Se pare ca toata lumea in afar de catalin sta prost cu dragostea. Eu am o relatie de 2 ani si deja sunt terminat. Nu mai am ce da. Am renuntzat la multe lucruri, prieteni pentru persoana respectiva, dar se pare ca nu e de ajuns. De fiecare data cand vb cu ea ne certam. Si sincer nu stiu ce ne mai tine impreuna (in afara de sentimente). Si din exeprientza pot sa spun ca o relatie numai pe sentimente se duce draq. Nu poti sa spui te iubesc si gata se rezolva totul. Sincer acum asta e cea mai mare dilema a mea. Nu mai stiu ce sa fac. Si cand stiu nu pot. (din diferite motive, in pecial lipsa timpului, banilor etc.) De fiecare data mi se reproseaza aproximativ 90% din ce fac si din ce nu fac. In fine cert e ca stiu ce vreau si datorita unei amice care se confrunta cu aceleasi probleme dar inaintea mea reusesc sa ajung la un compromis. Sper sa se clarifice lucrurile cat de curand.
Cat despre mpa............... eu i-as fi dat un mesaj privat cu replica: \"vezi ca nu stii ce vb\" si i-ash fi ignorat mesajul de pe forum pt. ca orikum nu ar avea rost sa ma oftic din cauza unui \"NECUNOSCATOR al situatiei\" .
Pentru restul : catalin sa faci nunta in RO

sa te intampinam cu un COR de TOBE la iesirea din biserica.
Augustin&Tnos: CAPU' SUS