Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Zona tehnica Daewoo

Zona tehnica Daewoo Zona tehnica, secrete, tips&tricks Daewoo

Reply

Thread Tools
Old 19-12-08, 12:15   #1
coseru_i

Stage 5

Default Intrebare faruri Cielo

Am de 6 luni Cielo, am pus becuri in faruri de vreo 3 ori, si de 100W si albastre, tot degeaba, parca merg cu farurile stinse?
Este asta o problema constructiva sau trebuie sa-mi schimb eu farurile?
coseru_i is offline   Reply With Quote
Old 19-12-08, 14:39   #2
B-64-KTL
Opel Driver

Stage 5

B-64-KTL's Avatar

Member of:
[DAEWOO]
[Opel]
Default Re: Intrebare faruri Cielo

Salut. Prima data verifica daca sunt bine reglate, daca sunt pot fi 2-3 cauze (care imi vin acum in minte):sticla farului este matuita, oglinda farului este matuita sau becurile sunt proaste. Eu de exemplu am avut pe farurile stock becuri Philips si am fost foarte multumit de ele.
Old 19-12-08, 16:42   #3
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Si cu becuri de 100w nu vei rezolva decat sa distrugi si mai rau oglinda si geamul farului, fiindca emana caldura mai multa si posibil sa arzi si instalatia electrica.
In mod sigur farurile sunt de vina... Cielo oricum au probleme la capitolul asta, dar daca mai sunt si prost reglate sau matuite... verifica sa nu fie matuite si, daca nu sunt, pune niste becuri mai bune (gen Philips, sau chiar xenon daca ai bani, dar nu becuri "tip xenon", ci instalatie completa) si du-te la reglat cu ele.
Old 19-12-08, 18:24   #4
Kent8

Stage 5

Kent8's Avatar

cu becuri de 100w o sa ai destula carne de craciun in casa.
pune becuri bixenon de 55w 6000k si crede`ma ca ai sa fii foarte multumit.
sunt 350 ron si ti le trimite serban_pc prin posta.
orice problema ai cu ele te ajuta serban_pc sa treci peste.
iti recomand sa pui xenoane si sa scoti pe baza de urgenta becurile de 100w pentru ca: strici oglinda(ti s-a mai spus) ai 99% sanse sa arzi instalatia ca sunt sigur ca nu ti`ai pus siguranta si un releu pe fir si schimabt doar becul, daca nu ti`s reglate bine farurile deranjezi pe altii ...etc etc.
Kent8 is offline   Reply With Quote
Old 20-12-08, 13:14   #5
Snapy_xxl
4Tuning International Member

Stage 5

Snapy_xxl's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[DAEWOO]

Daca tot e vb de faruri, intervin si eu cu o problema.
Am bi-xenon de 35w, 5000K cumparate de la Serban. Au fost montate pe masina de un electrician auto. Nu am avut absolut nicio problema cu ele pana acum 3 sapt. In timp ce merg cu faza scurta, din cand in cand, face un mic flash ca atunci cand le aprinzi. Inca nu am stat ca sa observ daca are un anume tipar (de ex: din 10 in 10 min). Serban mi-a sfatuit sa umblu la mufe (ceia ce am si facut azi) dar vreau sa mai aud/citesc si alte optiuni. Precizez ca in ultimul timp nu prea am mai avut ocazia sa conduc noaptea. Multumesc.
Snapy_xxl is offline   Reply With Quote
Old 21-12-08, 01:17   #6
coseru_i

Stage 5

ms pt sfaturi
coseru_i is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -