Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Divertisment (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment.html)
-   -   Tratat de koolologie pe net (https://forum.4tuning.ro/31-divertisment/3055-tratat-koolologie-net.html)

Benny 24-12-04 15:53

Tratat de koolologie pe net

Dragii copii, hai sa invatam sa fim \"cool\" pe net.

In primul rand, avem nevoie sa ne schimbam stilul de a scrie. Eventual, cu multe englezisme, atat in limbaj (\"cuvinte\") cat si in scriere(\"litere\"). Deci, what the fuck, hai sa nu mai vorbim in romana, ca nu e cool, si fac misto motherfuckerii de tine, ce dicku meu.

In al doilea rand, litera \"c\" va fi inlocuita cu \"k\". Deci, cool e: \"m-am plimbat ku katelul\", si nu \"m-am plimbat cu catelul\". Apoi, nu se vor mai folosi articulari de cuvinte! (litere in plus). Deci, corect \"katelu\", nu \"katelul\". Unde e cazul se va folosi \"ts\" sau \"tz\". Deci, corect: \"katzelu\".

Mergand mai departe: particula \"ca\" va fi inlocuita cu \"k\". Deci corect: \"M-am plimbat k proasta ku katzelu\".

Oriunde va apare particula \"ca\", va fi inlocuita cu \"k\". Deci corect: \"knd\". Exemplu: \"Yo m-am plybat k proasta ku katzelu, knd a ynceput sa ploua\".

Orice litera \"i\" va fi inlocuita cu \"y\". Deci corect este \"m-am plymbat k proasta ku katzelu\". Corolar: Pronumele \"eu\" va fi inlocuit cu \"yo\". Exemplu: \"Yo m-am plymbat k proasta ku katzelu\".

Deasemenea, cratima va fi inlocuita cu ghilimea. Deci corect: \"Yo m`am plymbat k proasta ku katzelu\".

Litera \"x\" va fi NEAPARAT inlocuita cu \"cs\". Deci corect: \"ecsemplu\", \"m`am acsat pe\", \"am scris ku picsu\".

Unde se poate manca o litera, se mananca, spre exemplu in cuvantul \"doua\", care se va scrie \"doo\". La fel si \"oua\", \"ploua\" care se vor scrie \"oo\" si \"ploo\".

Oriunde va exista o consoana grupata cu litera \"e\" se va inlocui prin varianta ei contrasa in consoana. Deci, corect: \"dc?\" si nu \"de ce?\". \"unD e sorta?\", \"rau D mare\" sunt alte exemple.

Conjunctia \"si\" va fi considerata demodata si inlocuita cu ampersandul (\"&\"). Deci, corect: \"Yo & sor'mea m`am plymbat k proasta ku katzelu, knd a inceput sa ploo\". Observati dezacordul, care e perfect normal daca vrei sa fii \"cool\".

Neaparat daca vrei sa fii cool trebuie sa nu stii cum se foloseste \"i\"-ul la sfarsitul cuvintelor. Deci, corect: \"nu te sfiii\", \"doi metrii\", \"a fii sau a nu fii\", precum si \"fii tu destept!\", \"sa fii rapper\" si alte asemenea. De altfel, pe tema \"iii\"-urilor se pot scrie tratate de tembelism gramatical.

Nu uitati sa folositi cratima dupa vointa! Deci, corect e \"suge-ti ****\", \"nu uita-ti sa va stergeti la cur\", \"da-ti si voi niste voturi\", dar mai ales \"mancami-ar\", \"ca-r fi pacat sa...\" si alte asemenea.

EXEMPLU: \"sa`mi suge`ti dicku & ku kuru & ku gura knd vre`a muschi vostrii de suckeri agrama`ti ku kapatzana aya pusa k sa nu va ploo in gat & dak nu pricepetzy d c sa veni`tzi sa va ecsplik yo \" (fara dedicatie)

EvLSant0S 24-12-04 16:12

tu te face sa te gandestii un pic la toti adevarati care scriu cu , j in loc d s , cu Y in loc de I si tot asa.. ?

DnI 24-12-04 16:16

Benny, esti unul dintre copiii care isi petrec 23 de ore pe mirc si 1 ora somn ?

Benny 24-12-04 16:41

Ummm... Sau am gasit chestia asta pe un forum si mi s-a parut amuzanta si mi-a luat 26 de secunde sa dau copy/paste?

PS CHESTIA ERA IRONICA! :|

RoSonic 24-12-04 16:55

titlul este Tratat de \"koologie\".... si aici se vorbteste de prescurtari ale cuvintelor si alte chestii????

Coologia parca era stiinta care se ocupa cu studiul..... testiculelor... (ca sa nu zic co**e)...

Benny 24-12-04 17:50

Sigh... Era KOOL (COOL) + ologie ... :roll:

shadow 24-12-04 18:45

Ce ati sarit mah asa pe saracul om??? A vrut sa faca si el o gluma, este pe sectiunea \"Divertisment\", totusi!!!
Suntem in perioada sarbatorilor, fiti si voi mai bucurosi!!!

Benny 24-12-04 18:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadow\"
Ce ati sarit mah asa pe saracul om??? A vrut sa faca si el o gluma, este pe sectiunea \"Divertisment\", totusi!!!
Suntem in perioada sarbatorilor, fiti si voi mai bucurosi!!!

http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/...ticons6/41.gif

Mie mi s-a parut amuzant...

road_menace 26-12-04 17:13

problema lui mare e ca pe acest forum se gasesc multe exemplare \"kewl\" (cool pentru cei neinitiati). de aceea deci tratatul sau de koolologie a fost luat ca un lucru ... normal

tin sa precizez ca nu vreau sa supar sau sa jignesc pe nimeni dar foarte multe posturi sunt greu de citit datorita limbajului codat care il folosesc tipii kool. Ji dak kar3va s3 simT l3zat, asta e ... shit happens

Benny 26-12-04 21:57

1337 you mean :lol:

orlando 27-12-04 10:25

fiecare face cum vrea....daca eu vreau sa scriu THE=za nu ma obliga nimeni sa scriu intr-un mod standard!

LaMishto 18-01-05 13:11

:yikes: eu sunt LaMishto.. sa`nteleg ca`s kull? :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

aleks 22-02-05 12:16

10 x benny !!! :lol: :lol: :lol:
are dreptate, sunt o gramada de snobi pe net care nu stiu sa vorbeasca/scrie romaneste dar stiu sa bage un englezism la trei cuvinte.
astia sun ca domnu' goe al lui nenea iancu ( i.l. caragiale pt cei mai cu 5 pe la romana ;) ) cu al lui furculision si lingurision, numai ca s-a schimbat moda, acum nu ne mai frantuzim, ne englezim
ne-am dat dracu' :peace:

All times are GMT +2. The time now is 18:19.

- Copyright 2026 4Tuning