| Divertisment Glume, imagini amuzante, stiti voi, orice starneste rasul. |
29-06-06, 16:24
|
|
 Stage 4
|
Asa se parcheaza. Da?
Sunt convins ca fiecare din noi da zilnic peste exemplare mai mult sau mai putin familiarizate cu volanul. Domnisoara posesoare de Fabia din imaginile atasate are prostul obicei sa parcheze cum o taie ... era sa scriu capul dar m-am abtinut. Las imaginile sa vorbeasca
Mare ti-e gradina Doamne!
Sa nu uitam nici de spiritul "civic" al posesorului de Land Cruiser. Nu de alta da se supara si data viitore...
|
|
|
29-06-06, 17:59
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Re: Asa se parcheaza. Da?
nu ai frate ce sa le faci... sunt peste tot... ne-au invadat  )
|
|
|
29-06-06, 21:41
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [4Rally]
|
Daca ai Landcruiser trebuie sa fii cu 3 oua?Nu cred. Ar merita un cauciuc spart.
|
|
|
30-06-06, 13:48
|
|
 Stage 5
Member of: [FOTO]
|
ce s-ar fi facut daca avea maybach
|
|
|
30-06-06, 20:25
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
eee .. auzi la el .. cauciuc .. vad k stai la etaj .. mai ia un prieten si facetzi pariuri care nimereshte cele mai multe oua in fabia
|
|
|
30-06-06, 21:07
|
|
|
Suzuki Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
ce am enerveaza si pe mien fazele astea ...
stiu ca odata am intrat la un magazin si am parcat normal si unu a parcat in spatele meu .. si zice ... ca doar 2 minute. si nu trece jumatea de ora si el inca nu era si eu ma grabeam undeva. am fiert in suc propriu.
|
|
|
03-07-06, 00:45
|
|
 Stage 5
|
dale niste chei dak te enerveaza
|
|
|
04-07-06, 18:23
|
|
 Stage 4
|
Episodul 2 ca vaz ca va place
|
|
|
05-07-06, 13:29
|
|
|
Suzuki Driver
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [4Rally] [Suzuki]
|
pozele asta nu prea mai prezinta asa mare interes ..
oftopic : u iti fotografiezi parcarea in fiecare zi ?  )))
|
|
|
05-07-06, 21:31
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
poza facuta acum vreo 2 ore. nu am mai vazut masina pana acum. nush daca era femeie dar oricum e unul care mai vine pe aici cateodata si o parcheaza oblic adica si mai prost.
pentru claritatea geamului prin care a fost facuta poza ii pot multumi vecinului de sus.
Last edited by iasi_drifter; 05-07-06 at 21:34.
|
|
|
12-07-06, 04:48
|
|
 Stage 5
|
daca omului ii place sa stea pe mijloc, poate chiar era femeie, atunci e de intelels....
|
|
|
20-07-06, 18:57
|
|
 Stage 5
Member of: [Midnight Racers]
|
 eu cred ca nu a vrut sa o bage sub pomi ca sa nu o gaseasca plina de kk de pasarele
|
|
|
24-07-06, 12:14
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE]
|
Quote:
|
Originally Posted by slim4r5
dale niste chei dak te enerveaza
|
Ce masina ai tu ,de esti asa radical cu solutiile?...stii cat costa vopsitul complet? CE vina are masina pentru neglijentza soferului?? Du-te si bate-l pe ala,nu te lua de masina lui,ca n-a venit singura acolo...daca nu te tine sa te iei de el,inghite in sec si Taci. Am turnat si io unu d-asta ca tine cu cheia...cica nu-l lasasem pe el sa treaca strada...am aflat dupa ce,din pacate ,l-am vazut de la etaj ca a dat,nu i-am zis nimic si l-am gasit la coltul blocului,si neavand cheie la mine,eu i-am dat cu bata din dotarea masinii,peste picioruse,si din cauza lui(s-a lasat) si din pacate->si-n capatana  . Mia parut rau dup-aia ,dar si-a cautat-o.
iti recomand sa nu mai faci afirmatii d-astea in public. Poate citeste un om suparat caruia tocmai i-a dat o vita cu cheia pe o masina recent adusa,fara casco,eventual si ceva de peste 20.000e.....si,poate te cheama pe tine (exista modalitati  ) sa te-ntrebe de sanatate,sub imperiul furiei declansate de eveniment 
O zi buna,
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
|
|
|
24-07-06, 15:58
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Crazy Drivers]
|
Quote:
|
Originally Posted by lascarica
Ce masina ai tu ,de esti asa radical cu solutiile?...stii cat costa vopsitul complet? CE vina are masina pentru neglijentza soferului?? Du-te si bate-l pe ala,nu te lua de masina lui,ca n-a venit singura acolo...daca nu te tine sa te iei de el,inghite in sec si Taci. Am turnat si io unu d-asta ca tine cu cheia...cica nu-l lasasem pe el sa treaca strada...am aflat dupa ce,din pacate ,l-am vazut de la etaj ca a dat,nu i-am zis nimic si l-am gasit la coltul blocului,si neavand cheie la mine,eu i-am dat cu bata din dotarea masinii,peste picioruse,si din cauza lui(s-a lasat) si din pacate->si-n capatana  . Mia parut rau dup-aia ,dar si-a cautat-o.
iti recomand sa nu mai faci afirmatii d-astea in public. Poate citeste un om suparat caruia tocmai i-a dat o vita cu cheia pe o masina recent adusa,fara casco,eventual si ceva de peste 20.000e.....si,poate te cheama pe tine (exista modalitati  ) sa te-ntrebe de sanatate,sub imperiul furiei declansate de eveniment 
O zi buna,
|
la ce sa te astepti de la el nu vezi ca are 15 ani..
|
|
|
24-07-06, 16:29
|
|
|
Renault Driver
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
hahaha... eu cand eram cu SCOALA..bag la mine in spatele blocului (unde e si o parcare mai mare) ,e drum de acces oricum ! iar unu nu avea unde s=o parcheze si a lasat-o pe drum ! stam noi(eu cu instructoru') vreo jumatate de ora si apare si BOUL cu nevasta-sa! eu ii zic " asa se parcheaza domne stam de 30 de minute sa ducem masina in parcarea din partea cealalta ?" la care ala nesimtit " nu v-ati topit" eu mai berbec din fel (si din zodie de fapt) ma sui inapoi ca eram inca in ora de condus si stau! ala da cu spatele ..se da jos cica" hai domne lasa-ma sa trec" ba fratilor.. 10 minute am stat acolo si tot nu l-am lasat pe bou sa treaca... noi stateam ne uitam p niste foi in masina ..ala s-a ofticat si s-a dus in parcarea din partea cealaalta..noi am mai stat 3 minute de al draq ..dupa care plecam !
si o data taicamiu cu aro si-a facut loc pe langa o dacia o data! de aceea avea bullbar aro ce draq !
alta faza tare la mine in spatele blocului..sunt garaje si e si un deal lin dar langa deal e un deal mic dar cu o inclinatie 75 grade cred ! unu cu un seria 7 a vrut sa urce cu partea stanga pe LIN si cu partea dreaapta pe dealu mic! ghici ce s-a intamplat? a ramas suspendat omu cu masina !  ))) statea masina pe prag cu roata stanga fatza in aer... nu putea s-o miste de acolo sub nici o forma! si ce s-a gandit omu sa faca..a luat un copil daca avea 8 ani era bine  si l-a pus sa accelereze ca el sa apese pe masina sa aiba contacact cu solu  )) si pustiu a apasat incat s-a mai dus vreo 300 m si machedonu facea " ba putzaaaaaaa franaaaaaaaaa ba gata" apoi il injura si pleaca! mai lipsea sa-i dea una si era TZARAN RAU !
|
|
|
|
|