Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 27-03-10, 16:09   #1
BV_88_SIK

Stage 5

BV_88_SIK's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default 12 % ajutor

am un cielo 1.5 8 v,din 95.motorul are aprox 250.000 de km,a fost segmentat,a avut insalatie de gaz pe ea.
problema este urmatoarea: in afara localitatii mers frumos constant max 90km/h imi consuma 11 si ceva,ba mai mult imi merge in "3" cand se incalzeste motorul. in oras(brasov) mers frumos nu mai sus de 2500 de ture imi consuma in 30 de km vreo 5 litrii de benzina! habar nu am ce sa fac.am desfacut admisia-plina de praf cu ulei,am curatat-o,,bujiile la fel,am schimbat garniturile de la injectoare deoarece picura mult pe acolo
am nevoie de un sfat,ce pot sa ii fac,,imi merge in 3,,terpideaza ca naiba si nici nu prea trage,in comparatie cu cielo ul tatalui meu!
orice sfat e bine venit,precizez ca nu curge nimic nici pe teava de tur nici pe cea de retur nici pe la rampa de inj. ce pot face?
ar fi bine sa ii fac resetare de ECM? cum ? am nevoie de tester?
astept un raspuns,va multumesc mult!
BV_88_SIK is offline   Reply With Quote
Old 02-04-10, 08:00   #2
clau56

Stage 4

Default Re: 12 % ajutor

ai verificat supapele si semeringurile de la supape cind ai desfacut motorul?verifica te rog presiunea la pistoane,sar putea o supapa sa fie arsa sau un semering,de la supapa sa fie dus, nu are de unde sa ajunga ulei in admisie numai de pe rampa de supape si verifica te rog daca nu trage pe la admisie pe undeva aer fals,nu tie crapat ceva furtun de la admisie la filtru si la debitmetru de aer uita-te,si scrie-mi
clau56 is offline   Reply With Quote
Old 02-04-10, 18:44   #3
BV_88_SIK

Stage 5

BV_88_SIK's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default Re: 12 % ajutor

schimat supape si semeringuri,merge ok si nu consuma!! mersi de sfaturi!!
BV_88_SIK is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -