| Divertisment Glume, imagini amuzante, stiti voi, orice starneste rasul. |
21-08-10, 00:35
|
|
 Stage 5
Member of: [RENAULT]
|
Dear Jermy Klarkson ...
Quote:
Instigare la „Gone in 60 seconds”
Nu mai tin minte exact ce faceam la 8 ani - stiu doar ca aveam capul mai mare decat al lui Giurgea, in parte si din cauza frezei cu breton cu care ma chinuiau ai mei, si niste urechi care pareau prea mari chiar si prinse de capul mai sus amintit. Mai stiu ca engleza pentru mine era ceva de genul „chen li” (stiam versurile melodiilor dupa ureche) iar la capitolul masini… tata tocmai schimbase Dacia 1100 pe un break 1400 cu tapiterie textila, casetofon Pioneer si ceas electronic deasupra oglinzii - deci o duceam bine.
Uite, insa, ce face un copil de opt ani din zilel noastre: scrie in engleza mai bine decat multi lucratori in industria hoteliera din Bulgaria (chiar daca e departe de a o face perfect…), a auzit de Tramontana, ii cere lui Klarkson sa organizeze o cursa (ilegala?) pentru el, ii da o lista de masini (ii spune si unde ar putea sa le gaseasca pe cele mai multe dintre ele) si ii spune ca daca are nevoie de o eventuala sponsorizare sa-i spuna, ca nu ar fi o problema. Vezi vreo diferenta? Mai ramane sa aflu ca are o creasta de punkist in cap si sunt gata sa beau pana-mi uit, rusinat, copilaria.
Tin sa precizez ca numele copilului a fost ascuns pentru a nu-i afecta in vreun fel viata de adult si ca aceasta scrisoare este una cat se poate de reala, nu ca cele pe care le citeste domnul Klarkson la inceputul emisiunii.
|
Sursa
Ce sunt eu curios, pe langa faptul daca va fi citita in vreo emisiune pentru ca sincer merita din plin, sunt masinile cu numerele de inmatriculare din scrisoare.
|
|
|
21-08-10, 22:26
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Old School Cars]
|
Re: Dear Jermy Klarkson ...
b 55 bem - o dacie....era ..acum nu stiu daca mai exista masina
UFO - presupun ca este speedsterul lui pepy
89 evl - ursul lui santos
88 czr - audi tt
si mai sunt  )
22-08-10, 08:44
|
|
 Stage 5
|
din pacate nu e speedsterul lui pepy...pepy are B 10 UFO  !!!
|
|
|
22-08-10, 16:34
|
|
 Stage 5
Member of: [VW] [Old School Cars]
|
da, dar mai sunt multe numere de la masini din bucuresti pe care majoritatea le stim
copilul viseaza la cai verzi pe pereti
|
|
|
24-08-10, 14:09
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
ma intreb cati din owneri masinilor au cont pe forum aici  )
|
|
|
24-08-10, 23:13
|
|
 Stage 5
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Anonymous Motorsport ]
|
czr-ul are b99 czr
|
|
|
25-08-10, 15:21
|
|
Stage 3
|
Doamne, ce inteligent copil  ). La asta ii sunt masinile in sange.
|
|
|
25-08-10, 20:57
|
|
 Stage 5
Member of: [Colectionar Machete]
|
Asta are cont pe forum ?
Ma rog la 8 ani ce vrei ... si eu vroiam pe atunci muuulte, dar nici vorba sa-mi vina o idee sa stiu toti posesorii de masini misto din Romania si sa-i trimit o scrisoare cuiva asa de cunoscut precum Clarkson, de la o emisiune asa cunoscuta precum topgear, si sa vreau sa organizez o cursa "ilegala", tare de tot
|
|
|
06-09-10, 13:43
|
|
 Stage 5
|
Aveam si eu idei dastea pe la 8 ani, si inca mai am  . Ma rog pe la 8 ani desenam circuite, masini(in special bodykituri la nove  ) pe caietu de mate.
Deabia acum inteleg de ce imi zice tata ca o sa mor cu volanu in mana 
|
|
|
07-09-10, 00:29
|
|
|
Opel Driver
 Stage 5
Member of: [Opel] [4Rally]
|
Quote:
Originally Posted by fiderzen
copilul viseaza la cai verzi pe pereti 
|
E copil, nu-i nimic anormal. Si eu la 7 ani scrisesem o scrisoare pentru Bugatti sa-mi trimita un EB110 care ma vrajise intr-un catalog auto  Pacat ca nu stiam cum s-o trimit
|
|
|
08-09-10, 01:11
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by amphetamine
E copil, nu-i nimic anormal. Si eu la 7 ani scrisesem o scrisoare pentru Bugatti sa-mi trimita un EB110 care ma vrajise intr-un catalog auto  Pacat ca nu stiam cum s-o trimit 
|
trimite-o acum
|
|
|
|
|