Go Back   Forum 4Tuning > Diverse > Divertisment

Divertisment Glume, imagini amuzante, stiti voi, orice starneste rasul.

Reply

Thread Tools
Old 12-04-09, 02:46   #1
Psycho
2 Roti

Stage 5

Psycho's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[DACIA]
[Echipa de sprijin]
[2 Roti]
Thumbs up Google Earth - partea haioasa ;)

Google Earth poate fi şi amuzant, nu doar un instrument practic şi util în certe situaţii. Este adevărat că îl poţi folosi pentru a vedea cum arată oraşul tău din satelit sau pe post de ghid auto, eventual. Însă la fel de uşor poate fi un mijloc de cultivare şi amuzament în acelaşi timp.
Exact de partea cu amuzamentul o să mă ocup în acest articol. Vei vedea în cele ce urmează câteva din cele mai interesante locaţii pe care le poţi găsi cu ajutorul lui Google Earth. Unele sunt amuzante, altele doar misterioase.
Badlands Guardian
Dacă noi avem Sfinxul nostru, ei (canadienii) au paznicul loc, în persoana gardianului din Badlans. Seamănă cu cineva cunoscut, persoană publică. Dar încă nu-mi dau seama cu cine.
Badlands Guardian
Lacul în formă de om
Sud americanii se pot lăuda cu un lac în formă de om. Nu ştiu care e povestea lui, dar pare să fie în ipostază "mâinile sus" în timpul unei luări de ostatici la o bancă. Are chiar şi urechi.
Lacul in forma de om
Marele iepure roz
Acesta chiar e un mister. Cine şi de ce o fi aruncat în plin câmp un iepure roz? Şi după cum a fost aruncat cineva chiar ura iepurii. Să fi fost Daffy Duck?
Marele iepure roz
Labirintul Oprah
Grandomania poate îmbrăca multe forme. Aceasta este una dintre ele. Cineva, poate chiar celebra vedetă de televiziune, a realizat un labirint care o simbolizează peOprah. Oare ce urmează după asta? Labirintul Andreea Marin la Iaşi?
Labirintul Oprah
Maşina parcată pe un perete vertical
Oare cum o fi ajuns acea maşină pe peretele vertical al blocului? E posibil să fie doar un desen. Dacă este aşa, cel care l-a realizat este foarte talentat. Dacă nu este aşa, atunci trebuie să luăm legătura cu agentul Mulder.
Spiderman si-a parcat masina
Coca Cola în deşert
Nu sunt un fan al celebrei băuturi americane şi nici nu vreau să-i fac reclamă. Dar nu pot să nu mă întreb cum a ajuns sigla companiei respective în plin deşert, în America de Sud.
Coca Cola in desert
Avion în parcare
Alt mister. Întrebarea nu e cum, ci de ce au plasat bombardierul în parcare. Nu mai aveau loc în hangar sau era parcare fără plată. Ori pilotul a vrut să-şi impresioneze iubita şi a condus-o acasă cu avionul din dotare?
Avion parcat regulamentar
Acestea sunt câteva din locaţiile "misterioaso-amuzante" pe care Google Earth le scoate la iveală. Cu siguranţă mai sunt şi altele care aşteaptă să fie descoperite. Poate într-un articol viitor vom lua în vizor partea amuzantă din GoogleMaps Street View. Şi acolo sunt foarte multe ipostaze de acest gen.

Psycho is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 09:29   #2
Japo

Stage 5

Japo's Avatar

Member of:
[RENAULT]
Default Re: Google Earth - partea haioasa ;)

F. Tare ! ... o sa fiu mai atent de acum cand o sa-l folosesc...cine stie de ce dau...
Japo is offline   Reply With Quote
Old 12-04-09, 09:33   #3
BigDaddy_1112

Stage 5

Chiar ieri m-am interesat de chestii ciudate de pe Google Earth! Multe din ele am inteles ca sunt glume facute de producatorii programului, cum ar fi OZN-ul din Area 51 care vazut de aproape e un desen ironic!
Am mai vazut si posturi pe forumuri care sugerau ca in anumite poze erau OZN-uri! Dar, trebuie sa fi chiar cretin sa ignori umbra lunguiata care sugreaza ca "OZN-ul" sta pe un stalp si e de fapt un turn de apa!

In poze avem gigantul care sare peste o cladire, masina zburatoare si Area 51! Pe Youtube gasiti si restul de lucruri interesante!

https://www.youtube.com/watch?v=qVZEEe9Z6Vk
https://www.youtube.com/watch?v=Fg28qkr-7pA
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	google%20apri1.jpg
Views:	305
Size:	18.3 KB
ID:	869856   Click image for larger version

Name:	google%20april2.jpg
Views:	273
Size:	22.6 KB
ID:	869857   Click image for larger version

Name:	jumper.jpg
Views:	273
Size:	12.5 KB
ID:	869858  

Attached Images
File Type: bmp untitled.bmp (501.0 KB, 45 views)
BigDaddy_1112 is offline   Reply With Quote
Old 13-04-09, 21:10   #4
boy_wonder

Stage 5

boy_wonder's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[REDACTOR 4TUNING]
[4TuningRO]

Farfuriile zburătoare de deasupra Timişoarei au făcut România celebră! Iar pe cercetori i-au adus la disperare.

Zeci de oameni au făcut apel la autorităţile române în domeniu, anunţându-le că au văzut pe Google Earth o farfurie zburătoare care a aterizat în Timişoara. Imediat, o echipă de investigatori români s-a deplasat la faţa locului, exact după coordonatele transmise de satelit. Şi, surpriză: obiectul neidentificat era de fapt un bazin de apă, abandonat, scrie Ananova.

Descoperirea i-a liniştit însă doar pe specialiştii români. Pasionaţii de obiecte zburătoare neidentificate nu cred în ruptul capului că explicaţia poate fi aşa de simplă. Aşa că raportările curg încontinuu. „Sunt persoane care cred că facem parte dintr-o conspiraţie care ascunde adevărul despre OZN-uri. Avem dovezi substanţiale despre activitatea unor obiecte neidentificate în România, dar aceasta nu face parte sub nicio formă din ele”, a declarat pentru agenţia citată Paul Dorneanu, preşedintele Centrului de cercetare şi raportare a fenomenelor OZN.

Attached Thumbnails

Name:	6247_758489164.jpg
Views:	268
Size:	10.6 KB
ID:	874884  
Old 17-04-09, 22:08   #5
StreetStyle22

Stage 5

StreetStyle22's Avatar

Member of:
[DACIA]

Unde dracu mai exact ? Ca ma duc si fac poze de la fata locului. Reporter 4tuning.
StreetStyle22 is offline   Reply With Quote
Old 25-04-09, 20:12   #6
BigDaddy_1112

Stage 5

O fantoma din epoca victoriana care apare in Google Street View!

http://io9.com/5187696/google-street...ing-in-cardiff

http://weeklyworldnews.com/alien-ale...ew-reveals-et/

E.T.!

http://io9.com/5158972/google-maps-r...ty-of-atlantis

G.E. a gasit lumea pierduta a Atlantidei!

Lasand la o parte aberatiile Google Earth a fost chiar folositor atunci cand guvernul american au depistat prin intermediul lui un submarin secret apartinand Chinei! Asta nu mai stiu daca era nuclear sau care pe unde era la momentul acela pentru ca am citit demult articolul!
Attached Thumbnails

Name:	GoogleGhost[1].jpg
Views:	193
Size:	23.2 KB
ID:	891510  
Old 12-05-09, 20:22   #7
BigDaddy_1112

Stage 5

Misterul masinii de pe perete s-a rezolvat! E chiar o masina adevarata!
Attached Thumbnails

Name:	Wall_Parking_2[1].jpg
Views:	115
Size:	21.1 KB
ID:	915915   Click image for larger version

Name:	Wall_Parking_1[1].jpg
Views:	176
Size:	47.3 KB
ID:	915916  
Old 13-05-09, 08:02   #8
Darius DMS

Stage 5

Darius DMS's Avatar

Member of:
[Colectionar Machete]

GOOOOD.......cum au pus o masina pe un perete?au batut-o'n cuie?ce tare e google earth......
Darius DMS is offline   Reply With Quote
Old 13-05-09, 12:28   #9
DTH
2 Roti

Stage 5

DTH's Avatar

Member of:
[VW]
[Nissan]
[2 Roti]
[FOTO]
[4Rally]
[4Wheels]

:-O Eeeee hai ca ma duc sa urc si eu masina pe perete , o lipesc cu super glue / .

Nu incercati asta acasa decat daca aveti dereglari la creer precum eu , asa ca eu o sa incerc pe propria raspundere /

PHOTOGRAPHY SITE - http://klawxith.wixsite.com/elite-inc

US/RO
DTH is offline   Reply With Quote
Old 16-05-09, 00:46   #10
mitza mtb
Banned

Stage 5

Member of:
[4Rally]

Quote:
Originally Posted by MillionDollarBaby View Post
:-O Eeeee hai ca ma duc sa urc si eu masina pe perete , o lipesc cu super glue / .

Nu incercati asta acasa decat daca aveti dereglari la creer precum eu , asa ca eu o sa incerc pe propria raspundere /
Cu super bond =))
Pot sa ma lipesc chiar de lustra:>
mitza mtb is offline   Reply With Quote
Old 16-05-09, 18:02   #11
TFK

Stage 5

TFK's Avatar

Member of:
[Virtual Tuning]

Cu scotch !
TFK is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -