![]() |
Soferu' de Audi din Spania
Acesta este unul dintre motivele pentru care nu-i simpatizez pe unii soferi de Audi. Oricum e hazliu tipu.
https://www.youtube.com/watch?v=tkAzH...taran%20spania |
Re: Soferu' de Audi din Spania
clima bizonica :lol: :lol: :lol: :lol: incredibil...incredibil..masina asta este a mea:lol: :lol: senior tudor adrian:rolleyes2
|
tzaranii nostri din spania...
|
incredibil e cat de taran poate sa fie omu asta! Am ras destul de mult de el :lol: .. " Salutari din audiu meu" :lol: :lol: :lol:
|
e cel mai prost roman in viatza=)) pfuuu clima bizonica ,audi 2500 TDIiiiii =)):lol: ce glume de (cuvant urat) am in mine :lol: e dus omu are niste lipsuri
|
vai ce se intampla...vai dar vai ...ce audi :lol: :lol: audiiiiii super frumos ...nouaspe patrus`cinci bsc....ce GENTI si ce culoare ( Stock )...ce masina ........incredibil incredibil vai vai...a cui o fi aceasta masina ..vai vai ..audi concert ...volan in piele si toate cele...vai dar are si scaun de copil in spate :lol: :lol: am gasit actele .......domnul adrian ........incredibil !! aasa ....del vehiculo tehnico .... marcaaaa audi a seise !!:lol: talonu si toate alea..sunt de`un terminat ..... :lol: :lol: E TERMINAT !! :lol: :lol: cel mai paradit film al anului ..... audi meu :lol:
|
taran prost...
|
iata un exemplar rar de moldovean de romania laudaros si pe cale de disparitie tocmai din cauza climei bizonice cal trage curentu bizonic cand asc manele din masina cu geamurile deschise sa se laude sin romania cu noua lui masina :))
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
fac pariu de la atata lauda a 2-a zi ia luat foc masina cu volanu lui de piele cu tot!!!!:))))))))))))))))))))))))))))
|
Taci ca are clima bizonica, care automat stinge focu!!(are o butelie de extinctor in capota, el o crezut ca ii NOS cand o cumparat-o)
|
Ala nu are fatza e A6. Eu zic asa.. un nene roman care se ocupa de chestii ia zis asa: bai Adrene nu pot sa o iau pe numele meu pana nu legalizeaza astia traficu si consumu (se poate sa mai dureze nitel..) asa ca o iei tu pa numele tau frate si faci tu actele acolo cu o ruda de a mea si nu avea grija de nevasta si copil ca ne ocupam noi sa nu le lipsesca nimic pana te intorci frate. Si daca vrei sa faci un film cu tine ca sa ruleze la caminu cultural e treaba ta frate da sa vi cu el sa radem si noi, hai pa si sa ne scrii !!
|
frate oameni ca astia ar trebui interzisi si pusa o dunga rosie in buletin...
|
L.O.L. Si pe mine ma cheama Tudor Adrian....da' hai mah ca era dragut omu (dragutz-tampit) stiti voi :D :-)
|
am vazut filmul ieri ... e penal frate cat se mira si ce facea pe prostu doamne ce oameni.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:33. |
- Copyright 2026 4Tuning