Da pai cu o carte faci o capota de matiz, eu cand am inceput sa-mi fac capota(golf 3) am bagat o carte(stikerbomb 2) + ca mi-a mai dat un prieten ca norocul inca apropae o carte(stikerbomb 2) ... cam aprox 500 de stikere.
io am ales sa trisez...si am facut toata treaba in photoshop, la rezolutie mare,de print, si cand e cazul o scot la o firma de publicitate la dimensiunea care o vreau in plus, firma respectiva o si lamineaza, deci ii rezistenta la intemperii...
indiferent pe ce le aplici ... consola bord,plastice ,oglinda retrovizoare ,capota,aripa,buza etc ... presupun ca o mana de lac rezolva totul eu unul asa am sa fac (altfel este risipa de bani si munca degeaba)
dar la interior?? cum ai tu valex? rezista la solutiile de dat pe bord etc ??
eu nu le-am pus pe bord efectiv , ci pe plastice ...nu cred ca dai cu silicon pe abtipildele aplicate. Cand sterg bordul , incerc sa evit sa dau cu silicon pe ele etc.
In rest, nu le-am dat nici o mana de lac sau mai stiu eu ce, si inca rezista !
Salut. Vreau sa colantez si eu capota la masina cu un curcubeu de genul celei de mai sus. Intrebare este daca ma va opri vreun bulangiu in trafic si daca ma va opri exista vreo lege prin care sa ma amendeze sau sa imi confiste certificatul? Mersi