Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Alte discutii Daewoo

Reply
 
Thread Tools
Old 22-05-15, 17:37   #1
Stormionn

Stage 3
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 91
Default Problema Cielo E3 8v - Pareri va rog :)

Salutare,

Deci experimentez urmatoarele: Le-am intampinat in ordinea numerica

1. De multa vreme nu mai imi mergea GPL-ul la relanti (trebuia sa tin pedala la 1000rpm sa nu se opreasca), intr-un final am ajuns la AGR -au schimbat reductorul/filtrul/au reglat ei acolo si au curatat iac-ul. Dupa toate schimburile astea a mers ok , mai facea figuri cand scoteam pe liber si ajungea acul la relanti (trepida putin si se stabiliza). Intre timp am schimbat si fisele si bujiile + IAC Nou. Dar acea trepidatie cand coboara la relanti inca exista dar mai rar.

2. Se aprinde Checkul, cand ii dau scan nu imi da nicio eroare...banuiam ca ar fi din cauza instalatiei de gaz , dar respectivi de la AGR au spus ca este in parametri normali amestecul etc...

3.Am observat ca uneori merge mai bine pe gaz decat pe benzina, si mai nou cand o pornesc - o las mergand pana se ridica acul la 90grade fara sa ii dau pedala asta pe benzina, iar dupa ce se incalzeste cade puternic din relanti se zguduie rau iar daca nu ii dau pedala se opreste.

4. Se intampla cand vreau sa demarez/sa iau viteza rapid si i dau pedala se gatuie/da in nas dupa care isi revine in vreo 5m si ma baga in scaun. Problema este prezenta in mersul pe benzina!


Pareri ceva?! , In legatura cu trepidatia la relanti pe GPL am sa ajung iar la AGR pt o revizie ca de curand , am sa resetez checkul, iar weekendul asta daca nu celalat am sa dau corpul clapeta acceleratie jos sa il curat. Furtun de vaccum nu observ nici unul crapat/spart.

Last edited by Stormionn; 22-05-15 at 17:41.
Stormionn is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -