| Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo |
07-07-08, 23:46
|
|
 Stage 5
|
modificari evacuare
imi cer scuze daca mai e acest topic,dar m`am uitat si nu l`am vazut..
Am si eu o intrebare....de fapt mai multe ...ce implica montarea unei tevi de esapament suplimentare...adica sa am 2iesiri pe spate ,2 tevi,una pe dreapta una pe stanga,trebe 2 tobe pe spate,sau din toba finala mai scot o teava?din ce material ar fi ideal,ce e necesar,care sunt rezultatele....astept pareri.multumesc
|
08-07-08, 08:30
|
|
 Stage 5
|
Re: modificari evacuare
|
|
|
08-07-08, 09:28
|
|
 Stage 5
|
fara suparare dar a mea nu e dacie...eu vreau sa iese fum pe amandoua nu doar de ornament. deci sa fie functionale amandoua....oricum nu imi iese mie fum deloc,dar sa se auda amandoua.
|
|
|
08-07-08, 11:00
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO] [Opel]
|
Pai Donn daca ai trage o teava din finala nu se vor auzi la fel amandoua, si va scoate gaze mai mult finala decat cealalta. Cel mai bine ar fi daca ai iesi din intermediara cu doua tevi care sa aiba acelasi traseu si ar fi super daca ai pune si doua finala ca sa fie treaba treaba.
|
|
|
08-07-08, 11:56
|
|
 Stage 5
|
asa arata ceea ce vreau eu.. . . .
p.s. scuze de offtopic...unde gasesc eleron la fel ca asta si in ce bani
|
|
|
08-07-08, 13:10
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
O evacuare prea mare (dubla de la intermediara sau de la galerie) nu face decat rau.
Ca sa nu strici mai mult decat sa "tunezi", scoti din toba finala inca o teava care sa se duca in partea dreapta.
Dar nu inteleg de ce ai vrea sa te complici... nu ajuta cu nimic.
|
08-07-08, 15:15
|
|
 Stage 5
|
aspect frumos.....si planuri si pt un filtru de aer sport care am inteles ca nu ar afecta cu nimic consumul ;
|
|
|
08-07-08, 15:29
|
|
|
4Tuning International Member
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [DAEWOO]
|
Aspect? Atat? Daca tot bagi banii in ceva, nu e mai bine sa fie si practiv nu doar estetic. Intradevar, un filtru K&N + o evacuare facuta cu cap (nu neaparat ceva de firma) ajuta motorasul ala de sub capota dar daca arunci 3 tevi ruginite pe post de "evacuare dubla" si un filtru Behehe YED nu prea vad ce imbunatatiri o sa-ti aduca.
|
|
|
08-07-08, 15:31
|
|
 Stage 5
|
daca se va face modificarea pe spate se va face din inox totul....io m`am gandit sa scot inca o teava din toba finala sa o duc pe partea cealalta....
|
|
|
08-07-08, 17:51
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
In loc sa dai banii pe teava de inox si modificari de genul asta, doar pt aspect... mai bine strangi bani si iti iei o evacuare completa sport. Arata bine, suna bine si, cel mai important, FACE CEVA!
Oricum, am mai vazut evacuari duble pe Cielo si partea din stanga mereu va scoate mai putin fum... o sa arate aiurea.
|
|
|
08-07-08, 18:51
|
|
 Stage 5
|
e atunci.....ma gandesc sa pun o toba finala mai buna si mai frumoasa din inox...care suna frumos....am gasit ceva misto la 250 ron  oricum nu pun evacuare completa pt putere ca asta inseamna consum mai mare...si e problema generala consumul mai ales din decembrie cand va fi 5 ron litrul...si de ce sa consume mai mult cand oricum e reglata sa fie puturoasa...cand pot sa o reglez putin sa fie mai agresiva si sa merg eu mai bine cu ea...atata pun toba aia daca imi vine alocatia maine...si un filtru sport in 2 sapt sa termin cu tinichigeria  o poza cu modelul de toba care imi place
|
|
|
08-07-08, 20:44
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Opel] [VW]
|
De curiozitate te intreb .... cat mai e alocatia pe luna?
|
|
|
08-07-08, 22:53
|
|
 Stage 5
|
40 ron dar trebe sa o primesc din urma cu 2 luni....si mai ajuta...mai am sa primesc o datorie de 2 milioane cu alocatia inca 1 mil 200....se strange se strange  scuze de offtopic...stiu ca sutn privit ca un copil...dar oricum....ce zic ca fac...aia fac...mai greu ca la 18 ani nu am propriu venit si serviciu...dar ma descurc
|
|
|
09-07-08, 10:01
|
|
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Cine ti-a zis tie ca daca schimbi evacuarea creste consumul?
|
|
|
09-07-08, 10:08
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
Eu sper sa-mi scada consumul dupa montarea "tobei sport", doar prin simplul fapt ca voi renunta la cele doua catalizatoare si voi pune unul sport, cu site de metal + teava de 50, diametru marit fata de 45 stock.
Donn, daca masina fuge mai bine (sau doar suna mai bine) si tu o calci... normal ca o sa consume mai mult. Dar daca mergi normal, plusul ala de putere te-ar ajuta sa nu mai dai talpa ca sa ai demaraj, automat mai putin benzina...
|
|
|
|
|