Dragii copii, hai sa invatam sa fim \"cool\" pe net.
In primul rand, avem nevoie sa ne schimbam stilul de a scrie. Eventual, cu multe englezisme, atat in limbaj (\"cuvinte\") cat si in scriere(\"litere\"). Deci, what the fuck, hai sa nu mai vorbim in romana, ca nu e cool, si fac misto motherfuckerii de tine, ce dicku meu.
In al doilea rand, litera \"c\" va fi inlocuita cu \"k\". Deci, cool e: \"m-am plimbat ku katelul\", si nu \"m-am plimbat cu catelul\". Apoi, nu se vor mai folosi articulari de cuvinte! (litere in plus). Deci, corect \"katelu\", nu \"katelul\". Unde e cazul se va folosi \"ts\" sau \"tz\". Deci, corect: \"katzelu\".
Mergand mai departe: particula \"ca\" va fi inlocuita cu \"k\". Deci corect: \"M-am plimbat k proasta ku katzelu\".
Oriunde va apare particula \"ca\", va fi inlocuita cu \"k\". Deci corect: \"knd\". Exemplu: \"Yo m-am plybat k proasta ku katzelu, knd a ynceput sa ploua\".
Orice litera \"i\" va fi inlocuita cu \"y\". Deci corect este \"m-am plymbat k proasta ku katzelu\". Corolar: Pronumele \"eu\" va fi inlocuit cu \"yo\". Exemplu: \"Yo m-am plymbat k proasta ku katzelu\".
Deasemenea, cratima va fi inlocuita cu ghilimea. Deci corect: \"Yo m`am plymbat k proasta ku katzelu\".
Litera \"x\" va fi NEAPARAT inlocuita cu \"cs\". Deci corect: \"ecsemplu\", \"m`am acsat pe\", \"am scris ku picsu\".
Unde se poate manca o litera, se mananca, spre exemplu in cuvantul \"doua\", care se va scrie \"doo\". La fel si \"oua\", \"ploua\" care se vor scrie \"oo\" si \"ploo\".
Oriunde va exista o consoana grupata cu litera \"e\" se va inlocui prin varianta ei contrasa in consoana. Deci, corect: \"dc?\" si nu \"de ce?\". \"unD e sorta?\", \"rau D mare\" sunt alte exemple.
Conjunctia \"si\" va fi considerata demodata si inlocuita cu ampersandul (\"&\"). Deci, corect: \"Yo & sor'mea m`am plymbat k proasta ku katzelu, knd a inceput sa ploo\". Observati dezacordul, care e perfect normal daca vrei sa fii \"cool\".
Neaparat daca vrei sa fii cool trebuie sa nu stii cum se foloseste \"i\"-ul la sfarsitul cuvintelor. Deci, corect: \"nu te sfiii\", \"doi metrii\", \"a fii sau a nu fii\", precum si \"fii tu destept!\", \"sa fii rapper\" si alte asemenea. De altfel, pe tema \"iii\"-urilor se pot scrie tratate de tembelism gramatical.
Nu uitati sa folositi cratima dupa vointa! Deci, corect e \"suge-ti ****\", \"nu uita-ti sa va stergeti la cur\", \"da-ti si voi niste voturi\", dar mai ales \"mancami-ar\", \"ca-r fi pacat sa...\" si alte asemenea.
EXEMPLU: \"sa`mi suge`ti dicku & ku kuru & ku gura knd vre`a muschi vostrii de suckeri agrama`ti ku kapatzana aya pusa k sa nu va ploo in gat & dak nu pricepetzy d c sa veni`tzi sa va ecsplik yo \" (fara dedicatie)