Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 10-11-10, 15:01   #1
catacorina

Stage 1

Default Matiz ... Problema sau ceva normal ?

Am o saptamana de cand am refacut motorul ... totul merge bine trage ... fuge apa in vas e ok ... cea ce nu imi este clar .... de ce cand o accelerez imi iese un lichid pe teava de esapament ? Nu e un strop doi iese chiar bine cu cat accelerez mai tare cu atat iese mai multa ... cineva a zis ca e garnitura de la chiuloasa ca imi intra apa ... dar nu cred ca e de la asta pt ca nivelul in vas e la maxim si nu scade calculand debitul care iese pe teava... ce poate fi ? a mai patit cineva asa ? dauneaza la ceva asta ?
catacorina is offline   Reply With Quote
Old 10-11-10, 16:50   #2
78KLM

Stage 5

78KLM's Avatar

Default Re: Matiz ... Problema sau ceva normal ?

Quote:
Originally Posted by catacorina View Post
Am o saptamana de cand am refacut motorul ... totul merge bine trage ... fuge apa in vas e ok ... cea ce nu imi este clar .... de ce cand o accelerez imi iese un lichid pe teava de esapament ? Nu e un strop doi iese chiar bine cu cat accelerez mai tare cu atat iese mai multa ... cineva a zis ca e garnitura de la chiuloasa ca imi intra apa ... dar nu cred ca e de la asta pt ca nivelul in vas e la maxim si nu scade calculand debitul care iese pe teava... ce poate fi ? a mai patit cineva asa ? dauneaza la ceva asta ?
Ai condens in toba ..n-ai grija o sa se evapore pana la urma
78KLM is offline   Reply With Quote
Old 10-11-10, 20:25   #3
catacorina

Stage 1

Smile Re: Matiz ... Problema sau ceva normal ?

Quote:
Originally Posted by 78KLM View Post
Ai condens in toba ..n-ai grija o sa se evapore pana la urma
https://forum.4tuning.ro/images/icons/icon7.gif

Ms mult ... pot sa dorm linistit
catacorina is offline   Reply With Quote
Old 11-11-10, 08:17   #4
Robert_MNW

Stage 5

Robert_MNW's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: Matiz ... Problema sau ceva normal ?

Nu se evapora, asa scoate in mod normal pe toba. Cu cat mergi mai sub turat cu atat o sa scoata mai multa apa pentru ca se strange in toba. Oricum e normal nu trebuie sa iti faci griji!
Robert_MNW is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -