Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Divertisment

Divertisment Glume, imagini amuzante, stiti voi, orice starneste rasul.

Closed Thread

Thread Tools
Old 24-12-04, 15:53   #1
Benny

Stage 2

Default Tratat de koolologie pe net

Dragii copii, hai sa invatam sa fim \"cool\" pe net.

In primul rand, avem nevoie sa ne schimbam stilul de a scrie. Eventual, cu multe englezisme, atat in limbaj (\"cuvinte\") cat si in scriere(\"litere\"). Deci, what the fuck, hai sa nu mai vorbim in romana, ca nu e cool, si fac misto motherfuckerii de tine, ce dicku meu.

In al doilea rand, litera \"c\" va fi inlocuita cu \"k\". Deci, cool e: \"m-am plimbat ku katelul\", si nu \"m-am plimbat cu catelul\". Apoi, nu se vor mai folosi articulari de cuvinte! (litere in plus). Deci, corect \"katelu\", nu \"katelul\". Unde e cazul se va folosi \"ts\" sau \"tz\". Deci, corect: \"katzelu\".

Mergand mai departe: particula \"ca\" va fi inlocuita cu \"k\". Deci corect: \"M-am plimbat k proasta ku katzelu\".

Oriunde va apare particula \"ca\", va fi inlocuita cu \"k\". Deci corect: \"knd\". Exemplu: \"Yo m-am plybat k proasta ku katzelu, knd a ynceput sa ploua\".

Orice litera \"i\" va fi inlocuita cu \"y\". Deci corect este \"m-am plymbat k proasta ku katzelu\". Corolar: Pronumele \"eu\" va fi inlocuit cu \"yo\". Exemplu: \"Yo m-am plymbat k proasta ku katzelu\".

Deasemenea, cratima va fi inlocuita cu ghilimea. Deci corect: \"Yo m`am plymbat k proasta ku katzelu\".

Litera \"x\" va fi NEAPARAT inlocuita cu \"cs\". Deci corect: \"ecsemplu\", \"m`am acsat pe\", \"am scris ku picsu\".

Unde se poate manca o litera, se mananca, spre exemplu in cuvantul \"doua\", care se va scrie \"doo\". La fel si \"oua\", \"ploua\" care se vor scrie \"oo\" si \"ploo\".

Oriunde va exista o consoana grupata cu litera \"e\" se va inlocui prin varianta ei contrasa in consoana. Deci, corect: \"dc?\" si nu \"de ce?\". \"unD e sorta?\", \"rau D mare\" sunt alte exemple.

Conjunctia \"si\" va fi considerata demodata si inlocuita cu ampersandul (\"&\"). Deci, corect: \"Yo & sor'mea m`am plymbat k proasta ku katzelu, knd a inceput sa ploo\". Observati dezacordul, care e perfect normal daca vrei sa fii \"cool\".

Neaparat daca vrei sa fii cool trebuie sa nu stii cum se foloseste \"i\"-ul la sfarsitul cuvintelor. Deci, corect: \"nu te sfiii\", \"doi metrii\", \"a fii sau a nu fii\", precum si \"fii tu destept!\", \"sa fii rapper\" si alte asemenea. De altfel, pe tema \"iii\"-urilor se pot scrie tratate de tembelism gramatical.

Nu uitati sa folositi cratima dupa vointa! Deci, corect e \"suge-ti ****\", \"nu uita-ti sa va stergeti la cur\", \"da-ti si voi niste voturi\", dar mai ales \"mancami-ar\", \"ca-r fi pacat sa...\" si alte asemenea.

