Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
O vorba din batrani zice ca prostia nu doare...:D..da' si cand doareee...:lol:
Doamne.."shit"....rau e sa fii prost...)..mai ales cand "ai cazut deodata" ...
Enjoy :
Ca sa reusesti a-ti da cu ciomagu'n cap asa de strasnic incat sa-ti pierzi cunostinta......trebuie s-o recunoastem...ai nevoie de ceva aptitudini......Io astept cu nerabdare filmul in care se va bate cu biciul pana lesina...
un cumul de idei si de concepte, menite sa ne confere identitate, inglobate intr-un pachet avand capacitatea de a le perpetua... *Ma destind jongland cu propriile-mi ganduri in vasta cultura de amintiri trecute si viitoare* Gold_Fm - purest form of entertainment music; România Muzical - only music.
Re: O vorba din batrani zice ca prostia nu doare...:D..da' si cand doareee...:lol:
Copil de "lemn" isi a cu un bustean in cap.. cat de simplu parea si cat de adormit era dupa ce a aruncat cu busteanul hai ca trbuie sa ai aptitudini multe si mari pentru a putea face asta eu sincer nu pot si sincer nici nu vreau sa incerc) tare faza)
Re: O vorba din batrani zice ca prostia nu doare...:D..da' si cand doareee...:lol:
am vazut 'spemii de idiotzi da'stia pe youtube, dar pe cuvantul meu , ca asta n-am vazut niciodata cum se uita nedumerit ce s-a intamplat cu el
"ce-ai patit ma"
"nu stiu ma da am cazut asa dintr-o data)"