| Divertisment Glume, imagini amuzante, stiti voi, orice starneste rasul. |
08-10-04, 17:18
|
|
 Stage 5
|
De rasul curcilor :))))
Azi in drum spre birou ma uit in dreapta si ce vad...
Un Mercedes Benz S-Klasse 2004 nou noutz cu capota deschisa si cu aburi iesind din compartimentul motor (nush c motor era k mi-a fost lene sa ma duc pana in spate).
In poza nu se vede capota deschisa dar se vad aburii. A apucat sa inchida capota pt k mi-a luat ceva pana am parcat masina
Ca sa vedeti ca-i noua, uitati-va la plasticu` de pe scaune.
Cum se poate domne asa ceva? Soricaria dreaq.
Io daca as fi in locul soferului as intra cu masina direct prin showroom.
Dai o caruta de bani pe ea si merge ca o caruta..
|
|
|
08-10-04, 19:29
|
|
 Stage 5
|
daca nu ma insel ala are plastic doar pe scaunul soferului - asta e semn ca masina e in service iar ala e un mecanic cu masina in probe.
asta e o presupunere pe ce se vede.
DAR daca ala e proprietaru si aia e noua ......... io nici cu masina in showroom nu ma duceam. le duceam doar cheile si le ceream alta.
si chemam si televiziunile sa vada mertz nou.
oricum cred ca e o intamplare. sa fim seriosi cate ai vazut in ipostaza asta ? orice se defecteaza.
|
|
|
08-10-04, 19:42
|
|
 Stage 5
|
era soferu, nu avea fata de mecanic (sau imbracaminte, de altfel)
|
|
|
08-10-04, 19:49
|
|
 Stage 4
|
Da un mert la fel ca asta,chiar si culoarea,cu oglinzi de papuc ati vazut careva prin Buc.??!!
|
|
|
08-10-04, 20:09
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [FullSpeed Racing]
|
Poate ca era proprietarul, poate ca era mecanicul dar si un mertzan se incinge la motor dupa ce il arzi in 240 pe autostrada.. sau sa pleci la fiecare stop cu scartaieli si motor turat la max si daca mai e si dimineata atunci ies la aburi de il ia naiba :P
|
|
|
08-10-04, 20:33
|
|
 Stage 5
|
Rushinica !
|
|
|
09-10-04, 00:24
|
|
|
Guest
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"MMihai\"
dar si un mertzan se incinge la motor dupa ce il arzi in 240 pe autostrada.. sau sa pleci la fiecare stop cu scartaieli si motor turat la max si daca mai e si dimineata atunci ies la aburi de il ia naiba :P
|
Eu am o rapandula de Seat care nu se compara cu Mercedes, 80% din timp o frig de o ia dracii, si n-are nici pe dreaqu...sa fim seriosi...cam asta ne este nenea Mertzanu in zilele de azi...mai citisem eu acum cateva luni prin ziar de un ML care a luat foc pe autostrada...  Nu degeaba a ajuns pe ultimele locuri in clasamente de fiabilitate tip PP 100(probleme per 100 de masini)...
|
|
|
|
09-10-04, 13:10
|
|
 Stage 5
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"mara\"
Da un mert la fel ca asta,chiar si culoarea,cu oglinzi de papuc ati vazut careva prin Buc.??!!
|
Cu oglinzi de papuc  nici nu imi imaginez asa ceva
|
|
|
09-10-04, 13:15
|
|
|
2 Roti
 Stage 5
Member of: [Super Moderators] [Observator 4tuning] [PARTICIPANT CURSE] [DACIA] [Echipa de sprijin] [2 Roti]
|
 se mai intampla si la case mai mari da las`on pashtele masii .. prea multe belele cu mertzurile astea .. n`atzi avzut ce magarii au facut ashtia de la autostal din constantza .. k au vandut mertzanu` ala care a cazut in piscina .. si mertzanurri bulite ... ?! da ... pielea mea ...
|
09-10-04, 14:25
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE]
|
Re:
Quote:
|
Originally Posted by \"Psycho\"
 se mai intampla si la case mai mari da las`on pashtele masii .. prea multe belele cu mertzurile astea .. n`atzi avzut ce magarii au facut ashtia de la autostal din constantza .. k au vandut mertzanu` ala care a cazut in piscina .. si mertzanurri bulite ... ?! da ... pielea mea ...
|
zi-ne mai multe despre mertanu ala de a cazut in piscina
p.s. : niste poze cu mertanu ala cu oglinzi de papuc aveti ?!
|
26-11-04, 11:07
|
|
 Stage 5
Member of: [Hyundai]
|
si ce daca e s_classe care e problema nu poate si ea sa dea gresi!eu stiu un om care si acumparat recent un s 500 si pe autostrada o ardea cu 250 di in fata era unu cu o dacie si cand s-a apropiat mai mult de el i-a sarit din viteza ca domne cica sa nu faca accident!!!!!!
|
|
|
26-11-04, 11:18
|
|
 Stage 5
|
Quote:
mara wrote:
Cu oglinzi de papuc nici nu imi imaginez asa ceva
|
e vorba despre un ML AMG, de culoare gri metalizat (in acte), dar in realitate e aproape negru  ...
e Bxx WPS (parca) si a fost a unui prieten de-al meu, care l-a vandut anul trecut, iar acum e parcat aproape de rondul de la piata Alba Iulia, pe partea dreapta cand vii pe sensul Piata Muncii -> Piata Alba Iulia...
ca de obicei in Rom, chiar daca avea pe langa sistemul dinb fabrica in ca 1 sistem de alarma super meseriash, i-au furat oglinzile, iar tipul a zis ca isi baga picioarele sa mai cumpere altele (le luasera baietzii de vreo 2-3 ori) si a vandut-o fara oglinzi...
:P  ...
dar avea numai sticlele de papuc, ca le lipise peste suportul original cu banda adeziva...
|
|
|
26-11-04, 11:22
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators]
|
pe frigul asta imi ies si mie aburi de sub capota... poate ca omu nu stia ce s-a intamplat si s-a uitat sub capota.
de unde stiti ce a patit defapt ? ati vorbit cu el sa va confirme ceva ?
|
|
|
26-11-04, 11:28
|
|
|
Super Moderator
 Stage 5
Member of: [Moderators] [4 Speed Squad]
|
O fi uitat capacul de la radiator deschis...
|
|
|
15-12-04, 19:48
|
|
Stage 2
|
este posibil sa aiba folia pe motor :)
Poate a uitat sa scoata piesele din cutie cand le-a asamblat !
este posibil sa fie si un mecanic deoarece chiar la 1-2 km este un showroom!
asa ca orice este posibil (in Romania)
|
|
|
|
|