Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 27-12-09, 17:23   #1
valenthino

Stock

Default Nu functioneaza stergatoarele

Salutare,
am si eu o problema cu al meu cielo; de cum a dat gerul, numai functioneaza stergatoarele, de la prima zapada mai exact, seara au mers dimineata pauza..am banuit ca poate or fi inghetat, le-am curatat, am dat si cu apa fierbinte pe la ele, acum s-a incalzit cat de cat si nimica...m-am uitat si la sigurante, le-am verificat, inlocuit nimica pur si simplu sunt moarte nu am avt unde sa ma duc sa verific ca au fost sarbatorile..aveti idee cam ce anume le tine ??? ..mi-e teama sa nu fie ceva pe fire ca habar nu am pe unde sa ma uit.Mentionez ca nu am pus antigel la ele oricum apa numai era sa inghetete zic...sa fie asta pr. sa fie ceva cu pompa de apa?
Multumesc astept un raspuns.
valenthino is offline   Reply With Quote
Old 27-12-09, 19:23   #2
nt98adu

Stage 5

nt98adu's Avatar

Default Re: Nu functioneaza stergatoarele

Desfa grilele din plastic din fata, ajungi la motorasul stergator si strangi bine firul de masa. daca surubul este oxidat, scoti, cureti spray degripant dupa care spray de contacte. Montezi la loc si vezi daca merge.

Daca nu functioneaza, trebuie desfacut motorasul si schimbate periile.
nt98adu is offline   Reply With Quote
Old 27-12-09, 20:37   #3
valenthino

Stock

Default Re: Nu functioneaza stergatoarele

Quote:
Originally Posted by nt98adu View Post
Desfa grilele din plastic din fata, ajungi la motorasul stergator si strangi bine firul de masa. daca surubul este oxidat, scoti, cureti spray degripant dupa care spray de contacte. Montezi la loc si vezi daca merge.

Daca nu functioneaza, trebuie desfacut motorasul si schimbate periile.
Nu am precizat ca motorasele banuiesc ca merg adica am ridicat de stergatorul din dreapta si l-a tras si pe cel din stanga, problema este ca la actionarea din interior nu dau nici un semn de viata...oricum maine o sa incerc si metoda ta.ms de raspuns
valenthino is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -