| Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo |
29-06-07, 00:04
|
|
Stage 2
|
diverse probleme Cielo??
Salutari la toata lumea!! m-am inscris pe acest forum pt ca am vazut discutii interesante despre cielo. de curand si eu sunt fericitul posesor al unui model coreean din '96 full... masina arata si merge super.. insa aau inceput sa apara problemele : un cap de bara si un pivot trebuiesc schimbati.... garnitura de chiuloasa schimbata pt ca nu facea racirea ... baga apa in galeria de evacuare si o scoatea pe toba afara... (problema rezolvata 220 ron)... am schimbat uleiul(am bagat Valvoline 5W30 am auzit ca nu e prea bun dar nu mai aveam ce face deja il cumparasem)... aste-as cateva lucruri marunte.. insa mai am multe de facut... la casetofon nu prind frecventa Fm...,doar Am..(DE CE?) , in mers se aude un vajait....(la service mi-au verificat rulmentii si au zis ca sunt ok) si totusi de ce vajaie ?..., am geamul de la pasager care nu se deschide, becurile din bord nu se aprind toate(nu lumineaza pe faza scurta-becul acela verde din bord, nu se aprinde de fiecare data ceata cand apas butonul de ceata, nu am luminat torpedoul, nu am luminat panoul unde este casetofonul acolo unde este temporizatorul si alea de aer....cum se cheama stiti voi la ce ma refer...) nu am Ac(baga aer cald).(Mi-a zis cineva ca trebuie sa bag Freon(unde cum ? cat ?))... si mai sunt ... mici detalii care au inceput deja sa imi manancce zilele.... La suspensii iar, am impresia ca sta cam prost .... cam troncane,ambreiajul este foarte tare..am facut ceva muschi de cat tre sa aps pe el(ce sa-i fac?) ... etc... lista mea poate continua .. Dar Nu am scris toate astea ca sa ma vait ... stiam ce ma asteapta cand mi-am luat o masina , mai ales la varsat ei ..... una peste alta ce rugaminte am eu la voi... sa ma ajutati si pe mine si sa imi spuneti ce ar trebui sa fac eu ... din toate cele metionate ca sa o aduc cat de cat la "liman", ce anume trebuie sa schimb unde gasesc respectivele piese si cat costa ... Va multumesc ! sper ca am postat unde trebuie.
|
|
|
29-06-07, 06:58
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Re: diverse probleme Ciello??
Ai verificat cauciucurile de uzura inegala?
|
|
|
29-06-07, 08:22
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
Member of: [VW]
|
oooppssss...se pare ca nici la mine nu se aprinde ledul acela pt faza scurta...o fi ledul ala dus...
la ac am un prieten care a schimbat freonul...la costat vreo 2 mil cu tot cu manopera...un geam de la pasager nu imi merge nici mie sa il inchid decat sa il deschid merge, eu folosesc panoul de comanda de la sofer care merge ok la toate geamurile... (imi facuse cineva toate motorasele acum un an dar se cam duc in timp), trebuiesc scoase de acolo si date cu smilgherul unde fac ele contact acolo si indoite putin....
sa postezi shi tu ce rezolvi cu ledurile alea de la bord in special cel de faza scurta...eventual pm please...thx
|
|
|
29-06-07, 11:04
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
becurile din bord sunt becuri, nu leduri. daca se arde unul dintre ele, sau nu face contact, nu se mai aprinde o intreaga parte din circuit.
|
|
|
29-06-07, 11:24
|
|
|
4Tuning International Member
  Stage 5
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [DAEWOO]
|
asa am avut si yo probleme cu motorasu d l inchiderea centralizata. Cand se dezarma scotea un bazait mai puternic. Cand m-am dus la service s-a mi-l schimbe, cik sa imi fac rezervare k ei nu lucreaza altfel. Si asa simplu am luat motorasu (25 ron) si mi l-am montat singur aksa. Asa capeti si experienta si nu mai platesti manopera kre ma ajungea si aia ink vreo 15 ron.
|
|
|
29-06-07, 12:12
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA
becurile din bord sunt becuri, nu leduri. daca se arde unul dintre ele, sau nu face contact, nu se mai aprinde o intreaga parte din circuit.
|
ma cam bagashi in ceata...pai si daca nu se aprinde becu ala...doar ala ce inseamna ca e ars? ala vreau sa spun ca nu mi-a mai mers cam de cateva luni dar nu i-am data atentie asa mare decat acum cand am citit la omu asta de leduri...
|
|
|
29-06-07, 15:47
|
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
|
e bec, nu led. e becul ars probabil sau nu face contact bine.
