| Divertisment Glume, imagini amuzante, stiti voi, orice starneste rasul. |
06-03-08, 12:11
|
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [SEAT] [AUDI] [2 Roti]
|
Re: O zi din viata unui emo kid
|
|
|
07-03-08, 11:03
|
|
|
No Limits racing team Member
 Stage 5
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [No Limits racing team] [VW]
|
Quote:
Originally Posted by Psycho
am eu o pereche la sala .. un el si o ea .. si astazi ea ii dadea lui lectii cum sa dea la sac .. si culmea ea dada mai bine ca el ... m-a bufnit rasu si am plecat ... dupa aceea tipa i-a aratat ca facuse rani de la sac ..si ca sa nu se lase si el mai prejos dupa ce am terminat eu a dat si el la sac .. si s-a dus apoi mandru la ea sa ii arate ca are si el rani .. ala a fost momentu cand nu m-am mai putut abtine am ras si am iesit din sala ca nu mai aveam aer
|
daca suna colegii dupa salvare si ma baga in casa de nebuni, numai u esti de vina,stau si rad ca un ...si incerc sami curat monitoru de la micul dejun scuipat pe el inca de ieri cu linkurile de la JOY ...si acuma... iarasi....carpa...clean...da-i la frecat
|
|
|
07-03-08, 14:35
|
|
 Stage 5
|
Tru !!!!!!! =)))))) pff..nu mai pot de ras  )
|
|
|
07-03-08, 14:35
|
|
 Stage 5
|
|
|
|
07-03-08, 20:44
|
|
|
Echipa de sprijin
 Stage 5
Member of: [DACIA] [Echipa de sprijin]
|
prea 'tru'  ))) ,sparge normele psycho asta !
|
|
|
17-03-08, 16:50
|
|
|
Suzuki Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
deci de capu` meu ...
am inceput sa cites. am lasat calcu` in pace si m-am pus in pat ca nu mai puteam de ras ... radeam cu lacrimi de ma durea burta. revenit .. citit iarasi si tot asa
si faza aia cu sala e prea tare
era sa uit sa zic TRU
|
|
|
19-03-08, 19:41
|
|
|
4Wheels Member
 Stage 5
Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [Opel] [4Wheels]
|
"Upi! Ma place! Stau si plang de bucurie" ahahahahahah  ....."tru...tru"
|
|
|
25-03-08, 18:21
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [RENAULT]
|
Asta o stiti? 
|
|
|
25-03-08, 22:18
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by 2fast4u_DK
Asta o stiti?  
|
hahaha... nu il stiam ... tru tru..
|
|
|
28-03-08, 11:31
|
|
|
Oltcit Driver
 Stage 4
Member of: [Oltcit]
|
criminal oraru.  ))...da sincer nu prea credeam ca suntchiar asa pana cand am dat de unii dastia in masina(ratb) si i`am vazut cum vb si comportament.Cel putin la aia nu era cu tru la ei era ce trist.  )) si cred ca sunt obsedati de pokemoni,asa aveau o iubire pt pokemoni..nici copii aia mici care se uita la desene nu cred ca sunt ca astia..in fine...
P.S:"e trist"...ce tru  
|
28-03-08, 19:04
|
|
 Stage 5
|
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHHA!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAI SA BATEM NISTE EMO!!! HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA!!! Ce tare e......FOARTE ADEVARAT!!! Se umple Romania de gay din-astia! E plina scoala de ei! Emo is aia...emotional kids...fete facute cu creion negru la ochi, fata de moarta si de mops trist, unghii negre, haine negre combinate uneori cu roz, freze freaky, gabe rau...umbla cocosate, au ghiozdane pe umar pline de insigne, deseneaza pentagrame, au tendinte sinucigase, se imbata ca sa uite de ,,durere" si apoi se taie pe vene(in opinia lor e COOL sa faci asta).....Baiatu Emo.....FREZA DE POPONAR, HAINE POPONAR, ADIDASI DE POPONARI, PIERCING IN LIMBA DE POPONAR etc.
am un vecin emo....azi mergem sa-i aruncam pungi cu ra...t pe geam! Il rapim, il legam de scaun, ii punem muzica rap si hip-hop, rock normal(nu tokyo hotel din-acela pt. poponari) si ii dam sa se uite pe Playboy(ei se uita pe Mens Health). Asa speram sa-l exorcizam si sa-l readucem inapoi cu picioarele pe pamant...    
Last edited by BigDaddy_1112; 28-03-08 at 19:08.
|
|
|
28-03-08, 19:09
|
|
 Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [RENAULT]
|
Quote:
Originally Posted by BigDaddy_1112
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA HAHAHHA!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAI SA BATEM NISTE EMO!!! HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHA!!! Ce tare e......FOARTE ADEVARAT!!! Se umple Romania de gay din-astia! E plina scoala de ei! Emo is aia...emotional kids...fete facute cu creion negru la ochi, fata de moarta si de mops trist, unghii negre, haine negre combinate uneori cu roz, freze freaky, gabe rau...umbla cocosate, au ghiozdane pe umar pline de insigne, deseneaza pentagrame, au tendinte sinucigase, se imbata ca sa uite de ,,durere" si apoi se taie pe vene(in opinia lor e COOL sa faci asta).....Baiatu Emo.....FREZA DE POPONAR, HAINE POPONAR, ADIDASI DE POPONARI, PIERCING IN LIMBA DE POPONAR etc.
am un vecin emo....azi mergem sa-i aruncam pungi cu ra...t pe geam! Il rapim, il legam de scaun, ii punem muzica rap si hip-hop, rock normal(nu tokyo hotel din-acela pt. poponari) si ii dam sa se uite pe Playboy(ei se uita pe Mens Health). Asa speram sa-l exorcizam si sa-l readucem inapoi cu picioarele pe pamant...     
|
=))) ca bine zici  tru,tru
|
|
|
28-03-08, 20:49
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Opel] [4Rally] [NoSpeedLimit Romania Club]
|
eu n'am nimic cu ei, decat manelarari mai bine emo!!
|
|
|
28-03-08, 23:23
|
|
|
Suzuki Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
Quote:
Originally Posted by 26WRC™
eu n'am nimic cu ei, decat manelarari mai bine emo!!
|
corect
|
|
|
28-03-08, 23:41
|
|
 Stage 5
Member of: [DACIA]
|