a 3-a poza dracului am uitat sa o salvez.....a fost un drift de 10 ture,cu un scor de 856.981 puncte si la cel ma lung drift a fost de 146.823 puncte!!Sper sa reusesc sa`l refac.....si cea mai buna cursa e a 6-a eu zic... IMPREZZA RULLZ!
Da asa este....cauta pe net Bin Text Edit!Mi`a luat ceva sa il invatz full,dar e super.Cu asta doar le pui, pe masini,si nu numai vinile si neoane si bla bla bla...toate sunt luate de la altii care le fac.Acuma intrebarea:cum realizez un vinil,un neon, orice din joc?asa cum le fac ceilalti?
ma da imrpeza aia cu adidas joaka bine fooootbal? ar fi interesant sa ne intalnim mai multzi pe EA.com si sa facem un drift ceva.. :P ganditzi-va si datzi-mi de veste..
Il legatura cu driftul.. am reusit odata sa fac 380.000 mii..
__________________ South racerS =- Racing Z|e new eRA!
mda...IMPREzZzA RULLZ .... deja s`a ajuns sa se modifice caroseria masinii....dar inca va las in ceatza cu o mica poza!
Astept Comentariile.....sa vad ce zicetzi!
Am si eu o intrebare? Cum se face ca la toti care au aratat scorul record la drift, in 9 ture nu fac nimic si deabia in a 10-a au rezultatul ala? Sau din tura 1 pana-n a 10a o tineti numai in drift??? Inseamna ca ori sunteti disperati de viata si nu faceti decat sa jucati NFSU, ori e cheatuiala in floare...