|
|
|
01-07-07, 09:53
|
|
Stage 2
|
Bun .... problema mea nu este numai acel bec/led ce o fi ... sau un motoras...de geam... ma gandesc sa nu aiva legatura toate intre ele.. si sa fie ceva pe la vreo siguranta... pt ca geamul care nu merge la mine nu merge deschis.. ca in sus(adika ca si cum l-as inchide) el bazaie trage.. (desi este inchis si nu are unde sa se mai duca ,in schimb cand dau in jos,sa-l deschid nu face nimik)...Referitor la cauciucuri inca nu am verificat de uzura inegala... dar o sa ma uit...Deocamdata vreau un electrician bun si cineva ca sa fac Ac. Am mai auzit ca la valcea ar fi 60 ron freonu... nustiu ce sa mai fac.... oricum multumeesc pt raspunsuri.  keep in touch
|
|
|
01-07-07, 11:25
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by aktymel
Bun .... problema mea nu este numai acel bec/led ce o fi ... sau un motoras...de geam... ma gandesc sa nu aiva legatura toate intre ele.. si sa fie ceva pe la vreo siguranta... pt ca geamul care nu merge la mine nu merge deschis.. ca in sus(adika ca si cum l-as inchide) el bazaie trage.. (desi este inchis si nu are unde sa se mai duca ,in schimb cand dau in jos,sa-l deschid nu face nimik)...Referitor la cauciucuri inca nu am verificat de uzura inegala... dar o sa ma uit...Deocamdata vreau un electrician bun si cineva ca sa fac Ac. Am mai auzit ca la valcea ar fi 60 ron freonu... nustiu ce sa mai fac.... oricum multumeesc pt raspunsuri.  keep in touch
|
esti fantastic man....  si eu am aceeasi problemaaaaa!!! am un geam pe spate stanga care pot sa il deschid dar nu mai pot sa il inchid...plus becul ala de faza scurta, ala verde din bord...daca te duci cu ea la electrician sa imi spui si mie ce ai rezolvat [email protected]ude Lindsay Lohan saver
http://myscreensavers.info/lindsay*****
|
|
|
01-07-07, 14:50
|
|
 Stage 5
|
Exista bec pt faza scurta in bord???La mn nu se aprinde nici macar nu stiu unde este  .
Aktimel de care cauciucuri ai??Daca sunt mixte de asta iti scoate zgtomotu ala .
|
|
|
18-07-07, 18:02
|
|
 Stage 5
|
Relax ca nu aveti bec pt. faza scurta ca doar nu e Dacie!
Ceea ce nu se aprinde este ABS, AIR-BAG si PWD. Daca ai cutie automata tb. sa se aprinda si PWD.
|
18-07-07, 21:43
|
|
Stage 2
|
Nucu_as: problema ta e cablajul de la geamurile electrice. Am avut-o si eu si stiu.Rezolvare: ori le verifici tu (ceea ce n-a fost cazul meu avand doua maini stangi..) ori mergi in service ca nu costa mult. Nu mai stiu cat costa, da`intrebi si tu..
|
|
|
18-07-07, 23:05
|
|
 Stage 5
|
Adevaru e ca nu am vazut nici in cartea masinii becin bord pt faza scurta ci doar pt faza lunga
|
|
|
19-07-07, 08:23
|
|
|
VW Driver
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by eisman
Nucu_as: problema ta e cablajul de la geamurile electrice. Am avut-o si eu si stiu.Rezolvare: ori le verifici tu (ceea ce n-a fost cazul meu avand doua maini stangi..) ori mergi in service ca nu costa mult. Nu mai stiu cat costa, da`intrebi si tu..
|
merci man!!! apropo si eu am 2 maini stangi cand vine vorba de ceva electric...  asa ca ma duc cu eu in service...eu totusi ma gandeam ca e de vina contactul de la motorasul ala...ca mi l-a mai desfacut un prieten si a curatat contactele alea pe acolo dar nu a mers decat de vreo 2 ori geamul...
|
|
|
29-07-07, 11:17
|
|
Stage 2
|
Salutare all ! Nu am mai dat drumu la calculator cred ca am vreo 2 saptamani... Problemele mele le-am cam rezolvat: Adica am schimbat cap de bara si pivot (nu mai troncane), Am schimbat si bendixu ca facea figuri... Am rezolvat partea cu geamurile...... Cand am fost la electrician si mi-a verificat circuitul geamurilor a zis ca problema este din panoul de comanda de la sofer.. si astfel mi-a legat geamul de la pasager individual... eu nu mai am control de la panou..... Problema cu becurile sau leduri ce or fi ele la bord nu am rezolvat nimik pt ca nu ar fi o problema din moment ce nu exista decat un simplu desen pe bord atat. deci nu are ! Deci Nucu_as daca vrem bec aprins pe bord pe faza scurta trebuiesc legate fire si bec/led montat acolo ...
revenind la mine ... vajaitul de la roti inca nu l-am rezolvat... ne`maiavand bani dar ar fi totusi de la rulmenti ?! am impresia ca rotile din spate au un pic de joc  si inca o chestia! Ambreiajul este hidraulic nu ? nu ar trebui sa mearga foarte usor??? la mine ma doare piciorul doar ca dau o fuga in oras prin aglomeratie... ce sa-i fac sa-l fac mai " moale " ce trebuie sa schimb ? o zi buna !
|
|
|
|
|