtube skyline de 2500 de cai la ala ce mai zici ???.....foarte multe daca nu extraordinar de multe masini pot fi duse pana sau dupa pragul de 1000 de cai.....dar trebuie bani.....dar daca iti spun ca m-am uitat la 1 film 2 fast 2 real si era o tipa in Illinois.....avea 1 honda civic avea motor de 1.6 nu era stroker si avea in jur de 950 de cai cam asa si facea pe 1/4 mile cam 8.9 .......asa ca......
Victor_WRC is offline   Reply With Quote
Old 02-07-09, 11:09   #6

Stage 1

Nu am zis ca nu sunt masini care pot trece de pragul de 1000Cp, am zis doar ca nu sunt multe care pot trece de pragul celor 1000Cp si dupa sa mai poti merge cu ele cateva mii de km! Arata-mi tu pe cineva da oriunde din lume cu un evo de 1000Cp cu care a mers 900km cu acel motor! Daca te uiti bine intrebat in primul meu post de pe acest topic daca Supra mai are alti rivali inafara de Skyline GT-R!
Old 02-07-09, 20:10   #7
Supra_Guy
Toyota Driver

Stage 5

Supra_Guy's Avatar

Member of:
[Toyota]

Inima unei masini este motorul iar, Toyota 2JZ-GTE si Nissan RB26DETT nu se aseamna cu nimic ca posibilitati de modare si rezistenta. Un motor 2JZ-GTE poate fi dus pana la 1000CP fara a reconstrui motorul, doar prin adaugare de turbina si alte componente care fac puterea sa creasca enorm, majoritatea componentelor care sustin aceasta putere fiind insa cele din fabrica... nu degeaba este considerat bulletproof engine.
Ca masina in sine normal ca are adversari. Nu este o masina perfecta. Este o masina grea si destul de stangace la plecarile de pe loc, cand vine vorba insa de acceleratie, posibilitati de modare, fiabilitate si puterea finala sta foarte bine. Sa nu mai vb de aspect... Pentru o masina veche de peste 15 ani intoarce o multime de capete.

Ca o enumerare, cei mai apropiati si comuni adversari sunt: Nissan Skyline R3x, Mustang Cobra, Chevy Corvette C5.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	NasserSupra31000.jpg
Views:	101
Size:	266.2 KB
ID:	992060   Click image for larger version

Name:	mini-Nissan Skyline GTR.jpg
Views:	107
Size:	101.5 KB
ID:	992061  
Supra_Guy is offline   Reply With Quote
Old 03-07-09, 23:38   #8
nigger
Toyota Driver

Stage 5

nigger's Avatar

Member of:
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by Supra_Guy View Post
Ca o enumerare, cei mai apropiati si comuni adversari sunt: Mustang Cobra, Chevy Corvette C5.
si ce motorizari au astea??????????
nigger is offline   Reply With Quote
Old 04-07-09, 10:52   #9
Supra_Guy
Toyota Driver

Stage 5

Supra_Guy's Avatar

Member of:
[Toyota]

Quote:
Originally Posted by nigger View Post
si ce motorizari au astea??????????
V8, desigur. Insa sunt adversarii cu care Supra se infrunta cel mai mai des. Si M3-ul(pre V8 ) este asemanator ca platforma, acelasi Inline6 si tractiune spate, iar M3 Turbo vs Supra Turbo este intotdeauna ceva imprevizibil.
Supra_Guy is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -