"Sickntired",toate posturiile tale puteau fi unite,nu sa fie o singura poza +comentariu' in fiecare post,!oricum faine poze mai pune.. dar sa le unesti intr-un singur post ca altfel, daca vede un moderator o sa te avertizeze.
bap ....nu shtiam k tre' sa ma chinui sa postez kt mai putzin....Incerkm sa fac o prezentare la poze..ceva frumos...Dk am fost deplasat ..plm...voi incerk sa postez mai rar ...mai putzin.. k sa nu mai deranjez p nimeni.... Imi cer iertare ink o data.....
__________________ Subvirare este atunci când loveşti zidul cu partea din faţă a masinii iar Supravirare este când loveşti zidul cu partea din spate. Caii putere se materializează în viteza cu care lovesti zidul iar Cuplul iţi spune cât de departe iei zidul cu tine.
bap ....nu shtiam k tre' sa ma chinui sa postez kt mai putzin....Incerkm sa fac o prezentare la poze..ceva frumos...Dk am fost deplasat ..plm...voi incerk sa postez mai rar ...mai putzin.. k sa nu mai deranjez p nimeni.... Imi cer iertare ink o data.....
Poti sa postezi cate poze vrei dar grupeaza aceste poze in cat mai putine posturi !! Poti sa pui si 30 de poze intr-un post !! Am inteles ce ai vrut sa zici dar ideea este ca nu se agreaza multe posturi aiurea cand poti sa faci putine si folositoare !!
BAfta si sper sa mai postezi daca vrei tinand cont de ceea ce ti-am explicat !!
O seara buna in continuare !!
am primit pe mail aceste poze,comentariul e urmatorul :O bruneta care a condus o masina pe autostrada (cam 220 Km) , in Ungaria, doar in viteza 1 (UNU).
Credea ca are schimbator automat de viteze!
Rezultatul ... in poze !
am primit pe mail aceste poze,comentariul e urmatorul :O bruneta care a condus o masina pe autostrada (cam 220 Km) , in Ungaria, doar in viteza 1 (UNU).
Credea ca are schimbator automat de viteze!
Rezultatul ... in poze !
cred ca este vorba despre un Citroen C4 ... eu asa stiam !!
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Hyundai] [PEUGEOT]
Re: fotografia zilei: amuzante
O ocazie incredibila. Comitetul olimpic chinez ofera o excursie gratis la Olimpiada din 2008 la cei care raspund corect la cele 3 intrebari: Care pare obosit? Care sunt gemeni? Cate femei sunt in grup?
Eu castig cel putin un bilet.Sper k shi voi Ne vdm acolo