EXEMPLU: \"sa`mi suge`ti dicku & ku kuru & ku gura knd vre`a muschi vostrii de suckeri agrama`ti ku kapatzana aya pusa k sa nu va ploo in gat & dak nu pricepetzy d c sa veni`tzi sa va ecsplik yo \" (fara dedicatie)
Benny is offline  
Old 24-12-04, 16:12   #2
EvLSant0S
BMW Driver

Stage 5

EvLSant0S's Avatar

Member of:
[BMW]
[Anonymous Motorsport ]
[FOTO]
[PARTICIPANT CURSE]

tu te face sa te gandestii un pic la toti adevarati care scriu cu , j in loc d s , cu Y in loc de I si tot asa.. ?
EvLSant0S is offline  
Old 24-12-04, 16:16   #3
DnI

Stage 5

DnI's Avatar

Member of:
[Moderators]

Benny, esti unul dintre copiii care isi petrec 23 de ore pe mirc si 1 ora somn ?
DnI is offline  
Old 24-12-04, 16:41   #4
Benny

Stage 2

Ummm... Sau am gasit chestia asta pe un forum si mi s-a parut amuzanta si mi-a luat 26 de secunde sa dau copy/paste?

PS CHESTIA ERA IRONICA!
Benny is offline  
Old 24-12-04, 16:55   #5
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]

titlul este Tratat de \"koologie\".... si aici se vorbteste de prescurtari ale cuvintelor si alte chestii????

Coologia parca era stiinta care se ocupa cu studiul..... testiculelor... (ca sa nu zic co**e)...
RoSonic is offline  
Old 24-12-04, 17:50   #6
Benny

Stage 2

Sigh... Era KOOL (COOL) + ologie ...
Benny is offline  
Old 24-12-04, 18:45   #7
shadow

Presedinte AfterDark Racing

Stage 5

shadow's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Ce ati sarit mah asa pe saracul om??? A vrut sa faca si el o gluma, este pe sectiunea \"Divertisment\", totusi!!!
Suntem in perioada sarbatorilor, fiti si voi mai bucurosi!!!

shadow is offline  
Old 24-12-04, 18:54   #8
Benny

Stage 2

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"shadow\"
Ce ati sarit mah asa pe saracul om??? A vrut sa faca si el o gluma, este pe sectiunea \"Divertisment\", totusi!!!
Suntem in perioada sarbatorilor, fiti si voi mai bucurosi!!!

Mie mi s-a parut amuzant...
Benny is offline  
Old 26-12-04, 17:13   #9
road_menace
Oltcit Driver

Stage 4

road_menace's Avatar

Member of:
[Oltcit]
[CITROEN]

problema lui mare e ca pe acest forum se gasesc multe exemplare \"kewl\" (cool pentru cei neinitiati). de aceea deci tratatul sau de koolologie a fost luat ca un lucru ... normal

tin sa precizez ca nu vreau sa supar sau sa jignesc pe nimeni dar foarte multe posturi sunt greu de citit datorita limbajului codat care il folosesc tipii kool. Ji dak kar3va s3 simT l3zat, asta e ... shit happens
Old 26-12-04, 21:57   #10
Benny

Stage 2

1337 you mean
Benny is offline  
Old 27-12-04, 10:25   #11
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

fiecare face cum vrea....daca eu vreau sa scriu THE=za nu ma obliga nimeni sa scriu intr-un mod standard!
orlando is offline  
Old 18-01-05, 13:11   #12
LaMishto
Crazy Drivers Members

Stage 5

LaMishto's Avatar

Member of:
[Crazy Drivers]
[Mitsubishi]

eu sunt LaMishto.. sa`nteleg ca`s kull?
LaMishto is offline  
Old 22-02-05, 12:16   #13
aleks

General Supervisor

Stage 5

aleks's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[BMW]
[MERCEDES]
[2 Roti]
[ALFA ROMEO]

10 x benny !!!
are dreptate, sunt o gramada de snobi pe net care nu stiu sa vorbeasca/scrie romaneste dar stiu sa bage un englezism la trei cuvinte.
astia sun ca domnu' goe al lui nenea iancu ( i.l. caragiale pt cei mai cu 5 pe la romana ) cu al lui furculision si lingurision, numai ca s-a schimbat moda, acum nu ne mai frantuzim, ne englezim
ne-am dat dracu'
aleks is offline  
- Copyright 2026 4Tuning -