vreau sa imi dati un sfat pt ca m-am confruntat de curand cu o situatie superenervanta. pe scurt, m-a lovit unu', a bagat in marsarier fara sa se asigure si a intrat in mine. Stiti cum e tico, m-a cam facut varza. am dus masina in service, da-i niste spagi in stanga si in dreapta ca sa o faca mai repede, cand sa o iau, surpriza. RCAul respectivului, Allianz Tiriac in speta, nu imi despagubeste decat 2400 Ron, paguba fiind de 3250 de ROn, prin urmare tre sa scot din buzunar 6 milioane jumate. Ca cica, la masinile mai vechi de 10 ani e hotarare de guvern cum ca RCA-ul nu despagubeste decat 75% din valoarea la zi a masinii pe care domnii de la Tiriac au considerat a fi in jur de 1000 de euro (calculand nu stiu ce coeficient de uzura, masina fiind din 96). Ce parere aveti de chestia asta? Eu una habar n-am avut, am stat linistita crezand ca ok, ti-a lovit unu masina, ti-o faci integral pe asigurarea lui, dar iata ca nu-i deloc asa. Mi se pare o mare cacanarie, ideea e ca dupa ce ca unu nu e atent si ma priveaza de masina timp de 2 saptamani, spagile de rigoare a mai trebuit sa platesc si 6 milioane jumate, care cu tot cu spagi mi-a facut o gaura in buget de 8 milioane. Cineva mi-a zis ca as putea sa-l dau in judecata pe respectivu, dar nu se stie daca as avea castig de cauza, intrucat omu' poa' sa zica pan la urma ca el si-a facut datoria, mi-a dat politia de RCA, ca ce chestie sa imi plateasca el niste bani. Va rog sa imi ziceti daca v-ati mai confruntat cu o asemenea situatie si cum s-a rezolvat.