vai ce se intampla...vai dar vai ...ce audi audiiiiii super frumos ...nouaspe patrus`cinci bsc....ce GENTI si ce culoare ( Stock )...ce masina ........incredibil incredibil vai vai...a cui o fi aceasta masina ..vai vai ..audi concert ...volan in piele si toate cele...vai dar are si scaun de copil in spate am gasit actele .......domnul adrian ........incredibil !! aasa ....del vehiculo tehnico .... marcaaaa audi a seise !! talonu si toate alea..sunt de`un terminat ..... E TERMINAT !! cel mai paradit film al anului ..... audi meu
iata un exemplar rar de moldovean de romania laudaros si pe cale de disparitie tocmai din cauza climei bizonice cal trage curentu bizonic cand asc manele din masina cu geamurile deschise sa se laude sin romania cu noua lui masina )
Ala nu are fatza e A6. Eu zic asa.. un nene roman care se ocupa de chestii ia zis asa: bai Adrene nu pot sa o iau pe numele meu pana nu legalizeaza astia traficu si consumu (se poate sa mai dureze nitel..) asa ca o iei tu pa numele tau frate si faci tu actele acolo cu o ruda de a mea si nu avea grija de nevasta si copil ca ne ocupam noi sa nu le lipsesca nimic pana te intorci frate. Si daca vrei sa faci un film cu tine ca sa ruleze la caminu cultural e treaba ta frate da sa vi cu el sa radem si noi, hai pa si sa ne scrii !!