| Divertisment Glume, imagini amuzante, stiti voi, orice starneste rasul. |
07-04-05, 23:28
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [RR]
|
tampiti , cretinoizi , dusi cu pluta
|
|
|
08-04-05, 09:07
|
|
Stage 3
|
KNORR ATACA
... iata si replica KNORR...
|
|
|
08-04-05, 09:27
|
|
|
Crazy Drivers Members
 Stage 5
Member of: [Crazy Drivers] [Mitsubishi]
|
|
|
|
08-04-05, 09:48
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"B|shOp-VR6\"
Radeti voi radeti dar e cea mai tare campanie publicitara de pana acum.. cel putin dupa umila mea parere. Cam cat credeti ca a costat aceasta campanie? Foarte putin, oamenii ahtiati dupa castiguri cumpara produsele pentru a-si pune pe geam emblema maggi. Deci rezultatele campaniei sunt mai mult decat multumitoare pentru firma... cred ca si-a scos la bani cel care a gandit campania de nu va puteti imagina. Reclama gratuita, invetitie mica, rezultat exceptional... ce mai vreti de atat?  ... Injurati degeaba.. mai bine injurati ca nu va venit voua ideea 
|
da ok a fost o campanie inteligenta dar eu m-am saturat sa vad atata tiganime pe la geamuri. Pai asa se apuca si altii de campanii de astea ca si altii vor succes si or sa ajunga toate geamurile cladiriolor niste kitch tuning-uri impopotonate cu reclame mai ceva ca o masina de curse. Deja is impopotonate cu Maggi asta si arata ca dracu'. E ingrozitor. S-au chinuit edilii sa scoata tonetele ca stricau imaginea oraselor dar macar alea foloseau la ceva pe cand rahaturile astea de la geamuri nu fac altceva decat sa iti arate care e taran si sa te enerveze.
Unde ma uit:Maggi. E cazul sa se termine odata cu tampenia asta ca e ingrozitoare.
|
|
|
08-04-05, 12:46
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
Re: KNORR ATACA
Quote:
|
Originally Posted by \"sunwater\"
... iata si replica KNORR... 
|
superba poza  .. hahaahha
mah .. multzi inca nu cred k banii se fac muncind .. eu unu nu cred in asa ceva ... poate daca imi zicea k daca ai maggi in geam imi da 1 mil de $ poate imi puneam si eu .. dar eu tot M |_| I E am in geam
|
08-04-05, 12:55
|
|
Presedinte AfterDark Racing
 Stage 5
Member of: [Moderators] [AfterDark Racing] [PARTICIPANT CURSE] [Honda]
|
Cei care se ocupa de campania de marketing de la Maggi sun nishte GENII, fara nici o gluma. Si-au facut astia mai multa reclama decat isi face Coca-Cola intr-un an de zile si arunca zeci de mii de $$$!!!
Cei de la Maggi s-au bazat pe disperarea si prostia romanului si au avut un succes IMENS!!!
Dar....deja mi-a ajuns pana peste cap de campania lor, am vazut odata o caravana din asta Magii, si vreo 5 6 copii fugeau dupa ea cu postere cu Magii in mana!!! Deja mi se pare ca s-a depasit orice limita!!!
|
|
|
08-04-05, 13:14
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"shadow\"
Dar....deja mi-a ajuns pana peste cap de campania lor, am vazut odata o caravana din asta Magii, si vreo 5 6 copii fugeau dupa ea cu postere cu Magii in mana!!! Deja mi se pare ca s-a depasit orice limita!!!
|
Penibil......deja imi e scarba de ce poate face un roman pt bani....daca citit cu 1 pagina inapoi o sa vedeti ce am patit eu cand am dat un tel la un prieten
08-04-05, 13:17
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"Ciro_zel\"
Penibil......deja imi e scarba de ce poate face un roman pt bani....daca citit cu 1 pagina inapoi o sa vedeti ce am patit eu cand am dat un tel la un prieten 
|
Faza aia cu prietenul tau e penala RAU>>>>
|
|
|
08-04-05, 13:35
|
|
 Stage 5
|
Quote:
|
Penibil......deja imi e scarba de ce poate face un roman pt bani....daca citit cu 1 pagina inapoi o sa vedeti ce am patit eu cand am dat un tel la un prieten Rolling Eyes
|
Doar cand ma gandesc la faza aia ma bufneste rasul!
|
|
|
08-04-05, 20:30
|
|
Stage 1
|
Breeeeeeeeeeee...sa va zic ceva...EU CUMAPAR DE LA MAGGI ***uri de alea de supe instant....ca`s bune..si ca tzin si post......
|
|
|
08-04-05, 21:06
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"Singurelu\"
Breeeeeeeeeeee...sa va zic ceva...EU CUMAPAR DE LA MAGGI ***uri de alea de supe instant....ca`s bune..si ca tzin si post......
|
Este o diferenta intre a cumpara prod. Maggi si ati pune chestie din aia in geam!!!
|
|
|
08-04-05, 21:16
|
|
 Stage 5
|
Poate exista Maggi Racing si aia e sigla
|
|
|