Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Divertisment

Divertisment Glume, imagini amuzante, stiti voi, orice starneste rasul.

Reply

Thread Tools
Old 16-10-09, 09:08   #1
Twin16

Stage 3

Twin16's Avatar

Default NAMBLA =)))

North American Man/Boy Love Association in traducere libera Asociatia Nord-Americana Barbat paros/Copil pufos

Pentru ce drepturi militeaza ei? Pai sa zicem ca te-ai nascut cu o problema. Nu erai f sanatos de mic, dar ai ajuns la maturitate si ti-ai dat seama ca esti atras de copilasi

SAU

esti la o varsta frageda si tocmai ti-ai dat seama ca te atrag barbatii maturi.

Eh.. a nu lasa un barbat sa-ti f**a in c*r copilul, atat timp cat nu-l invata sa fumeze sau sa injure, ESTE DISCRIMINARE.

Site-ul lor: www.nambla.org

Bai.. a murit Michael Jackson si n-a auzit de astia...............

Last edited by Twin16; 16-10-09 at 09:15.
Twin16 is offline   Reply With Quote
Old 16-10-09, 12:18   #2
22VIN
Opel Driver

Stage 5

22VIN's Avatar

Member of:
[Opel]
[4Rally]
Default Re: NAMBLA =)))

Ba, asta nu-i de ras. Nu pot sa-mi manifest dezgustul fata de astia sau orice fel de c*risti aici pentru ca nu cred ca e voie. Dar daca as vedea vreodata pe strada vreunul din cei care au scris pe site-ul ala se intelege ce s-ar intampla.
22VIN is offline   Reply With Quote
Old 16-10-09, 14:11   #3
Twin16

Stage 3

Twin16's Avatar

mi se pare de ras unde s-a ajuns. doar pentru ca te-ai autoproclamat "diferit" si spui ca "te jignesc" anumite lucruri din presa sau whatever, nu inseamna
- ca-i pasa cuiva
- s-o rasturna lumea cu sus-n jos ca sa-ti faca tie dreptate. poate chiar n-ai dreptate.

ca hai la homosexuali mai merge sa te comporti ca un copil de grupa mica, sa faci pe victima, la negri mai merge sa te legi de 400 ani de sclavie (poate chiar obtii un premiu Nobel) asta doar pentru ca s-a obisnuit lumea cu smiorcaieli din astea si le ia de bune. poate ca nu avem dreptul la libera exprimare. ce zici?
ca de exemplu cu pedofilii astia: esti pedofil cu acte, te f*** in c**, mai vrei si drepturi??

am ras de n-am mai putut cand am vazut ca-i pe bune. cat de tampit sa fii sa faci o asociatie din asta?

Last edited by Twin16; 16-10-09 at 14:41.
Twin16 is offline   Reply With Quote
Old 16-10-09, 21:20   #4
Bogdan.IS
Audi Driver

Stage 5

Bogdan.IS's Avatar

Member of:
[AUDI]
[PEUGEOT]

era un episod din southpark , cu NAMBLA , eu am zis ca e o mistocareala , dar se pare ca e adevarat ...
Bogdan.IS is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -