Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Alte discutii Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 31-05-12, 09:14   #1
freefly

Stage 3

Default parerea voastra

va salut

recent am gasit o nubira 2 din 2004 in stare foarte buna.are aer cond,geamuri electrice,oglinzi electrice,oglinzi incalzite, parbriz incalzit,abs,airbag,nu prezinta rugina,nu a fost lovita,...bielete, bucsaraie schimbata toata.....toate consumabilele schimbate recent..cauciucuri iarna / vara....toate taxele platite... la pretul de 2000 euro(masina este a unui prieten bun si o cunosc).vroiam sa va cer un sfat daca se merita.. sau aveti alte pareri......credeti ca se merita sa o iau?
freefly is offline   Reply With Quote
Old 01-06-12, 21:00   #2
SWAT1982

Stage 1

Default Re: parerea voastra

Quote:
Originally Posted by freefly View Post
va salut

recent am gasit o nubira 2 din 2004 in stare foarte buna.are aer cond,geamuri electrice,oglinzi electrice,oglinzi incalzite, parbriz incalzit,abs,airbag,nu prezinta rugina,nu a fost lovita,...bielete, bucsaraie schimbata toata.....toate consumabilele schimbate recent..cauciucuri iarna / vara....toate taxele platite... la pretul de 2000 euro(masina este a unui prieten bun si o cunosc).vroiam sa va cer un sfat daca se merita.. sau aveti alte pareri......credeti ca se merita sa o iau?
Daca e intretinuta ok nu m-ai sta pe ganduri.Si eu caut cam asa ceva.Daca nu o vrei poate imi faci mie lipeala.Dau o bere
SWAT1982 is offline   Reply With Quote
Old 03-06-12, 18:34   #3
freefly

Stage 3

eu vreau sa imi vand cielo si sa o iau pe asta in principiu.daca nu reusesc treaba te pun in legatura.o sa scriu aici.
->astept si alte pareri daca se poate...poate ceva detalii..probleme specifice...
freefly is offline   Reply With Quote
Old 03-06-12, 22:14   #4
SWAT1982

Stage 1

Quote:
Originally Posted by freefly View Post
eu vreau sa imi vand cielo si sa o iau pe asta in principiu.daca nu reusesc treaba te pun in legatura.o sa scriu aici.
->astept si alte pareri daca se poate...poate ceva detalii..probleme specifice...
Nubira e o masina foarte fiabila.Mari probleme nu sunt la ea daca nu si-a batut nimeni joc de ea.Suspensia spate fiind independenta,este foarte confortabila,sta ok pe drum doar daca si amortizoarele sunt ok.Mai sunt ceva probleme cu bucsile antiruliu dar si ca pret sunt nesemnificative.Motorul este cam lenes si cam gurmand pt capacitatea lui dar asta se rezolva cu o instalatie secventiala...daca ai de gand sa circuli mult, daca nu o lasi asa.Mie imi place aceasta masinuta,confera o anumita prestanta,ca nu mai am 18 ani sa umblu cu tot felul de briz brizuri.Vad ca esti din BZ,eu stau si eu de ceva vreme in BZ si le cam stiu pe toate care apar la vanzare.Esti si tu cu Madalyn in club cielo???Spor la combinatie si poate reusesti.Ne auzim.
SWAT1982 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -