Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 16-01-09, 19:59   #1
koozika
Daewoo Driver

Stage 3

koozika's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
Default moare bateria...

salut.am o problema cu matizul la baterie...am observat ca daca nu iau jos o borna atunci in 2zile moare bateria(pe frigul asta),dar daca scot o borna jos deja tine deci ma gandesc ca ceva suge curentul si cu contactul scos..
Ce ar potea fi?am observat cand iau jos borna se aude un fasait de la boxe...atunci ceva la casetofon ii leget prost??
koozika is offline   Reply With Quote
Old 16-01-09, 21:07   #2
XoRRo
Opel Driver

Stage 5

XoRRo's Avatar

Member of:
[Opel]
[VW]
Default Re: moare bateria...

in primul rand matizul are o baterie mica de 35, si daca e cea originala a masinii e destul de proasta, dar poti avea si un consumator... mergi la un electrician sa iti verifice mai intai baterie si sa vada daca ai consumatori...

ai sa razi, la un cielo tot asa pateam, se ducea bateria intr-o noapte, si de la ce era... ramanea becul din portbagaj aprins
Old 17-01-09, 15:23   #3
koozika
Daewoo Driver

Stage 3

koozika's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

nasol treaba cu becul din portbagaj:P...pai probabil o sa merg cu ea la electrician,altfel bateria o fost schimbat de o luna dar tot cu o bateria de 35aH rombat...cel mai bine ar fi sa bag cumva acolo o baterie mai mare dar pe frigul asta imi ingheata mana acolo)
Old 29-01-09, 16:27   #4
srn_86
Banned

Stage 5

nu cumva ai casetofonul legat sa mearga fara cheie in contact, in cazul asta iti poate ramane in stand by si consuma? bafta
srn_86 is offline   Reply With Quote
Old 29-01-09, 16:59   #5
Danutz Bratosin
Oltcit Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[Oltcit]
[Fiat]

Da borna jos masoara curentul din baterie, pune borna la loc si daca curentul a scazut inseamna ca ai ceva consumatori!
Danutz Bratosin is offline   Reply With Quote
Old 30-01-09, 16:00   #6
koozika
Daewoo Driver

Stage 3

koozika's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

casetofonul ii legat ca mere si cu cheia scoasa....cred ca de acolo vine probleme...oricum mersi
- Copyright 2026 4Tuning -