Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Alte discutii Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 22-11-06, 07:31   #1
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Ce service recomandati? in Buc

Am treaba cu tinichigeria...masina luata din august, stand pe loc la coloana in Baneasa...intra unu' cu octavia, cu viteza (cica "dom'le, ciudat ca nu s-a oprit, ca nu aveam nici viteza si mi-a intrat si ABS-ul..."), in bara din spate si ma arunca si in ala din fata => reparatii fata-spate la o masina nou-noutza.

Deja m-am certat cu cei de la City Center Poligrafiei care dupa 3 zile, timp in care eu credeam ca masina mea se apropie de montaj (cel putin vopsitorie), nici macar nu o miscasera din parcare. Plus ca aflu de la un prieten ca firma de asigurari a vinovatului - "Astra" - e in faliment si nimeni nu se mai apuca de treaba, fiindca nu-si mai primesc banii.
Asta e...o fac pe Casco.

Intrebarea mea e: ce service recomandati: printre optiuni am si Porsche si Autoitalia. Eu optam spre Porsche, fiindca e aproape de servici
Asi vrea sa lucreze si bine si repede. Dar in primul rand BINE.
P.S: si daca se poate sa fie mai prin zonele Crangasi, Dr Taberei (NU Ciclop), 1 Mai, Grivita, Baneasa...
Old 27-03-07, 19:11   #2
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]
Default Re: Ce service recomandati? in Buc

Se poate sterge, multumesc...
Geo_ZGA is offline   Reply With Quote
Old 09-08-07, 00:45   #3
mogadishu

Stage 1

am si eu o problema la un cielo din 97 si la vitezele 1 si 3 imi huruie daca inping schimbatorul mai in fata nu mai face timp de cateva secunde . stie cineva ce poate sa aiba
mogadishu is offline   Reply With Quote
Old 28-11-07, 12:15   #4
PetricaCBD
Daewoo Driver

Stage 5

PetricaCBD's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Oltcit]
[DAEWOO]

www.dncservice.ro recomand cu incredere
PetricaCBD is offline   Reply With Quote
Old 28-11-07, 12:37   #5
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Daca tot a "renascut" postul asta... recomand si eu Auto Center, pe calea Mosilor... preturi aproape ca in magazin, manopera ieftina si lucrari bune (pe mecanica, la restul nu ma pot pronunta...).
Old 05-12-07, 09:07   #6
piranya

Stage 2

piranya's Avatar

unde e asta?......mie mi-a picat abs-ul
piranya is offline   Reply With Quote
Old 05-12-07, 10:17   #7
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Auto Center: Str. Parintele Galeriu 12-14, sector 2 (str Venerei). tel: 210.35.79 sau 210.91.69.
si ca sa si intelegi unde sa ajungi: pe Calea Mosilor, cum vii dinspre Obor, dupa intersectia cu Pizza Hut (care e pe dreapta cum vii tu), tot pe dreapta o sa fie o banca (parca Reiffeisen, oricum o vezi ca e cu galben). imediat dupa banca se face straduta la dreapta, service-ul e 50 m mai incolo, pe straduta. nu ai nevoie de programare, doar sa ajungi devreme, in jur de ora 8.
- Copyright 2026 4Tuning -