Quote:
Originally Posted by obrazNICK
lol , tare cata_tm
Pai ziceti masina si nr poate sunt oameni interesati...si la cazul general nu neaparat marca
Mie mi-a placut un nr:
B 01 ERU (boieru )
|
B 01 ERU l-am vazut pe un A4 super-tunat. e al unuia din bucuresti cu care participa la concursuri de tuning nu se da cu ea pe strada, ba chiar am auzit ca o "plimba" pe platforma. masina a fost modificata de 2 ori, dupa prima modificare era albastra, iar dupa a doua alba. a aparut cu ea in COX si va spun sigur ca nr asta nu e pe niciun astra caravan. B 01 ERU e prea tare cu toate ca nu sunt de acord cu mesajele gen "ce tare sunt eu" pe masina.
Alte idei de numere:
- 50 RIN (sorin)
- 10 NUT (ionut)
- 10 ANA (ioana)
- KWL (cool)
- JAF (ptr masini peste 20 mii euro
) sau ptr cele tunate cu gust... e un A3 in ploiesti facut frumos cu nr asta)
- SPD (speed)
-NFS (need for speed)
-BN 04 SPD (need for speed... destul de aproape
)
-CZY (crazy)
-FUL (full options...
)))))))))))))))
-BMW (pe BMW-uri) iar cifrele sa reprezinte cilindreea
-CAT sau 03CAT (seria 3-pisicuta)
-MRC (mercedes)
-AMG MMM OPC GTC MTM (tuneri autorizati pt diferite marci)
-TDI FSI etc (tipul de motor)
-VWP (volkswagen passat, polo, phaeton...)
-VWG (volkswagen golf 01, 02, 03, 04, 05...)
-VWT (volkswagen tiguan, touareg)
-WWW (world wide web... ptr internauti
-literele pot fi citite cifre si invers, astfel:
-1=i, 3=e, 5=s, 6=g, 7=t, 8=b, 0=o si obtii: 73BAT (te bat
) etc
-sunt destule combinari de cifre si numere sa isi puna fiecare ceva reprezentativ... e si pacat sa-ti aleaga ala de la inmatriculari un numar numai asa sa scape de tine sau sa cheltui suta de mii de euro pe ultimul model de merc si sa ai un numar naspa... parerea mea
Eu am un passat din 2001 1.9tdi 131 caluti, putin modificat (dar mai am in plan multe) si i-am pus PH 13 FIN... PH ca sunt din prahova, 13 ca imi aduce noroc si FIN ptr ca asa imi spun toti prietenii (finicu sau finetti) 13FIN deja e marca inregistrata pe unde mai umblu eu... si la propriu si la figurat
Bafta tuturor la gasirea unor numere frumoase si nu goniti mai tare decat ingerul vostru pazitor poate sa zboare... La cati mai multi km fara evenimente rutiere!!!